Oynayamadık şuda bi gercekgi portekiz bizden cok cok üstün bir takım değil bir mac 10 mac yapsak 9 unu portekiz alır. kendimizi dev aynasında görmeyelim ümidimizide yitirmeyelim dünya kupasında da Brezilya ya yenildik sonra ne oldu dünya 3. olduk...
uzulmemek eldedeyilde ben macin basindan beri tuncay in ordanalinmasini dusunurken fatih hoca bunu dusunemedimi acababa hocanin ave b pilani tutmadi normal simdi ins akilli pilanini uygular yoksa kendisine bir baska kulub plani arasin
En çok şimdi o reklamlarda oynayan annelerinin yüz ifadesini merak ediyorum Yere göğe sığdıramayan oğullarını hepsi adeta Pele doğurmuş gb abartan annelerini şimdide bir reklam yapında sizleri göreyim
Bu Konuda HaSiVasLıM58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
hamit gibi bir oyuncuyu sag bekte oynatırsak böyle olur adam bayarn münihte orta sahada oynuyor fatih terim gelmiş bek oynatıyor inşallah bir dahaki maça hamiti orta sahaya çekerde takım dogru düzgün top oynar
bence tuncay gibi diğer maçlarda da oynarsa pek bi değişiklik olacağanı düşünmüyorum
sabri - mevlüt değişikliği yerine aslında tuncay - arda değişikliği yapmalıydı ve hamit i oyundan almamalıydı
semihi oyuna alıp hamit i kenara alması da bence akıl işi deildi
vel hasıl bu maçı katleden bence 2 kişi vardı mevlüt-tuncay ikilisi
kimilerimizin haala türk olarak bile kabul etmek istemediği aurelo takımın en iyi oyuncusu idi servet de çalışkan dı colin de bence biraz daha istekli oyuncularla daha iyi sonuçlar alabiliriz.