Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Milli Takım Hakkında

Milli Takım Hakkında Milli Takım Hakkında Yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: TÜRKİYE: 0 - PORTEKİZ: 2
Alt 08.06.2008, 12:45   #21
özyiğido
Acemi Yiğido

özyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 özyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: TÜRKİYE: 0 - PORTEKİZ: 2

alma ahını çıkar aheste aheste sen kendini ne sanıyorsun terim istifa edersin kurtulursun demi....
özyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda özyiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.06.2008, 13:32   #22
kaya0758
Yiğido

kaya0758 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

79 Mesajına 100 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 kaya0758 FAZLA SÖZE GEREK YOKkaya0758 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
SVS_5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
benim takımda gördügüm eksiklik ileride topu tutup takımı ileri sürükleye bilcek baskıyı kurmamızı saglayacak bir santrafor yok
kardeşim aynen sana katılıyorum.bizim eksiğimiz ilerde topu tutacak bir santrofor. sırtı dönük oynayacak bir santrofor olmaması.
bunu o takımda semih az çok yapabilirdi.
bunu ümit karan yapar.
ölü hakan şükür yapar.
fatih tekke yapar.
gökhan ünal yapar.
mehmet yıldız her türlü tek başına dahi yapar o portekizliler karşısında ayakta kalırdı.
fatih hocayla olmayacak.
kaya0758 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: TÜRKİYE: 0 - PORTEKİZ: 2
Alt 08.06.2008, 13:54   #23
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1077 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: TÜRKİYE: 0 - PORTEKİZ: 2

takımın bir tane sağ beki yok ilerde savaşacak top saklıyacak oyuncusu yok takımı düzgün yonetecek antronoru yok
Alt 08.06.2008, 14:04   #24
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 842 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu hezimet sonrası, yenilgi için için sorumlu aranmasından daha doğal ne olabilir...bana göre yenilginin tek sorymlusu fatih terimdir...bir kere adı üstünde, kendisi "milli takımlar teknik sorumlusu"dur ve pek tabidir ki sırf bu sebeple dahi yenilgiden sorumlu tutulacak birinci kişidir...aslında bu maçı yorumlayabilmek ve türk milli takımının neden bu kadar rezil bir oyun oynayarak hezimetten şans eseri kurtulduğunu anlayabilmek için, eleme gurubu maçlarına bakmak yeterlidir...tarihinde en son galibiyetini 80 yıl önce alan maltaya az kalsın yeniliyorduk...lütfen hatırlayalım, macaristan karşısında tel tel dökülürken, hakemin sonuca direkt tesir eden bir kararı sonucunda, içimize sinmeyen bir galibiyet almış, fakat terim efendi bu lekeli, ve hak edilmemiş galibiyetten zerre kadar utanç duymadığı gibi üste çıkarak bu ülkede futbolu benden daha iyi kimse bilmez demişti...dorudur sayın terim...türk milletine bir çok ilkleri yaşatan sizsiniz...bu anlamda hakkınızı sonuna kadar teslim ederiz ancak "imparaor" olmaktan daha önemli birşey vardır, o da "imparator" kalabilmek ve imparatorluğun hakkını verebilmek, türk milletinin size verdiği bu ünvanı koruyabilmek ona layık olabilmektir...malesef siz buna layık olamadnız...kendinizi bu ülkenin bir numaralı spor otoritesi sandınız...yakaladığınız başarı ayaklarınızı yerden kesti ve havalandınız...aslında ikinci galatasary denyimi sizin için okkalı bir tokattı ama gene ders almadınız...ve öyle görünüyor ki ders almaya da niyetiniz yok...hak eden bir çok futbolcuya forma vermezken hak etmeyenlere ulufe dağıtır gibi dağıttınız...hani nerde milli takımın santraforu??? santraforsuz takım olur mu?

evet, sizin kurduğunuz milli takım dün portekiz önünde tam bir hayal kırıklığı idi ama size güvenenler için, benim için ise malumun ilanından başka bir şey değildi...umarım bu takıma daha fazla zarar vermeden gidersiniz...zerre kadar bu vatanı seviyorsanız tabi...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2008, 14:20   #25
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Evet. benim tuttuğum takım galip geldi ve sevindim. Ne diyorsun sen türk değilmisin diyeceksiniz. evet ben türküm amaa dünkü takım türk milli takımı değildi. FATİH TERİM in takımıydı. bunun için portekizi tutttum.düşünün yaa. forvette şişirilen nihat ne yaptı. ortasahada mehmet toğuzu almayıp türkiyeyi cezalandırmaya ne hakkın var senin. Mehmet yıldız olsaydı bömylemi olurdu. o defanstan çılıpda gol atan defans oyuncusu pepe ileri çıkabilirmiydi. 10 nihat 1 mehmet yıldız etmez. bunuda üzerine basa basa söylüyorum. sağ kanatta abdurrahman dereli oynayamazmıydı. bu yüzden çok çok sevindim dün fatih terimin takımının yenildiğine. .inşallah gol atamadan çıkıp gelirler..
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda serhatcan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.06.2008, 14:27   #26
furkancfc
Tecrübeli Yiğido

furkancfc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

414 Mesajına 689 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 743 furkancfc FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

abi böyle olacağı kadro açıklandığında belliydi.
furkancfc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2008, 14:29   #27
YigidoSaskın58
Acemi Yiğido

YigidoSaskın58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 48 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 YigidoSaskın58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

boyle olacagı bastan bellıydı zaten fatıh terım ın ne yaptıgıo ne yapacagı bellı degıl bana gore bızım takım arasında sahanın en ıyı ısmı colın kazımdı
Alt 08.06.2008, 15:33   #28
izmirliyigido
Gast

Ben demiştim demek çok kolay ve herkesin tepkisini çeken bir cümledir ama ben kullanıyorum. Bu mağlubiyet 80'li yıllarda ki futbolumuzu hatırlattı. Futbol oynayamadan 2-0 yenilmek gerçekten iyi bir sonuç, çünkü pozisyon bulamadan onlarca pozisyon verdik. 2 tane yedik, 3 tane direkten döndü, 1 tane de ofsaytan golleri sayılmadı. Hepsi gol olsaydı 6-0 yenilmemiz işten değildi.

80 yıllarda da hep böyle avutulduk... İrlanda'ya, Çek'lere, Polonya'ya, Almanya'ya 3-0 , 4-0 yenilirdik, sonra da "Yenildik, ama ezilmedik" safsatalarıyla halkı uyuturlardı.

Şimdi de öyle... Sayın Fatih Terim, milli tecrübesi ortalama 10-15 olan gençlerle, gol ortalaması 3-4 olan futbolcularla macera arıyor. Değil kazanmak, ben gol atamadan şampiyanayı tamamlarız ve futbolcularımız erken tatile çıkarlar diyorum.

Dün Arda, Gökdeniz neden oynamadı, Nihat'a, Emre'ye, Gökhan'a neden bu kadar sabredildi anlamış değilim. Ama sayın Terim'in bir bildiği vardır. Mehmet Topuz, Ümit Karan ve Mehmet Yıldız'ı kadroya almadığına göre..

.
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.06.2008, 16:00   #29
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 991 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt

keşke yenilmeseysik.ama bu daha ilk maçımızdı sağlık olsun...Portekiz'i tebrik ederim....inş 2. ve diğer maçlarımızda başarılı oluruz...
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: TÜRKİYE: 0 - PORTEKİZ: 2
Alt 08.06.2008, 16:38   #30
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1339 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: TÜRKİYE: 0 - PORTEKİZ: 2

fark yemedik ya ona bakin siz biz fransalarda portekizlerden fircayi yeriz zaten rezil olduk adamlara bizi de dusunun bi gururlanak ama nerdeee

sokaga cikmaya yuzum kalmadi burda nufusun yarisi portekiz boku yedik yani