Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Milli Takım Hakkında

Milli Takım Hakkında Milli Takım Hakkında Yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: Uzuluyorum....
Alt 10.06.2008, 22:22   #41
kadir0911
Tecrübeli Yiğido

kadir0911 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

197 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 784 kadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Uzuluyorum....

Almanya'dan aynisini söyleyebilirim...
kadir0911 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kadir0911'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.06.2008, 22:23   #42
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1177 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

Fatih Terim gerçekten o maçta çok feci şekilde kadro belirlemekte şaşırmıştı..

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidomustafa58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: TÜRKİYE: 0 - PORTEKİZ: 2
Alt 10.06.2008, 22:25   #43
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Blinzeln --->: TÜRKİYE: 0 - PORTEKİZ: 2

Alıntı:
HaSiVasLıM58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
En çok şimdi o reklamlarda oynayan annelerinin yüz ifadesini merak ediyorum Yere göğe sığdıramayan oğullarını hepsi adeta Pele doğurmuş gb abartan annelerini şimdide bir reklam yapında sizleri göreyim

İSVİÇRE MAÇINDA GALİBİYET ŞART Portekiz önünde oynanan futbol ve alınan yenilgi milli futbolcuların annelerini de üzdü. İlk kez Türk Telekom'un reklam filminde bir araya gelen milli anneler, maç sonrası yorumlarda da birleşti: Kötüydük. Artık İsviçre'yi yenmek şart.
Milli anneler de Terim'e tepkili

Nurdeniz ERKEN

Kaleci Volkan'ın annesi, "Oğlum kötü oynadı. Ama bence hocada da kabahat var" derken, Ayhan Akman'ın annesi ise "İyi çalışmadılar mı acaba?" ifadesini kullandı..

HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.06.2008, 22:26   #44
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Blinzeln --->: TÜRKİYE: 0 - PORTEKİZ: 2

Alıntı:
HaSiVasLıM58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İSVİÇRE MAÇINDA GALİBİYET ŞART Portekiz önünde oynanan futbol ve alınan yenilgi milli futbolcuların annelerini de üzdü. İlk kez Türk Telekom'un reklam filminde bir araya gelen milli anneler, maç sonrası yorumlarda da birleşti: Kötüydük. Artık İsviçre'yi yenmek şart.
Milli anneler de Terim'e tepkili

Nurdeniz ERKEN

Kaleci Volkan'ın annesi, "Oğlum kötü oynadı. Ama bence hocada da kabahat var" derken, Ayhan Akman'ın annesi ise "İyi çalışmadılar mı acaba?" ifadesini kullandı..

Türk Milli Futbol Takımı Ana sponsoru TTNet'in reklam filminde oynayan milli anneler, oğullarının Portekiz karşısında gösterdikleri performansı beğenmedi. Mağlubiyete üzüldüklerini belirten Milli anneler, takım oyununu beğenmezken, İsviçre önünde galibiyetten başka şans olmadığını söylüyor. İşte annelerin mağlubiyet yorumu:

*VOLKAN DEMİREL'İN ANNESİ LEYLA DEMİREL: Evde izledim maçı, çok üzüldüm. Defansımızda çok boşluk vardı. Koşturmadılar, mücadele etmediler. Oğlum da dahil olmak üzere hiçbirinin oyununu beğenmedim. Maçtan sonra oğluma 'çok iyi gidiyordun neden iki gol yedin' diye sordum. 'Anne, kaleci gol yer ama takımın da gol atması lazım. İlk golü yedim ama ikinciyi yememem lazımdı' dedi. Ben hocada da bazı kabahatler buluyorum. Bazı oyuncuları yanlış yerlerde oynattı gibi geldi.

*AYHAN AKMAN'IN ANNESİ AYŞE AKMAN: Maçı evde tek başına izledim ve çok üzüldüm. Çok iyi oynayamadıklarını düşünüyorum. İyi mi çalışmadılar acaba?

*ARDA TURAN'IN ANNESİ YÜKSEL TURAN: Tam performansla oynamadıkları kesin. Ama yorum yapmak istemiyorum.

*TOLGA ZENGİN'İN ANNESİ MELEK ZENGİN: Bence varlığımızı fazla ortaya koyamadık. Semih erken girse daha mı iyi olurdu acaba? Önümüzdeki maçı mutlaka alacağız başka alternatifimiz yok.
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.06.2008, 22:30   #45
YuNuSPaSa58
Usta Yiğido

YuNuSPaSa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

344 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 YuNuSPaSa58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: TÜRKİYE: 0 - PORTEKİZ: 2

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben demiştim demek çok kolay ve herkesin tepkisini çeken bir cümledir ama ben kullanıyorum. Bu mağlubiyet 80'li yıllarda ki futbolumuzu hatırlattı. Futbol oynayamadan 2-0 yenilmek gerçekten iyi bir sonuç, çünkü pozisyon bulamadan onlarca pozisyon verdik. 2 tane yedik, 3 tane direkten döndü, 1 tane de ofsaytan golleri sayılmadı. Hepsi gol olsaydı 6-0 yenilmemiz işten değildi.

80 yıllarda da hep böyle avutulduk... İrlanda'ya, Çek'lere, Polonya'ya, Almanya'ya 3-0 , 4-0 yenilirdik, sonra da "Yenildik, ama ezilmedik" safsatalarıyla halkı uyuturlardı.

Şimdi de öyle... Sayın Fatih Terim, milli tecrübesi ortalama 10-15 olan gençlerle, gol ortalaması 3-4 olan futbolcularla macera arıyor. Değil kazanmak, ben gol atamadan şampiyanayı tamamlarız ve futbolcularımız erken tatile çıkarlar diyorum.

Dün Arda, Gökdeniz neden oynamadı, Nihat'a, Emre'ye, Gökhan'a neden bu kadar sabredildi anlamış değilim. Ama sayın Terim'in bir bildiği vardır. Mehmet Topuz, Ümit Karan ve Mehmet Yıldız'ı kadroya almadığına göre..

.
Evet aynen katılıyorum. Bakın Benim diğer yorumlarımı araştırın her yerde söyLedim.

"BİZ BU TURNUVADA GOL DAHİ ATAMAYACAĞIZ"
Alt 10.06.2008, 22:30   #46
kadir0911
Tecrübeli Yiğido

kadir0911 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

197 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 784 kadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISI

bu arada okulda is yerilerinde rezil oldum , sadece ben degil avrupa'da yasayan bütün türkler...
kadir0911 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kadir0911'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.06.2008, 22:38   #47
YuNuSPaSa58
Usta Yiğido

YuNuSPaSa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

344 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 YuNuSPaSa58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Kafanıza takmayın.. ßiz İstanbuLda turistlere zaten Rezil oluyoruz. Ben İStanbuLun en çok turist olan bölgesinde(Eminönü-Sultanahmet) çalısıyorum. adamLar aynı o Fransız Spikerin yaptığını,Almanyadaki o kadir0911 Nickli kardesimize yaptıklarının aynısını yapıyorlar. onların ßaşına ne qeLiosa ßurdada ßizim ßaşımıza qeliyo.. Elin turisti ßizim memLekette bile Fatih Terim qißi SatıLmış adamLAr yüzünden bizimLe dalqa qeçiyor.O yüzden KAFANIZA TAKMAYIN...
Alt 10.06.2008, 22:58   #48
akifeker
Tecrübeli Yiğido

akifeker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 747 akifeker Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

forvette çok etkısısız tuncay yeteneksız nıhatta tek kalıyo tek çare mehmettii ama iş işten geçti artık
cırmala bakım fatih hoca
sen cırmala dur
akifeker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.06.2008, 23:04   #49
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 842 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

umarım isviçre maçında fatih terim aynı hataları tekrarlamaz...ama ümidim ve güvenim yok...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.06.2008, 23:17   #50
sivassporlukiz
Acemi Yiğido

sivassporlukiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 sivassporlukiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

reziilll olduuk yaa bu gavurun memleketinde
cogu portekizz...ahhh fatih terim ahhhh

''Bensiz Aska Doyma''
sivassporlukiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla