arkadaşlar bizgeliyoruz cumagünü allah izin verirse cumagünü yola çıkıyok ınsallah yeneceez allah ızın verırse 3 puanı alıp sıvas a doneceez.ınsallah 3 puan bızım olur bunu herekesde bılıyor mustafa abıde bılıyor sag salemet sivas a doneceez.herkeze selam ey wallah
arif reis hakkaten super bı yorum yapmıssın valla okumaya doyamıyorum
İSTANBUL A GİDECEĞİZ VE TRIBüNDEKI YERIMIZI ALACAGIZ...BURDAN HERKESE SESLENIYORUM TAKIMINIZI YALNIZ BIRAKMAYIN 90 DK DESTEKLEYİN...1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK SİVASSPOR UMUZU YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ...MUHTESEM DEV BAYRAĞIMIZI MANİSA MACINDA ACACAĞIZZZZ......
efsane davul show u kacırmayın..yer olımpıyat stadı sakkkıııııın kacırmayııııı
İnşallah tam kadro İstanbulda Olimpiyattaki yerimizi alacağız...Biz ta buralardan Yani Sivastan geliyoruz...Orada olupta gelmeyen Sivaslı değildir...Haydi Yiğidolar bu maça ilgi gösterelim...
Aslinda Sivasin şuanda Maçlarini Ist.yapmasi Kulüp Adina Avantaj Gibi çünkü Ortalama 20 Bin Kişi Geliyor Ve Iyi Bir Maç Hasilati Kaliyor Birde Aldiği Beraberlik Ve Ya Galibiyetten Extra Gelir Elde Etmiş Oluyor Bu Sivas Adina Iyi Bir Sonuç 4 Eylül Stadinda Maçlar Başlamadan Ist.ve Civarindaki Sivaslilar (buradaki(ist.) Maçlarda Yalniz Birakmayalim Takimimiza Hem Gelir Anlaminda Hemde Itici Güç Olarak Galibiyete Taşiyalim Ve Daha çok Para Kazansin Hemde Siralamada Daha üst Yerler Yakişmazmi Sivasimiza
Kurtlarin Bu Dansi Mafya üçkeninde şansin Kalmamiş Anti Demokrat Bir Ortamda Yaratilan Bir Sahne şaheserinin Herkesin Bedel ödemeye Hazir Bulundugu Bir Wadi Haydi Kaldir Elleri Işini Bitirecek Bu Adamlar Deli Hata Affettigi Görülmemiş...bekle Manisa Eşin Geliyo :=)))))))))))
Seni Gördügüm Gece Ay Tutulur
Dil Yutulur
Bütün Dertler Unutulur
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Dernegi
YAVRUM CİHO DÖKTÜRMÜSSÜN BEN DE OLİMPİYATTA OLACAĞIM...
gelin gelin gümbür gümbür gelin bu taraftar sizinle ve desteginizle gurur duyuyorrr
GELİN DE TEZEHURATLARLA OLIMPIYAT KÖYU YERLE BİR OLSUNN İSTANBUL DİYEMIYORUM CUNKU İSTANBUL DISI YAWS!!!!!
helal be abile işte sivasspor bunlara layık bir takım taa sivastan kalkıp geliyorsunuz inşallah istanbuldaki yiğidolarda gereken ilgiyi gösterirler bu maç çok önemli ve çok zor 2 karşılaşma öncesi ( galatasaray ve trabzospor)alınacak 3 puan takımımız için çok yararlı olacaktır.allah yüzümüzü kara çıkarmasın hepinizi dört gözle bekliyoruz yiğidolar kazasız belasız yolculuklar dilerim eee tabi birde güzel bir 3 puan
maç günü buluşmak üzere sevgiler saygılar