Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar > Yiğidoların Dayanışma Formu

Yiğidoların Dayanışma Formu Bu Bölümü Yiğidolar Olarak Tanişma Ve Dayanişma Gücümüzü Geliştirmek Için Kullanalim.

Seçenekler Arama Stil

--->: ELBEYLİ YİĞİDOLAR
Alt 30.06.2008, 09:46   #1
bilgin_58
Yeni Yiğido

bilgin_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bilgin_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch --->: ELBEYLİ YİĞİDOLAR

Sivasspora yeni sezonda başarılarının devamını dileyerek şampiyonluk bekliyoruz, başarılar yiğidolar
Bizler bu havası sert, insanı mert olan şehrin çocuklarıyız, dünyada 6 milyon sivaslı hemşerilerimizin olduğu söyleniyor, 6 milyon taraftarı olan bir şehri temsil eden bu şehrin takımı şampiyon olamıyorsa hep birlikte 6 milyon sivaslı destek olma yolunda gerekeni yapmalıyız 2008-2009 yılında sivasımızı şampiyon görmek istiyoruz,
Futbol deyip geçmemek lazım, bardağın hep boş tarafından bakmak değilde, birde dolu tarafından bakmak lazım, şampiyon olursa sivasımız kazanır, türkiyenin birçok yerinde sivasın kötü izlenimlerini fairplay centilmenlik misafirperlik adına bunları silmiş oluruz,
şimdi kanal8'e olan bilgin adlı yorumcununda dediği gibi, sivası ben böyle bilmiyordum, türkiyede her yer sivas gibi olsa futbolu izleyenler ikiye katlanır, ben böyle misafirperlik ve taraftarlık görmedim doğrusu, imrendim diyordu,
hep böyle kalalım, hep destek olalım, birde maçlarda bizim seyircimizin pek suskun olduğunu gördüm arkadaşlar hep destek hep desket
bilgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
elbeylİ, yİĞİdolar