Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Eğlence

Eğlence Bu Bölümde eglenebilirsiniz

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 26.08.2005, 08:56   #51
RaP_BoY
Tecrübeli Yiğido

RaP_BoY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 RaP_BoY isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
efsanedavulcu Nickli Üyeden Alıntı
olm sen sacları kestır keneler yuvasız kalmaz buyuk otelden bı oda ayralarız kral daıresı felan...zaten keneler de bıkmıstır hergun duman altı
VALLA KARISMAM O SACLARI BEN OLIMPIYATTA KESECEEM

KIZ KONUSUNA HIC DEYINMEK ISTEMIYOM...KIZ OLEEE BI KESTIKI BENİİİİİ YANIMDA SEN VARDIN UZAKLASSIN DIYE SANA BAKMIS OLABILIR AMA ANLAMADINKİİİİ...KISMETIMEDE MANI OLDUN...

SENIN DUGUNDE 32 AYAR SAAT KENESI TAKACAAAM TAMAM MI SADICINDa benım

WAYYY KARDEŞİM BENİM SADIÇ TA BULDUK İYİMİ ..........YOK ABBA OLMAZ BÜYÜK OTEL PAHALI GELİR ONLARA KENELERİMLE MUTLUYUM BEN :=)))
YERLERİNDEN YURTLARINDAN ETMEYELİM.....LAAA ÖZGÜR OLİMPİYATTA SAÇLARIMA DOKUNURSAN DAWULUNU PATLATIRIM BİŞEY FARKETMEZ ASLINDA SEN KENDİ DAWULUNU KENDİN PATLATIYON :=))))

KENELER ÖLMEZ WATAN BÖLÜNMEZ :=)))

KENELERİN ŞAHI CİHAD :=)))))
RaP_BoY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Kiz Bana Bakti
Alt 26.08.2005, 08:59   #52
RaP_BoY
Tecrübeli Yiğido

Standart Kiz Bana Bakti

Ya Baba Sor Millete Tamam Ikinciszinde Seni Kesti Diyelim Ama Kiz Senin Suratini Görmediki Seni Görmeden Nasil Kesecekti Yoksa Karşi Tarafta Ayna Wardi Da Oradan Mi Kesişiyoddunuz :=))))
Al Baba Ya Kiz Senin Olsun Ayip Sana Bir Mawi Gözlü Kiz Için Senimi Kiricvam Benim Eşimde Mawi Gözlü Merak Etme :=))))
O Mawi Gözlü Senin Olabilir Artik Git Bulabiliyosan Bul Istersen O Kizin Telefon Numarasini Weriyim Ama Kiz Bana Hasta Olmaz Ki :=))))
Allah Kahrettsin Yawww Yakişiklilikta Başa Bela :=)))
alem buysa kral kene
Alt 26.08.2005, 09:06   #53
efsanedavulcu
Yiğido

efsanedavulcu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 efsanedavulcu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart alem buysa kral kene

Alıntı:
RaP_BoY Nickli Üyeden Alıntı
WAYYY KARDEŞİM BENİM SADIÇ TA BULDUK İYİMİ ..........YOK ABBA OLMAZ BÜYÜK OTEL PAHALI GELİR ONLARA KENELERİMLE MUTLUYUM BEN :=)))
YERLERİNDEN YURTLARINDAN ETMEYELİM.....LAAA ÖZGÜR OLİMPİYATTA SAÇLARIMA DOKUNURSAN DAWULUNU PATLATIRIM BİŞEY FARKETMEZ ASLINDA SEN KENDİ DAWULUNU KENDİN PATLATIYON :=))))

KENELER ÖLMEZ WATAN BÖLÜNMEZ :=)))

KENELERİN ŞAHI CİHAD :=)))))
keseceeem and ıctım valla herseyı goze aldım davul palarsa senın kenelerın derısını takarım senın bebelere yazık olur valla...

keneler gen yanımaaaaaaaaaa keneleeeer gel yanımaaaaaaaaa yuva vereyım sanaaaa yuva veeeeriyim sanaaaaa
Alt 26.08.2005, 09:08   #54
deniz
Yeni Yiğido

deniz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 deniz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

BENIM BURCUM İKİZLER

İKİZLER

Gezegen : Merkür Grup : Hava

Uğurlu Renk : Sarı, açık mavi Uğurlu Sayı : 5

Uğurlu Taş : Akik, İnci Uğurlu Gün : Çarşamba

İkizler Burcu Kadını
İkizler burcu kadını neşeli, enerjik ve hareketli yapısıyla dikkat çeker, fakat bir o kadar da kararsızdır ve sürekli fikir değiştirir. İkizler burcu kadını pratik, akıllı ve çekicidir. Fakat bir ikizler kadınını anlamak çok zordur. Çünkü sürekli bir değişkenlik içerisindedir.

İkizler kadını tezcanlıdır ve hareketli yaşamayı sever. Özellikle seyahat etmek, yeni yerler görmek ve yeni insanlarla tanışmak ona çok büyük keyif verir. Farklılıktan hoşlanır.

İkizler kadını birden fazla işle aynı anda uğraşabilir. Kendisine vakit ayırmaktan fazlasıyla keyif alır.İlgiden çok hoşlanır ve fazlasıyla iyi niyetlidir. Maddi konuda bağımsız olmaktan hoşlanır.Kısıtlanmaktan ve özellikle emir almaktan hoşlanmaz.

Hayal kurmayı çok sever ve daima iyi şartlarda yaşamak için uğraşırlar. İkizler kadını akıcı ve etkili konuşması ve ikna kabiliyetiyle fazlasıyla dikkat çeker ve iyi bir dosttur. İkili ilişkilerde oldukça fedakar ve iyi bir partnerdirler.
deniz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.08.2005, 09:12   #55
efsanedavulcu
Yiğido

efsanedavulcu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 efsanedavulcu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse

Alıntı:
Ya Baba Sor Millete Tamam Ikinciszinde Seni Kesti Diyelim Ama Kiz Senin Suratini Görmediki Seni Görmeden Nasil Kesecekti Yoksa Karşi Tarafta Ayna Wardi Da Oradan Mi Kesişiyoddunuz :=))))
Al Baba Ya Kiz Senin Olsun Ayip Sana Bir Mawi Gözlü Kiz Için Senimi Kiricvam Benim Eşimde Mawi Gözlü Merak Etme :=))))
O Mawi Gözlü Senin Olabilir Artik Git Bulabiliyosan Bul Istersen O Kizin Telefon Numarasini Weriyim Ama Kiz Bana Hasta Olmaz Ki :=))))
Allah Kahrettsin Yawww Yakişiklilikta Başa Bela :=)))
olm kızın tam karsısındaydım ben suratımı gormedıgı halde ole kestıyse demekkı görse kım bılır naapardı...anaaaaaaaa sen numarasınıdamı aldın olm kızın alnındamı yazıyo numarası

nasıl olsa atış serbest sık sıkabıldiğin kadar...
Alt 26.08.2005, 12:50   #56
RaP_BoY
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
efsanedavulcu Nickli Üyeden Alıntı
olm kızın tam karsısındaydım ben suratımı gormedıgı halde ole kestıyse demekkı görse kım bılır naapardı...anaaaaaaaa sen numarasınıdamı aldın olm kızın alnındamı yazıyo numarası

nasıl olsa atış serbest sık sıkabıldiğin kadar...

KESİN ÖYLEDİR YAWW TAMAM OLUM YA ŞU RESMİ KOYMUŞSUN YA KIZLAR BANA BAKMAZS ARTIK SEN RAHAT OL
AMA OLUM SENDE SAÇLARINI UZAT KENELERE Bİ FAYDAN OLSUN YADA BÖCEK YUWASI YAP SEWABA GİR EPHEHEHHHEHEHE
Alt 26.08.2005, 15:33   #57
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1349 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Yay Burcuyum Ama özelliklerini Bilmiyorum Abi Ama Kendimin özellikleri :
1_ Ayran Gönüllüyüm Ilk Görüşte Aşik Olurum
2_kizlar Bana Hasta Olur :=))))
3_ Hayatimda Kizlara Laf Atmadim Hep Onlar Bana Atti

Walla Onur Abi Bilirsin Bende Herşey Wardir Yalan Yoktur :=)))

örnek : Siwas Istasyon Caddesindeki Mavi Gözlü Yaninda Annesi Olan Kiz
şahitler : Onur Abi ,hakan Abi ,efsanedawulcu (özgür)
Bana Inanmiyosaninz Onlara Sorun özellikle özgüre :=)))
WALLAHİ CİHAT İSTASYON CADDESİNDE GEXİYORDUK KIZA BİR BAKTI KIZ A.G.T.OLDU
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.08.2005, 15:37   #58
RaP_BoY
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
WALLAHİ CİHAT İSTASYON CADDESİNDE GEXİYORDUK KIZA BİR BAKTI KIZ A.G.T.OLDU

ABİ WALLA ORASI ÖYLEDE ADAMIN BİRİ KABUL ETMİYO BANA BAKIYODU DİYO LAAA ÖZGÜR BEN KIZI ERİTTİM BİTİRDİM SANA NASIL BAKSIN :=)))
HEM BEN YANINDA OLACAM WE KIZ SANA BAKACAK TÖBE TÖBE WALLA ÖYLE BİŞEY OLSUN MESLEGİ BIRAKIRIM BEN BİZ BU MESLEGE BAŞ KOYMUŞUZ ÇAPKINLIK : RAP_BOY SEN DAHA NE DİYON BAK HERKEZ BANA BAKTIGINI SÖYLÜYO KIZIN KAMU OYUNU YANILTACAK AÇIKLAMALAR YAPMA ÖZGÜRR DAWULLCULARIN ŞAHI BÖCEKLERİN EFENDİSİ :=)))
Alt 26.08.2005, 15:45   #59
Er58Ol
Tecrübeli Yiğido

Er58Ol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 Er58Ol ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch

Alıntı:
1967_DERNEK_BASKANI Nickli Üyeden Alıntı
BENİM BURCUM ASLAN :Yıldızı: Güneş
Uğurlu günü: Perşembe
Uğurlu sayısı: 6
Uğurlu taşı: Aslan
Uğurlu rengi: Beyaz
Uğurlu çiçeği: Orkide
En büyük özelliği: Cömertlik
En büyük amacı: Lider olmak
Uygun partnerler: Koç, İkizler, Balık
Zayıf tarafı: Kibir

ASLAN'nın KARAKTERİ
Aslan burcu insanı cesareti ve kendine güveni ile tanınır. Hareketli bir kişiliğe sahiptir. Bıkıp usanmadan çalışır ve bu durumdan asla şikayetçi olmaz. Genellikle başarılı olur ve bununla övünür.

Hile yapmaktan hoşlanmaz. Her zaman dürüstlükten yanadır. Kin tutmayan ve bağışlayıcı bir karakter çizer. Ancak kabul edemeyeceği olayları kolay kolay unutmaz.

Amacı herkesi ve herşeyi kumanda etmektir. İş yerinde ve ilişkilerinde lider rolünü oynamaktan zevk alır. Etkileyici tavırları sayesinde her istediğini kabul ettirir.

Lükse ve zevklerine düşkündür ama paraya bağımlılığı yoktur. Para, standartlarını koruması için gerekli olan bir araçtır.

Açık sözlü ve dürüsttür. Çevresindekileri de kendi gibi dürüst zanneder. Bu nedenle aksi bir durumla karşılaştığında üzülür ve sinirlenir.

İYİ ASLAN / KÖTÜ ASLAN
Aslan'ın iyi yönleri:Cömertlik, yaratıcılık.
Aslan'ın kötü yönleri:Kendini beğenmişlik, sabit fikirlilik.

ASLAN ve İLİŞKİLERİ
Güleryüzlü ve sevimli tavırları sayesinde çok kolay arkadaş edinebilir. İyimserliği, arkadaşları tarafından en çok sevilen yönüdür. Kendinden emin tavırları karşısındaki kişiyi hemen etkiler.

Aşk onun için çok önemlidir. Duygularını gizleyemez. Aşk sözcükleri döktürmekte üstüne yoktur. İlişkilerinde daima dürüst olmaya çalışır.

Aslan burcu kadını ve erkekler:
Aslan burcu kadını cazibeli, cesur ve sevgi doludur. Dürüstlüğe çok önem verdiğinden içten olmayan bir erkekle beraber olamaz. İltifatlardan hoşlanır. İlişkilerinde lider konumunda olmak ister.

Aslan burcu erkeği ve kadınlar:
Ateşli bir aşıktır ancak diktatör tavırları bir süre sonra sorun yaratabilir. Aşırı derecede kıskançtır. Uysal ve kişilikli kadınlardan hoşlanır.

İŞ
Aslan burcu insanı lider konumunda olacağı işler yapmak ister. Çok iyi bir yönetici olabilir. Genellikle başarılıdır ancak sevmediği bir işi yapmak zorunda kalırsa hata yapabilir. Kötü bir iş yapmaktansa hiçbirşey yapmamayı tercih eder. Sıkıcı ve kasvetli işlerden hoşlanmaz. İyi bir aktör, müdür ya da asker olabilir.

ASLAN BURCUNUN ÜNLÜLERİ
Napolyon, Fidel Castro, Neil Armstrong, Alfred Hitchcock, Dustin Hoffman, Robert de Niro ...

ASLAN BURCU ve SAĞLIK
Aslan burcu insanının bağışıklık sistemi güçlüdür. Hastalıklara karşı dayanıklılık gösterir. Hastalandığında da çabucak iyileşir. Spor yapmaktan zevk alır. Bu nedenle, sağlam bir vücuda sahiptir.

AAAAYNI BENNNN
Er58Ol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
benim özelliklerim miş :=)))
Alt 27.08.2005, 10:55   #60
RaP_BoY
Tecrübeli Yiğido

Standart benim özelliklerim miş :=)))

YAY
(22 Kasım - 21 Aralık)
Konu Kapatılmıştır