Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: SİVASSPOR: 0 BRAGA: 2
Alt 21.07.2008, 12:37   #171
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 908 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt
Standart --->: SİVASSPOR: 0 BRAGA: 2

Alıntı:
badboysefaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen kimsinki densiz diyorsun kimi için volkan suçludur senin için degildir insanların görüşlerine saygı duymayı ögren sonra konuş volkan hatalıdır sanane kardeşim benim düşüncemden hayret bişey
Allahumme salli... Ben bu kelimemden dolayı özür dilediği belirttim size uzatmanın bir alemi yok. Şinirimden ne dediğimi bilemedim. Volkan hatasızdır bu görüşümde ısrarlıyım. Allaha emanet olun.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyupk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.07.2008, 14:12   #172
mucahit_58
Yiğido

mucahit_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mucahit_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

en iyi yaptığımız şey birilerini suçlamak, Kalecimize destek olacığımıza saçma sapan suçlamalarda bulunulmuş üzüldüm. Grabalj maçını hatırlayın ne kadar harika oynadı Volkan. 1 hata ile değerlendirmek yanlış. O istermiydi boyle bişey olsun? Onuda geçtim Bülent Hoca kendi kariyerini düşünmüyormu Sivas'ın iyiliğini düşünmüyormu ki Akın yerine onu oynattı 7/24 bu futbolcularla beraber olan bu bir bildiği varki Volkanı oynattı yargılamayı bırakıp, destek zamanı... Ve son olarak bişey daha var bu hatalı golu akın yiyemezmiydi? Lütfen elinizi vicdanınıza koyun oyle yorum yapın klavye başında yazmakla olmuyor bunlar Sivas için ter döken futbolcular emeğe saygı biraz hiçbir kaleci volkanın durumuna düşek istemez oda istememiştir heralde..
mucahit_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mucahit_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.07.2008, 15:58   #173
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt

Alıntı:
Aydogan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sucu onda bunda degil önce uygun beyde bulalim!!!!!
sen git iyi oyunculai sat onun yerine yerini tutamiyan artiklari topla ve takima kayna$tir ondan sonrada maci almaya kalk,,,

ÜZÜM ÜZÜME BAKA BAKA KARALANIRMI$bu bir ata sözüdür uygun efendi!!!!!

transferin cok kötüydü ve bu takimin icine etin!!!!

o yedek parcasi kaleciyide def et bo$ bo$una paralarimizi götünün üstünde oturarak bankda kazaniyor.
takimda herhangi birini kaleye soksan ondan iyi topu cikarir

biz adam gibi transfer istiyoruz yoksa bizim eski futbolcularimizi geri getir ba$da cvetkhovu

SEN KIMSIN KAC YASINDASIN DA UYGUN EFENDI FALAN DIYOSUN HALA KAFANIZ BASMIYOO CETKOV KENDIM GIDICEM DIYOO ZORLA NASIL TUTUCAKSIN ANLATSANA BANA BULENT UYGUNUN YERINDE SEN OL DA DAHA IYISINI YAP O ZAMAN PARA YOK TARAFTAR YOK KOMBINE GELIRI YOK FORMA GELIRI YOK HIC BI GELIR YOK ADAM YINEDE ELINDEKI AZ PARAYLA EN IYI OYUNCULARI BULUYOOO SEN BUL SIKIYOSA
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Divriği58-'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: SİVASSPOR: 0 BRAGA: 2
Alt 21.07.2008, 16:14   #174
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 956 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: SİVASSPOR: 0 BRAGA: 2

Sivassporumuza deplasmanda basarilar dilerim. Henüz hersey bitmis degil. Siz inanin yeterki.
Alt 21.07.2008, 16:15   #175
memin58
Yeni Yiğido

memin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 memin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse --->: SİVASSPOR: 0 BRAGA: 2

Alıntı:
mucahit_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
en iyi yaptığımız şey birilerini suçlamak, Kalecimize destek olacığımıza saçma sapan suçlamalarda bulunulmuş üzüldüm. Grabalj maçını hatırlayın ne kadar harika oynadı Volkan. 1 hata ile değerlendirmek yanlış. O istermiydi boyle bişey olsun? Onuda geçtim Bülent Hoca kendi kariyerini düşünmüyormu Sivas'ın iyiliğini düşünmüyormu ki Akın yerine onu oynattı 7/24 bu futbolcularla beraber olan bu bir bildiği varki Volkanı oynattı yargılamayı bırakıp, destek zamanı... Ve son olarak bişey daha var bu hatalı golu akın yiyemezmiydi? Lütfen elinizi vicdanınıza koyun oyle yorum yapın klavye başında yazmakla olmuyor bunlar Sivas için ter döken futbolcular emeğe saygı biraz hiçbir kaleci volkanın durumuna düşek istemez oda istememiştir heralde..
arkadaşa katılıyorum biz halen birbirimizi suçluyoruz kayserililer trabzonlular ardımızdan alayediyo biz halen cvetkov gitmesin onu alalım fila dioz bence yanlış yoldayız cvetkov da kasımpaşa ya 4 attı die şımardı gitsin burnu sürtsünde görsün gününü
memin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.07.2008, 16:37   #176
oz.can
Yiğido

oz.can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

100 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 oz.can Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bu portekizin kalecisi değilmiydi elinden topu kaçırıpta Nihatın önünü düşüren(dünyanın en iyisi!?)
Yapmayın arkadaşlar neyini gördünüz volkanın da bu kadar acımasız oluyorsunuz?
Uygun efendi diye efelik yapan arkadaş, sana sözüm, kaç maçına gittin yiğidonun, kaç formasını aldın, kaç mesaj attın 5858'e delikanlıca...
Alt 21.07.2008, 16:57   #177
Aydogan58
Yiğido

Aydogan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

76 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 Aydogan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

beyler lafimizi bilelim ,,, ve birbirimize kirici olmayalim...
ba$tan ben $unu söyelyim,,, ben antröner ,kaleci falan degilim......
ekran ba$inda gördüklerimi yorumluyorum ve sizinle payla$iyorum okadar,,,

SivasSpor 2007-2008 sezonunda tüm türkiyedeki takimlari titreti ve rüyalarina kabüs gibi girip korkutu!!!! bunu hepimiz biliyoruz .....yorum yapmaya gerek yok....
bu sezonda yani 3 macdir SivasSpora bi bakin kimi görüyoruz!!!!!!!
sahaya cikip ne yapiyoruz!!!!!!
heleki dünkü macda i$imiz neydi ya!!!!!
tüm türkiye,portakiz ve uefa anlami$ degil !!!!!
biz uefa ya cikmak icinmi intertoto macini oynuyoruz yoksa ba$ka politikasimi var bunun bilmi$ degilim!!!!

ama $unu zaten herkes biliyorki ,,,heleki dünkü maci arkamahalede bile oynamazlar,, türkiye veya avrupayi titretecek SivasSpor bunlarmiydi!!!!!!!

tabiki kritik yapacagim cünkü SivasSpor /Yigidoglarda benim de hakim var cünkü o benim / bizim /Sivaslilarin tüm anadolunun takimi

sen tut AKIN VARDAR dururken ,,,3üncü lig kaliteli adami kaleye dik ,2 olumsuz rezil golleri ye ve birdahaki maci olumlu bak,,, bizde öylesine oturup bir$ey söylemiyelim ha, nerede görülmü$ böylesine....

ben Yigidolarin iyiligine konu$uyorum....

bu takima her kimse ayak sagliyamiyorsa gönderilmesi lazim diye dü$ünüyorum...

bagzi laflarim kirici olabilir,/ ama herkes bir gercek oldugunu benden daha iyi biliyor
Aydogan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.07.2008, 17:19   #178
Aydogan58
Yiğido

Alıntı:
oz.can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu portekizin kalecisi değilmiydi elinden topu kaçırıpta Nihatın önünü düşüren(dünyanın en iyisi!?)
Yapmayın arkadaşlar neyini gördünüz volkanın da bu kadar acımasız oluyorsunuz?
Uygun efendi diye efelik yapan arkadaş, sana sözüm, kaç maçına gittin yiğidonun, kaç formasını aldın, kaç mesaj attın 5858'e delikanlıca...

ya yalana falan ihtiyacim yok,,,,,
ben fanatik SivasSporluyum,,, ama dünkü macda hayal kirikligina ugradim.... öfkem onun icin.... belki anlaya bilirsiniz...

gelelim senin soruna ....
$imdiye kadar tek bir macina gitim oda 15 mi 18 sene önceydi!!!
imkanim olsa her macina giderim...herkes sizin gibi sivasda oturmuyor umarimki biz destegimizi sizin gelemiyeceginiz maclarda verecegiz,,,
formalara gelince... $u anda evimizde 2benim 3er cocuklarin vardir ve bunlar her sene aktulle$ir...
bayraklari falan filan saymadan....
5058e gelince biz ondan malisef yararlanamiyoruz amabirzaman bizler icin bir ba$ka numara vardi ,,vede az atmami$tik heleki süper lig de son 8 macinda her atigi golde 1 tane....
bence tam destek yani
umarim tatmin olmu$undur...........
Alt 21.07.2008, 17:30   #179
Aydogan58
Yiğido

Yapma Volkan!
Portekiz'de mucize gerek! Ülkemizi İntertoto Kupası'nda temsil eden Sivasspor, 3. tur ilk maçında Portekiz temsilcisi Braga'ya 2-0 mağlup oldu ve tur şansını zora soktu. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda ilk yarısı da konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada goller, 45+2. dakikada Linz ve 77. dakikada Moises'ten geldi.

Sivasspor ilk yarıda çok etkili bir futbol sergilemesine rağmen bu yarının uzatma dakikalarında gelen gole engel olamadı. İkinci yarıya da baskılı başlayan temsilcimiz kaleci Volkan'ın büyük hatası sonucu yediği ikinci golle oyundan düştü.

Bu karşılaşmanın rövanşı 26 Temmuz'da Portekiz'de oynanacak.

UZATMALARDA GOL GELDİ...
İlk yarıda rakibine oranla çok daha etkili bir futbol sergileyen Sivasspor, 45+2. dakikada kalesinde golü gördü. Braga'nın sol kanattan kazandığı serbest vuruşta Luis Aguiar'in ortasına kaleci Volkan'ın hatalı çıkışı ve yetersiz müdahalesi sonucunda, rahat pozisyonda topla buluşan golcü oyuncu Linz topu rahat bir şekilde ağlara gönderdi. İlk yarının uzatma dakikalarında gelen bu gol Sivas'ta morallari bozdu.

AH VOLKAN AH....
Sivasspor'un yediği ilk golde de hatası bulunan kaleci Volkan Ünlü, ikinci yarıda öyle bir gol daha yedi ki anlatmaya kelimeler yetmez. Dakikalar 77'yi gösterdiğinde Braga savunmasında Moises'in topu uzaklaştırmak için yaptığı gelişi güzel vuruş Sivas ceza sahası içinde sekti, kendine güvenli bir şekilde kalesinden çıkan Volkan bir anda dengesini kaybetti ve top şaşkın başıklarının arasında ağlara gitti.
Alt 21.07.2008, 17:31   #180
Aydogan58
Yiğido

alin i$te bütün medyalar bunu konu$uyor !°!!!!