Alıntı:
34-murat-58 Nickli Üyeden Alıntı
başımıza tarih profesörü kesildin neymiş fenerbahçe nin kurtuluş savaşındaki tarihi millet cepede savaşırken yendiği takımlar mı????
beni ne fener ne cimbom ne kartal ilgilendirmiyor benim için tek takım sivas
önce savunduğun fener rum u bi düşün dünyanın her hangi bir yerinden bana emsali bir örnek ver ondan sonra savun.
bana bir sivas taraftarı olarak fener rum yazan hiç bir ürünü kimse kullandıramaz.
bugün gine giyer 8 numaralı diadoramı giderim maçıma
kendilerine gerçek yiğido diyenler acaba maça gelecekler mi???
bide espiriden çok iyi anlayan arkadaşım bu yazıda bir espiri yaptım bakalım anladın mı!!!!
OLİMPİYAT TA BULŞMAK ÜZERE HEP DESTEK TAM DESTEK!!!!!!
|
saçma salak bi konuyu tartışıp durma okumadım bile yazını esprinde senin olsun o değerli görüşlerinde, hayatın gerçeklerinden zerre kadar haberiniz yok boş boş yazıp duruyorsunuz futbol bir sanayi gibi endüstri kolu olmuş, futbol kulüpleri şirket olmuş borsada işlem görüyor herkes kar zarar hesabı yapıyor sen neden bahsediyosun bal gibide cim bomlusun gelmiş burada ahkam kesiyosunuz maksat fener karşıtlığı gidin allah aşkına, önce türkçeyi öğrende gel, emsali örnek verilmez'' türkçeyi bilmeyenin espri yeteneği olmaz arkadaşım, lütfen gs maçına gel uzun uzun konuşalım, sakın beni dövmek için gelme

benim kavgayla işim olmaz