Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Bunu Lütfen Okuyun
Alt 27.08.2005, 10:59   #41
yunusfb58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yunusfb58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch Bunu Lütfen Okuyun

Fenerium Markasina Rum Falan Yazma Insanlari Birbirine Düşürme Burasi Sivas Lilarin Topluca Kullandigi Site Bizleri Bu Ortamdan Uzaklaştirma Kelimelerine Ve Kendine çeki Düzen Ver. Akilli Ol

Biz Sivas Liyiz Fener I Seversin Sevmezsin önemli Degil

Boş Birisi Olsaydin Sana Tepkim çok Farkli Olurdu Ama Sivas Lisin Sineye çekiyorum. Heycanina Ve Cahilligine Sayiyorum.
yunusfb58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.08.2005, 11:30   #42
yagci58
Yiğido

yagci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yagci58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
yunusfb58 Nickli Üyeden Alıntı
Fenerium Markasina Rum Falan Yazma Insanlari Birbirine Düşürme Burasi Sivas Lilarin Topluca Kullandigi Site Bizleri Bu Ortamdan Uzaklaştirma Kelimelerine Ve Kendine çeki Düzen Ver. Akilli Ol

Biz Sivas Liyiz Fener I Seversin Sevmezsin önemli Degil

Boş Birisi Olsaydin Sana Tepkim çok Farkli Olurdu Ama Sivas Lisin Sineye çekiyorum. Heycanina Ve Cahilligine Sayiyorum.
NE OLDU GARDAS BASKASINI FIKRINE SAYGI DUYMAK YOK MU SEN O YAZI YI TEKRAR OKU NE YAZIYOR LÜTFEN
yagci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Marka
Alt 29.08.2005, 09:33   #43
serhatcan58
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 serhatcan58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Marka

Arkadaşlar,
Öncelikle herkesin görüşüne saygılıyım. Yıllardır Sivassporun süper lige çıkmasını bekledim durdum. İnanın yaşadıgım onca şeylerden sonra hiç ümidim yoktu. Çünki sahada oynayıp masada o kadar çok maç kaybettikki yaşı müsait olanlar bilirler. Çok maçtan agla***** çıktıgımı bilirim. İnanın kafayı yememek için son 2 sezondur maçlara bile gitmedim. Ama bu yönetimden ve emegi geçen herkesten Allah razı olsunki bize bu günleri gösterdiler. Sizlerden ricam dostun düşmanın içinde bu tür kırıcı tartışmalara girmemeniz. Bizlere bu günleri gösteren büyük insanların bildikleri birşeyler vardır bırakalım onlar düşünsünler bunları Bizler üzerimize düşen vazifemizi yapalım yeter. Bence en güzel cevabı takımımız fener maçında verecektir.
serhatcan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
fenerium bize sanslı gelmiyo
Alt 29.08.2005, 09:56   #44
Ronaldinho
Acemi Yiğido

Ronaldinho - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ronaldinho isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen runter fenerium bize sanslı gelmiyo

fenerium bize sanslı gelmiyo ve bizim yenilmemize sebep oluyo baska forma yapsınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ronaldinho isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.08.2005, 10:21   #45
kursad58
Yiğido

kursad58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 kursad58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse

Alıntı:
orkun85 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba hemşerilerim...Benim anlayamadığım,kafamın almadığı ve sinir krizine girmeme neden olan sivassporun fenerium gibi sadece fenerbahçeyle özleşteşmiş bir spor markasını kullanmasını bu forumda sizlerle paylaşmak istedim...

Koskoca dünyada bir tek fenerium markası mı kaldı?...Buna kim dur diyecek???...Yani sivasspor yönetiminden bir kişi sivasta sıradan bir terziye gitse forma ve sportif ürün sparişi verip sivassporium veya sivassporstore veya yigidostore gibi bir marka yaratsa cok cok daha yararli olurdu...Hadi bu fikri geçtim koskoca sivasspor koca derken camia olarak diyorum
başarı olarak demiyorum yanlış anlaşılmasın,bugun türkiyede en çok yaşayan hemşeriler sivaslıdır bunu herkes bilir bu durumda sivasspor yönetimi nike,adidas,puma vs gibi markalara neden sportif malzeme konusunda sponsorluk teklif etmez anlamiyorum.Bu firmalar sivasspora böyle bir hizmet vermekten kaçınmazlar çünkü biliyorlarki kesinlikle bu tür bir forma veya başka eşya çok fazla sipariş alacaktır...

Bir galatasaraylı olarak bu topiği actim ama sivasspor ,gstore markalı bir formaylada çıksa yine aynı eleştiriyi yapardım yanlış anlamayın...Şimdi bir sivassporlu ve fenerbahçe antipatisi olan bir kişi olarak sittin sene bu formayı sırtıma geçirmem....

saygılar sevgiler....
bi ezikliğin var galiba en geçerli marka olduğu için ve sonuna kadar sivasımıza maddi manevi destek verdiği için fenerium markası inşallah bir gün kendi markamızda olur ancak şu an bu fener antipatin yüzünden yiğidonun formasını sırtına takmıyorsan bu sitede değil ultravesti sitesinde boy göster canım kardeşim
kursad58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.08.2005, 10:27   #46
furkan58
Yeni Yiğido

furkan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 furkan58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

arkadaşlar bilmediğiniz birşey var o da Mecnun Başkan Fenerbahce kongre üyesiydi. (üyesiydi diyorum çünkü başkan olunca üyelikten istifa etti) Ayrıca Mecnun Başkan ın Aziz Yıldırım la ilişkileri çok iyi bu nedenle formalar Fenerium du ve Feneriumlarda satlıyor. Herkesin bilgisi olsun....
furkan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.08.2005, 10:50   #47
burak86
Yeni Yiğido

burak86 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 burak86 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Böse

wala baska kullanacak marka bulamamılar mı o serefsilerin reklamını yapıyorlar
burak86 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
tesekkür fenerium,a
Alt 29.08.2005, 11:28   #48
muratcaglayan
Yeni Yiğido

muratcaglayan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 muratcaglayan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart tesekkür fenerium,a

orkun arkadasim sen bir gs fanatigisin sivassporu burda bir arac olarak kullanipta fenerbahce üzerinde egolarini gerceklestiremezsin sivasspor,a destek veren her kurum bizim dostumuzdur bu hangi kulüp yada kurum olursa olsun farketmez burda gs fb bjk yada diger takimlar degil sivasspor,un menfaatleri önemlidir hal böyle olunca,da feneriumun yeni degil taaa 2. ligden bu yana verdigi destektekden dolayi tesekkür etmemiz lazim burda sivassporumuzu düsünün baska takimlarin fanatiz,mini yapmayinnnn!!!!!
muratcaglayan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
haftaya gs maçına gel
Alt 29.08.2005, 11:42   #49
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 956 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Pfeil haftaya gs maçına gel

Alıntı:
34-murat-58 Nickli Üyeden Alıntı
başımıza tarih profesörü kesildin neymiş fenerbahçe nin kurtuluş savaşındaki tarihi millet cepede savaşırken yendiği takımlar mı????
beni ne fener ne cimbom ne kartal ilgilendirmiyor benim için tek takım sivas
önce savunduğun fener rum u bi düşün dünyanın her hangi bir yerinden bana emsali bir örnek ver ondan sonra savun.
bana bir sivas taraftarı olarak fener rum yazan hiç bir ürünü kimse kullandıramaz.
bugün gine giyer 8 numaralı diadoramı giderim maçıma
kendilerine gerçek yiğido diyenler acaba maça gelecekler mi???
bide espiriden çok iyi anlayan arkadaşım bu yazıda bir espiri yaptım bakalım anladın mı!!!!
OLİMPİYAT TA BULŞMAK ÜZERE HEP DESTEK TAM DESTEK!!!!!!
saçma salak bi konuyu tartışıp durma okumadım bile yazını esprinde senin olsun o değerli görüşlerinde, hayatın gerçeklerinden zerre kadar haberiniz yok boş boş yazıp duruyorsunuz futbol bir sanayi gibi endüstri kolu olmuş, futbol kulüpleri şirket olmuş borsada işlem görüyor herkes kar zarar hesabı yapıyor sen neden bahsediyosun bal gibide cim bomlusun gelmiş burada ahkam kesiyosunuz maksat fener karşıtlığı gidin allah aşkına, önce türkçeyi öğrende gel, emsali örnek verilmez'' türkçeyi bilmeyenin espri yeteneği olmaz arkadaşım, lütfen gs maçına gel uzun uzun konuşalım, sakın beni dövmek için gelme benim kavgayla işim olmaz
sivasımıza destek
Alt 29.08.2005, 12:07   #50
sametkalay
Yeni Yiğido

sametkalay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 sametkalay ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart sivasımıza destek

okuduğum yazıda sivassporun neden fenerium markası kullanıldığı eleştiriliyor.unutmayalım ki fenerium artık türkiyede en çok kazanan spor kulübü ürünüdür.sivasspora yapılan forma desteğini neden rekabete dökmek ister arkadaşımız anlamış değilim.önemli olan burada sivassporun daha iyi yerlere gelmesidir.
sametkalay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır