arkadaşlar düşünce süper ama rakam bence komik.bu rakamı herkesin verebileceği bir miktara çıkarsak mesala örneğin 20-50 vs YTL gibi yapsak ve tek kalemde toplayıp sivasspora versek toplam 45.000 üyemiz varsa 45.000x20=900.000 YTL yapar.hesap ortada ondan sonra transfer isteyelim yönetimden.düşününsene sivasspor com'un sivasspora aldığı futbolcu valla yapabilirsek harika olur hadi be sevgili yönetim ayarlayın şu işi
valla arkadaslar simdi öncelikle domain ve host alalım isim sivassporicin.com olabilir mesela aslında simdi bir konu acalım isim ve bu islerle ugrasa bilecek bi grup olusturmak için orada herseyi halledelim..
ben bi konu acıyorum orada hepsini birden halledelim
gardaş o iş denenmedi mi.. sms kampanyasında millet 5 ytl vermedi.. ama bu işte stad girişinde bir kumbara koyulsa herkesin önünde millet yiyorsa vermeden geçsin ama diğer türlü vermiyorlar..
valla arkadaslar simdi öncelikle domain ve host alalım isim sivassporicin.com olabilir mesela aslında simdi bir konu acalım isim ve bu islerle ugrasa bilecek bi grup olusturmak için orada herseyi halledelim..
tamam gardaş işin ucundan tutacak gardaşları bekliyoruz..