Ali sinan aslan kardeş yorumları takip ettiğinden bahsediyorsun ama tam takip edememiş olabilirsin. Site yönetimi ciddi bir araştırma içerisinde olduğu yazıldı kaçırmış olabilirsin diye hatırlatayım istedim.
1 YTL kampanyasini bosverin de
Cep Tel. kampanyasi vardi ona katilsaydiniz o zaman hatta 5 YTL bagislardiniz kulübe..... 1 milyon kisinin katilmasi bekleniyordu bu kampanyaya 20000 kisi falan katilmis gülünecek rakam...
Bizim böyle kampanya firsatimiz yok yurt disindan eger olsa bizlerde katilirdik yurt disindan....
evet sivassporumuz için güzel bir kampanya olur ama bu konu defalarca açıldı hiç kimseden destek gelmedi ne yazık ki sözler sadece vaat olarak kalıyor iş icraata geldi mi sivaslılardan çıt yok bir sene önce kampanyalar düzenlensin biz destek vereceğiz denildi ama işte kampanyaların neticeleri ortada 7 milyon sivaslı varmış bunlar hikaye arkadaşlar sivaslılar içerisinde toplasan gönülden sivassporu destekleyen 500 bin kişi bile çıkmaz sivaslılar ne yazık ki istanbul takımlarının arkasından gidiyor onlara destek veriyor hem maddi hem manevi 3 milyon sivaslı istanbulda yaşıyor deniliyor olimpiyat stadını bile dolduramıyor gerçekler bundan ibaret kampanyalar felan hep sözde kalır boşuna nefes tüketmeyin sivaslı parasını yimpaşa yatırır kar payına yatırır eğer sivasspora yardım etmek istiyorsunuz sivassporun bankalarda açılmış hesapları var isteyen istediği meblayı o hesaplara yatırır nakiti olmayan da sms kampanyasına katkıda bulunur burda boş yere zamanınızı harcamayın yardım etmek isteyenler hesaplara paraları yatırsınlar smslerini göndersinler benim diyeceğim bu....