Kocaelisporumuzun yeni transferleri Volkan Bekiroğlu ve Kemal Aslan bu akşam Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun Seka Park'ta verdiği yemek öncesinde imzaları attılar.
Kocaelispor Kulüp Başkanı Serhan Gürkan; "Transferleri gerçekleştirirken, bize önemli katkılarda bulunan belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de önemli transferleri yapmamız konusunda bizim yanımızda oldu. Kemal ve Volkan kardeşimiz bu sezon sakatlık geçirmeden oynayacakları futbol ile iyi yerlere gelmelerini temenni ediyorum. Bizlere Kemal'in transferinde yardımcı olan Fenebahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a çok teşekkür ediyoruz, bize çok yardımcı oldu. Her iki transferde camiamıza hayırlı olsun. Önümüzdeki günlerde 1 transfer daha gerçekleştirip transferi kapatmak istiyoruz" dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu; "Kemal ve Volkan kardeşimizin transferleri takımımız adına hayırlı olsun diyorum. Her iki oyuncuda Kocaelispor'a büyük katkılar sağlayacaktır. Kemal ve Volkan'la Kocaelispor'un daha güçlendiğini görüyoruz. Yavaş yavaş kulüp yönetimimiz de bu işi bitirmek üzere. Tekrardan hayırlı olsun" diye konuştu.
Fenerbahçe'den transfer edilen Kemal Aslan, "Transferin gerçekleşmesini sağlayan Başkanımız Serhan Gürkan ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu sezon hem kendi adıma hem de Kocaelispor adına iyi bir sezon geçireceğime inanıyorum. Her iki taraf içinde hayırlı olsun" dedi.
Bursaspor'dan transfer edilen Volkan Bekiroğlu ise; "Transferimin gerçekleştirilmesinde emeği geçen başta engin hocam olmak üzere başkanımız Serhan Gürkan ve Büyükşehir Belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kocaelispor kaliteli bir kadro kurdu. Kocaelispor'da forma giymekten mutluluk duyacağım. Hem saha içinde oyunumuzla, hemde saha dışında karakterimizle Kocaelispor'a fayda sağlamaya çalışacağız. Bugün ilk kez Kocaelispor'da antrenmana çıktım, ortam çok güzeldi. İyi bir arkadaşlık ortamı var , bu arkadaşlık ortamı içerisinde de futbolcu arkadaşlarımızla beraber Kocaelispor'u iyi noktalara taşımak için çok çalışacağız" dedi.
Her iki oyuncuda bonservisleri ile birlikte takımımıza transfer oldu.
Fenerbahçe'den transfer edilen Kemal Aslan Orta sahanın ortasında görev alıyor. 24 Ekim 1981 tarihinde Gaziantep'de doğan Kemal Aslan, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Profesyonel oldu, ardından yıldızının parladığı Gaziantepspor'a transfer oldu. Burada 2 yıl forma giyen Kemal Fenerbahçe'ye transfer oldu ve burada 2003 yılından beri forma giymekteydi. Kemal Aslan 49 defa genç ve ümit milli formayı giydi.
Bursaspor'dan transfer edilen sol kanat oyuncusu Volkan Kürşat Bekiroğlu 30 Aralık 1977 tarihinde Adana'da doğdu. Adanaspor'da ilk olarak profesyonel olan oyuncu daha sonra Gaziantepspor, Trabzonspor, Malatyaspor ve Bursaspor formaları giydi. Bekiroğlu 3 defa da A-2 Milli oldu.
HEPİNİZ KARDEŞİMİZSİNİZ.O YERLERDE BELKİDE BERABER TAKILDIK.AMA ŞİMDİ MEMLEKETİMİZİN TAKIMI SİVASSPOR ÖN PLANDA.İYİ OLAN KAZANACAK.EN ÖNEMLİSİ DOSTLUK KAZANACAK.DAVET EDİLMİŞ BİR KAÇ ARKADAŞIMIZ KAPALI MEKANLARA.EYVALLAH. KATILACAĞIZ.