Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Sivassporum.net In Yalakalikta Zirvesi
Alt 01.09.2005, 14:50   #1
ydemirkaynak
Yeni Yiğido

ydemirkaynak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ydemirkaynak isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Sivassporum.net In Yalakalikta Zirvesi

BU YAZI ULTRASLAN IN FORUMUNDAN ALDIM.

Öncelikle merhaba sevgili galatasaraylılar bende bir galatasaraylıyım ama memleketimizin takımı süper lige çıkınca otomatikman takımımıza gönül verir olduk. 11 eylüldeki maçta iki takımada yürekten başarılar diliyorum iyi olan ve dostluk kazansın.

Sivasspor çok iyi bir takım oldu gerçi dün giresunspora türkiye kupasında kaybettik ama onu ölçü almayın.Sivasspor bence çok dikkat edilmesi gereken bir ekip takımı lorant çok ii takviye etti ve güzel bir noktaya getirdi.Ligdeki ilk 4 Maçımızda sadece 3 yabancıyla oynadık petkoviç sergio ve anderson.

Takıma 3 yeni yabancı daha katıldı ve bunlar gs maçında sahada olacaklar birisi herkesin tanıdğı balili. bir diğeri kamerun milli takımında oynayan ve bugune kadar 3 kez dünya kupasına katılmış olan Bochumdan transferimiz Raymon Kalla ve sonuncusu da Brezilya U-20 Milli takımında oynayan Dennys. Bu oyuncular Galatasaray maçında sahada olacaklar yani takımımız çok güçlü bir kadroya sahip.Sağ kanatta Hakan Bayraktar Sol Kanatta Cem Karaca Sol Back te A2 Milli Takımında oynayan Hayrettin Defansta güçlü oyuncular Kaptan Hakkı Murat Duman ve Sergio Ortada Muhammed Ali k bu oyuncuya maçta çok dikkat edin.Füze gibi şutları vardır.İleridede Anderson ve Balili çok güçlü bir Takım olmuşlardır.Yedek oyuncumuz Mehmet yıldız bence milli takımda oynaması gereken çok büyük bir yetenektir onuda çok yakında umarım tüm Türk halkı olarak tanıyacağız.

Herkese Sevgiler.

Başarılar...

www.sivassporum.net

Yönetimi
Alt 01.09.2005, 18:53   #2
5841
Usta Yiğido

5841 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 850 5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI

[SIZE=3]hakkı gurban yazını okudum gercekten ğüzel yazmişsın.eskı bir galatasaraylı olarak seni tebrık ederim .eskı gs li olarak şu maçı almamızı o kadar ıstıyorumkı benım için bundan guzel bır şey olamaz .tabıkı herkes kendı sıtesınde takımını desteklıyecek bunada kızmamıza gerek yok biliyorum sen bu takıma oldum olsı gıçıksın[/SIZE]
Alt 01.09.2005, 19:21   #3
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 863 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt

yok salih abi..emin ol hiç bir takıma gıcıklığım yok...Sivassporumuz süper kige cıktıktan sonra diğer hiç bir takım beni ilgilendirmiyor...ne halleri varsa görsünler..

varsa yoksa SİVAS...

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.09.2005, 19:42   #4
Er58Ol
Tecrübeli Yiğido

Er58Ol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Er58Ol ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Gakgo Abi Adamlar Sivas Taraftarini Görünce Mikroskoplarini Nerelerine şeettirirler Bilmiyorum...dev Bayrak Umarim Sami Yen De Yerini Alacaktir 1967 Yle Beraber
Er58Ol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır