Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 29.08.2005, 18:35   #61
Sivasli_Celal
Yiğido

Sivasli_Celal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sivasli_Celal isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

yahu seninderdin sadece fenerler istersen GS-store satilsa seve seve alirsin

yahu bu cimbom fener kavgasi taaaaa sivasami geldi

yahu sanane sivas kiminle isbirligi yaparsa

kadesim ticaret kolay deyil cünki evdeki hesab carsiya hic uymuyor
Sivasli_Celal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bak şimdi!!!
Alt 29.08.2005, 18:48   #62
hgaellisekiz
Acemi Yiğido

hgaellisekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hgaellisekiz isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen hoch Bak şimdi!!!

eşeğe altın semer vursalar eşşek yine eşektir... Amiyane bir benzetme belki ama... Gardaşlar sahaya çıkıp formalar oynamıyor... feneriumun tescilli markası adidas geçen sene... bu sezon diadora...seneye nike... ondan sonra lotto... dahasında ne ise ne... formanın markası önemli mi allasen... kappasivas olunca bizim topçular daha iyi defans yapıp, ilerde daha çabuk mu çoğalacaklar, veyahut tandemli oynarken alan savunmasında açık mı verecekler... 90 dakika 9 dakikaya mı inecek... bir gardaşın yazdığı gibi bu iş ticaret... kim sivasa bir teklif ile gelirse o alır formayı...kulübün kasasına forma satısındanda para girer böylelikle... sultanhamamın, yeşildireğin, vs. işbilir esnafın cebine gitmemis olur böylece para... ( ha bende GS sempatizanıyım) Bu satırları yazarken....dolayısı ile formasının markasına göre yaşanmıyor şampiyonluklar, alınmıyor galibiyetler... Fitneden uzak durun...L-Ü-T-F-E-N
hgaellisekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
bence sen bır fanatık gs lı olarak cok yanlıs yoldasın nayk adıdas dıyorsun pekı bunt
Alt 29.08.2005, 20:02   #63
ramazankeles
Yeni Yiğido

ramazankeles - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ramazankeles isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart bence sen bır fanatık gs lı olarak cok yanlıs yoldasın nayk adıdas dıyorsun pekı bunt

Alıntı:
orkun85 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba hemşerilerim...Benim anlayamadığım,kafamın almadığı ve sinir krizine girmeme neden olan sivassporun fenerium gibi sadece fenerbahçeyle özleşteşmiş bir spor markasını kullanmasını bu forumda sizlerle paylaşmak istedim...

Koskoca dünyada bir tek fenerium markası mı kaldı?...Buna kim dur diyecek???...Yani sivasspor yönetiminden bir kişi sivasta sıradan bir terziye gitse forma ve sportif ürün sparişi verip sivassporium veya sivassporstore veya yigidostore gibi bir marka yaratsa cok cok daha yararli olurdu...Hadi bu fikri geçtim koskoca sivasspor koca derken camia olarak diyorum
başarı olarak demiyorum yanlış anlaşılmasın,bugun türkiyede en çok yaşayan hemşeriler sivaslıdır bunu herkes bilir bu durumda sivasspor yönetimi nike,adidas,puma vs gibi markalara neden sportif malzeme konusunda sponsorluk teklif etmez anlamiyorum.Bu firmalar sivasspora böyle bir hizmet vermekten kaçınmazlar çünkü biliyorlarki kesinlikle bu tür bir forma veya başka eşya çok fazla sipariş alacaktır...

Bir galatasaraylı olarak bu topiği actim ama sivasspor ,gstore markalı bir formaylada çıksa yine aynı eleştiriyi yapardım yanlış anlamayın...Şimdi bir sivassporlu ve fenerbahçe antipatisi olan bir kişi olarak sittin sene bu formayı sırtıma geçirmem....

saygılar sevgiler....
------------------------------------------------------------------bence sen hıc sıvası dusunmuyon kendı zevkını dusunuyon fenerum da bır dunya markası vede ucuz
Alt 29.08.2005, 20:27   #64
orkun85
Yeni Yiğido

orkun85 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 orkun85 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart lol

Dost ben fanatik gsli olmamdan ziyade ezelden beri fener düşmanıyım fener olmasın şampiyon panatinaikos olsun...Fener zırva takımdır..trde bağlar başbakanından tutta hakemleri avrupada söner...

Ama konumuz farklı sivasspor eğer GS STOREYİDE giyse yemin ediyorum aynı tepkiyi verirdim...Ya sivas derken 5 milyonluk potansiyelden bahsediyoruz beyler...Yok efendim fb yardım etmiş sivassporada biz neden fenerium giymeyelim iyide bir çok anadolu klübü cesitli büyük klüblerin finansmanlariyla cikabilirler süper lige ama sivasspor dışında hiç bir klub KENDİSİNER RAKİP OLAN 17 TAKIMDAN BİRİNİN markasını taşı***** mücadele edemez tekrar tekrar söylüyorum aynı şeyi GS STOREYİ GİYEREKTE YAPSAYDI SİVASSPOR aynı tepkiyi verirdim benim davam sivasspor, fenerbahçenin veya x klubun alt takımı olarak bahsedilmemesidir....

Yoksa ben sırtıma sivas formamı geçirirdim şu ana kadar ayrıca ben 3 yaşımdayken bile yani sivasspor 3. ligde iken bile maçlara giderdim..ASLAN GİBİ SİVAS ÇIKSIN MÜCADELE ETSİN VARSIN KÜME DÜŞSÜN BEYLER KİMSE KİMSEYİ ALDATMASIN BEN SİVASSPORA X KLÜBÜN ALT KÜMESİ DEDİRTMEK İSTEMEM...KİM BANA SİVASSPORUN 2 MAÇTADA FENERE YATMIYCAGİNİ GARANTİ EDEBİLİR VE NEYE DAYANARAK???
orkun85 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.08.2005, 20:29   #65
orkun85
Yeni Yiğido

orkun85 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 orkun85 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
sametkalay Nickli Üyeden Alıntı
okuduğum yazıda sivassporun neden fenerium markası kullanıldığı eleştiriliyor.unutmayalım ki fenerium artık türkiyede en çok kazanan spor kulübü ürünüdür.sivasspora yapılan forma desteğini neden rekabete dökmek ister arkadaşımız anlamış değilim.önemli olan burada sivassporun daha iyi yerlere gelmesidir.
HAHA En çok kazanan geçen sene gs store olmuştur...Konumuz bu değil ayrıca ben fenerbahce düşmanlıgımı sivassporum uzerinden gercekleştirmem..ben gs macina gitmeden sivasspor macına giderdim...Ama fenerium giymesi kanıma dokundu ne yalan söyleyim...
orkun85 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.08.2005, 20:49   #66
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 854 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

eger işin içinde fenerıum varsa ben forma falan almam daha iii sivasspor kendi magazaasını acmalı yoksa asla feneruımdan bısey almayız evet kim dur diyecek bu gidişe ticaretten anlıyorum diyenler aslında hiçbir sey bılmıyor...
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.09.2005, 15:13   #67
sivas_gerçek_58
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 sivas_gerçek_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Editlenmiştir......
sivas_gerçek_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.09.2005, 15:17   #68
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

..........editlenmiştir....
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.09.2005, 15:22   #69
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1331 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Arkadaşlar Sivasspor kulübü şuanda Diadora ile anlaşmalı...Geçen sezon fenerium ürünleri vardı ama bu sezon Diadora ile anlaştı...Hatta bunun bir kanıtıda bende bulunan Andersonun forması son maçta kendisinden aldım...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Tartismayi biraksak cok iyi olur gardaslar
Alt 01.09.2005, 16:00   #70
susehri58
Yeni Yiğido

susehri58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 susehri58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Tartismayi biraksak cok iyi olur gardaslar

Burasi Yigidolarin yeri, buraya ne gs, bjk, fener alalim BIZ SIVASLIYIZ, biz gentlemen takim olarak, türkiyeye kendimizi takim olarak temsil edelim, böyle o bunu demis su bunu demis.BIZE NEY! Birbirimizi yenmiyelim. BIRLIK VE BERABERLIK. El okursa bu birbirimize yazdiklarimiza. GÜLER!!!!!! Gardaslar sizden ricam, Hicbir takimi almiyalim aramiza. Her Sey Vatan icin, Hersey Sivasspor icin.

Saygilarimla
susehri58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır