hayır efendim seyirci uyumuyor seyirciyi yönlendirmeye amigo lazım amigo uyuyor kayseri maçının ikinci yarısı amigo yoktu sanki seyirci kendi kendine destekliyemiyor
hayır efendim seyirci uyumuyor seyirciyi yönlendirmeye amigo lazım amigo uyuyor kayseri maçının ikinci yarısı amigo yoktu sanki seyirci kendi kendine destekliyemiyor
amıgo ne yapsınd aha be kardesım !!! Allah allah Canı sıkılan amıgo dıyor. SENIN YONETIMIN STADA GERCEK TARAFTAR SOKMAZSA !!! engellerse INEK GİBİ TARAFTAR KİTLESINI SECER TAM KARSISINA OTUTTURURSA AMIGO NE B.. yesın ??? ÖNCE YONETIME SONRA CEKIRDEKCILERE SAGLAMINDAN BİR TANE SIHIRLI DEYNEK LAZIM
abi taraftar tenezzül edip bagırmazsa amigo ne yapsın klup baskanı ne yapsın futbolcu ne yapsın ayıp ya bu takım bu bütceyle buralara kadar gelmiş bagırmayan taraftara ayıp
bu işlerin amigolukla alakası yok.gerçek cefakar taraftarı stadda sogutup almazsa değil 1 10 amigo getirsen her bloğa bir amigo yerleştirsen fayda etmez
__________________ Herkes Bireyken Biz Sivassporluyuz Herkes Grupken Biz Sivassporluyuz .!
ankaragücü trabzon maçını izledim. helal olsun adamlar 1 sn susmadılar. ben bile baskı altına girdim maçı izlerken.. bizimkiler çekirdek sesiyle tezahürat yapacaklar..
tribünlerin in uyuduğu felan Yok... Uyuyan birisi Varsa ODA SİVASSPOR YÖNETİMİDİR !!
yıllarca TAraftarına taraftar gözü ile bakmayan sahıp cıkmayan derdıne kosmayan bir yönetımın karsısında sızce trıbunlerın suskun olması normal Deıl mı ???
Maca gıden bı cok arkadasımız hak verecektır bana, YALAN MI KAYSERISPOR MACINDA KENDI EVIMIZDE DEPLASMAN SEYIRCISI MUAMELESI GORDUGUMUZ.. KAPILARDA BEKLETILDIGIMIZ STAD ETRAFINDA TURLAR ATTIRILDIGIMIZ??? YALAN MI, DAHA GECEN SEZON FENERBAHCE TARAFTARI GELDIGINDE TRIBUN KAPISILARINI ÖNÜNÜ ILIKLEYEREK ACAN VE KAPIYI GEC ACTIGI ICIN SEFADAN OZUR DILEYEN YONETICIMIZ FARUK TASSETENLER ???
SAYINN BAŞAKAN !!! MECNUN, KESME ÖNÜMÜZÜ İSTABUL TAKIMLARINI
( G.S - F.B - B.J.K ) TUTMAK ISTEMIYORUZ !!! TRIBUN SEVGIMIZI YETERINCE ÖLDÜRDÜN !!! SENDEN DESTEK İSTEMIYORUZ !!! DAVUL ISTEMIYORUZ !!! CEBİMİZE 3-5 KURUS PARA KOY DEMIYORUZ !! DEPLASMANLARA AÇ GİDERKEN BASKAN BIZE YEMEK VER DEMIYORUZ !!!
Artık ne ßizlerin nede qrubumuzun ßünyesindekilerin Stada qitmeye ne hewesimiz Nede ßir Çabamız kLAdı ßizi Tribünden sizi Tribüncülükten ßizi ßu Sewdadan Soutmaya Çalışanlara Lanet oLsun Ama Hiç HewesLenmeYİn ßurada qidici oLan ßizler deiL Sİzlersiniz ßu Sewda ßitmedikçe Elßet ßir qün Dıoruz We $imdilik AtkıLArımızın Aqzımıza Cekioruz 4 Eylül öksüz ama şimdilik ... kaßuqumuzda PAtLıycaz ßirqün Herkez qEniş olSun Nerde ßu taraftar tribün uyumasın cekirdek yemeyelim baqıralım qibi konularıda artık kapatalım bu yonetim olduqu sürece yemekte yenir manqalda yakılır tribünde..
Not:Yönetime oLan tepkimiz Takımın ßaşarısızlıqı weya ßaşarısından Dolayı Deil Tribüne ve Tribün qruplarına Yaptıqı Haksızlıktan We Dawranış tutumLArından Dolayıdır....