Biz her zaman yaparız kardeş şovumuzu fakat herşeyin bir sınırı var.meşale neden yakalım? klüp neden haybeye ceza alsın? pankart asmak için tel örgü gerekiyor bizde o mevcut değil,fakat diğer pankartlara dikkat etmemişsin sanırım.biz içerde dışarda her türlü bağırırız,hodri meydanın felsefesi 90 dakika susmadan tribünden ölün çıkana kadar bağıracaksın,sürekli oto kontrol sistemi yapacaksın.Kardeş üzgünüm ama eski büyük Kocaelispor taraftarı hakkında yorum yapmak sana kalmamış yaşın itibariyle.görüp,yaşayıp yorum yapmak lazım.beste olayına gelince tribünler hiç sustumu hayır? takım nasıl oynarsa besteleride ona göre gireriz.bu işleri fazla kafana takma sen sadece keyfine bak
Yani arkadasin dedigi gibi bizlere düsmez Kocaelispor taraftarini degerlendirmek. Zaten kendi tribünümüzde yeterince kadar sorunumuz var. 4 Eylül'de tiyatro salonu gibi oluyor ne yazikki. Gecen sezon zaten Sakaryaspor, Eskisehirspor ve Kocaelisporun cikmasini istiyordum. Cünkü bu 3 takiminda tribünleri süper
güzel Çıkmısız yaaAma genede iyi mücadele ettik. Sizin yapmadığınız şeyi yaptık. KocaeLiSpor'u aLkışLadık. Elimiz ßirßirine yapısmadı birbirine vurunca
BÜLENT_ORBEY VE TOLGA ALTUNTAŞ GÜNAY KARDEŞİMİZİN COŞTUĞU AN GALİP GELECEĞİMİZE EMİN BİR ŞEKİLDE ENGİN78 KARDEŞ HEP SEN ÇEKECEK DEĞİLSİNYA BİZDE SENİ ÇEKDİ BU DAĞA BAŞLANGIÇ
MOLA YERİ TOPLU BİR ŞEKİLDE ÇEKİLDİĞİMİZ RESİM
TÜRBÜNDEKİ YERİMİZDEYİZ DAVULCULAR YUNUSPAŞA --EYÜPHAN AYDIN VE DAVULCU
__________________ ????????????????
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı RECEP_YÜKSEL'a Teşekkür Ediyor...
BÜLENT_ORBEY VE TOLGA ALTUNTAŞ GÜNAY KARDEŞİMİZİN COŞTUĞU AN GALİP GELECEĞİMİZE EMİN BİR ŞEKİLDE ENGİN78 KARDEŞ HEP SEN ÇEKECEK DEĞİLSİNYA BİZDE SENİ ÇEKDİ BU DAĞA BAŞLANGIÇ
MOLA YERİ TOPLU BİR ŞEKİLDE ÇEKİLDİĞİMİZ RESİM
TÜRBÜNDEKİ YERİMİZDEYİZ DAVULCULAR YUNUSPAŞA --EYÜPHAN AYDIN VE DAVULCU
Hele şükür yaa. Hele şükür yaa Ama net Çıkmamıs yaa:(yüzLerimiz ßeLLi oLmuyo
Yaa ßen ßişey sorucam. İstikLaL Marşı sırasında açtığımız ßayrağı ben hiç bir sitede veya Tvde qöremedim. KörLermi yoksa kastenmi çekmediLer fotoğraflarını..
Anaaaaaaaaaa.. Ben Muhammed Ali ve Hayrettin'in Tribüne Çıktığını ßiLmiyodum. Yukarda ÇılqınLar qißi davuLa vurmaktan bağırıp çağırmaktan gözümüzün önünüde qörememişizki
Anaaaaaaaaaa.. Ben Muhammed Ali ve Hayrettin'in Tribüne Çıktığını ßiLmiyodum. Yukarda ÇılqınLar qißi davuLa vurmaktan bağırıp çağırmaktan gözümüzün önünüde qörememişizki
Hay Allah ben sana nediyim Firsati kacirmissin kardes ama taraftari costurmak daha önemlidir, görevine iyi konsantre olmussun tebrik ederim
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı TracyMcGrady58'a Teşekkür Ediyor...