Sivas'a yakışmayan bir görüntü... Katılanlar için eğlenceli bol muhabbetli bir iftar olacaktır katıl(a)mayanlar çok şey kaçıracak...
Sivas'ımıza da Sivas'lımıza da yakışmayan bir görüntü olduğu SİVASIMIZIN VE SİVASSPORLUMUZUN SİTESİ olarak lanse edilen bu siteyi şu anda izleyen okuyan ve gezen tüm Sivas'lılar tarafından kaygıyla takip ettiklerini biliyorum.
Ama kimseye zorla, iftara katıl; deme lüksümüz olmadığını da biliyoruz. Bu organizasyona katılımcıların tamamen gönüllü, olarak severek ve isteyerek katılmaları halinde güzelliği ortaya çıkar. Yoksa ZORLA GÜZELLİK OLMAZ.
İftar organizasyonumuz 13 Eylül Cumartesi akşamı saat 18.54, ertesi günü Pazar ve tatil günü; Yani geç saatlere kadar sohbet muhabbet ve proje bazında fikir jimnastiği yapılarak bunlar resmedildiğinde yorumları şimdiden merak etmeye başlamadım değil.
Şimdiden bazı yorumları okuyor gibiyim....
Hayırlısı ve katılımcılarda çok mutlu olacak inşaallah
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Önce bu güzel organisyon için teşekkürler, ama üzülerek bu organisyonda elimde olmayan nedenlerden dolayı katılamayacağım, tüm arkadaşlardan özür diliyorum, inşallah başka bir organizasyona
Katılımcılarımızın Rezervasyonlarının tesbit tarihi olarak bugünü belirlemiştik.
Katılmak için isimlerini yazdıramayan arkadaşlar için bir gün daha uzatarak Rezervasyon için sayısal tesbiti yarın akşama kadar uzattığımızı belirtmek isterim.
Listede isimleri bulunan tüm arkadaşlarımıza hayırlı iftarlar diyorum. İftar soframızda beraber olabilmek arzusuyla.