fazla konuşdun. Bizi nasihat kezmez tecrübe gerek.
dostum bahsettiğin tecrübe anlayışın nedir? Üç ayrıcalıklı klüpten sonra ligde en fazla geçmişi olan iki takım var BursAnkara bahsettiğin tecrübe böyle birşey olmalı =)
İşinize gelen yorumları beyenip işinize gelen yorumları es geçmeyin kulağınıza küpe olsun.Maraton16'nın dediği gibi birşeyler yapmaya çalışan 16 yaşındaki çocuğa yaşın küçük derseniz ilerde ligtv de izlediğimiz çekirdek yiyip pozisyonda ayağa kalkanlara göremiyoz diye bağıran seyirciye döner bu çocuklar.Her zaman yakındığınız şey taraftarın gerçek desteği verememesi bunu söylüyosunuz ama icraat lazım birazcık.
Ayrıca puan drumu benimde dikkatimi çekti üç tane aynı puanlı takım var ikisi dört ayrıcalıklı takımlardan biri Bursa hadi diyelim en doğrusunu yapmak istediniz onun için jimnastik birinci.ama en doğru şekliyle bakarsanız Bursa trabzonun üstünde =) zamanında avaraj arasında uçurum olmasına rağmen aynı puanlı olduğundan sivasın biçok takımın üstünde yazıldığını gördüm ben kendi sitelerimizde ama butip komik şeyleri yapıp sonrada bizden fırlama Anti-Bizans geyiğini yapmayın bari =)
YiğidoGençlik içinde bikaç şey söyliyim.Aynı yolda devam edin kendinize bi kitle belirleyin yaşına başına bakmayın hevesli insanları aranıza alın.Stadta çekirdek yiyen orta yaş kitlesini ateşlediğiniz sürece maçların kaderini siz belirlersiniz...
dostum bahsettiğin tecrübe anlayışın nedir? Üç ayrıcalıklı klüpten sonra ligde en fazla geçmişi olan iki takım var BursAnkara bahsettiğin tecrübe böyle birşey olmalı =)
İşinize gelen yorumları beyenip işinize gelen yorumları es geçmeyin kulağınıza küpe olsun.Maraton16'nın dediği gibi birşeyler yapmaya çalışan 16 yaşındaki çocuğa yaşın küçük derseniz ilerde ligtv de izlediğimiz çekirdek yiyip pozisyonda ayağa kalkanlara göremiyoz diye bağıran seyirciye döner bu çocuklar.Her zaman yakındığınız şey taraftarın gerçek desteği verememesi bunu söylüyosunuz ama icraat lazım birazcık.
Ayrıca puan drumu benimde dikkatimi çekti üç tane aynı puanlı takım var ikisi dört ayrıcalıklı takımlardan biri Bursa hadi diyelim en doğrusunu yapmak istediniz onun için jimnastik birinci.ama en doğru şekliyle bakarsanız Bursa trabzonun üstünde =) zamanında avaraj arasında uçurum olmasına rağmen aynı puanlı olduğundan sivasın biçok takımın üstünde yazıldığını gördüm ben kendi sitelerimizde ama butip komik şeyleri yapıp sonrada bizden fırlama Anti-Bizans geyiğini yapmayın bari =)
YiğidoGençlik içinde bikaç şey söyliyim.Aynı yolda devam edin kendinize bi kitle belirleyin yaşına başına bakmayın hevesli insanları aranıza alın.Stadta çekirdek yiyen orta yaş kitlesini ateşlediğiniz sürece maçların kaderini siz belirlersiniz...
Canım BURASI SIVASLI VEDE SIVASSPORLULARIN MEKANI HANGI MESAJI KABUL EDECEGIMIZI HANGISINI ETMIYECEGIMIZI BIZ BILIRIZ .RAKIP TAKIM TARAFTARLARI BU SITEYE KAFASINA GORE MESAJ YAZAMAZ YAZMISSADA INSAFIMIZA GELMISTIR.
KENDI MEKANIMIZA BASKASINIZ ÖTMESINI SEVMEYIZ LUTFEN BIR DAHA UZUNCA VEDE DERT DÖKER GIBI MESAJLAR YAZMIYALIM YAZANLARI UYARALIM..
Arkadaslar Ben Bursa Ve Texaslıyım Bu macta Bursaspor Sivassporu %100 Yenecektır Otekı 2 bursalı arkıma da katılıyorum tecrubeye bakarsak sıvas kım kı daha 2 senedır super lıgde bursa gecmısı var
Arkadaslar Ben Bursa Ve Texaslıyım Bu macta Bursaspor Sivassporu %100 Yenecektır Otekı 2 bursalı arkıma da katılıyorum tecrubeye bakarsak sıvas kım kı daha 2 senedır super lıgde bursa gecmısı var
bakarak tsl de gecmısınıze bakın sonra tecrube dıyın bu macın skoru
bursaspor 3-1 sivasspor mactan sonra gorusurz.
Lig Tecrübesi Olarak Bizden Üstün Olduğunuzu Biliyoruz ama Bizimde 3 senede yaptığımız işlerortada...geçen sene 2-0 dan çevrilen maçta ortada kardeşim futboldan anlamadığın kesin
Bu Konuda velibircan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
2 maçı kazandınız diye hava olmuşsunuz. Maçda sonrada bekleriz seni koçum.
SİZİN BİZİ YENMENİZ BİZİ FAZLA ÜZMEZ AMA SİTENİZDEKİ FİKSTÜRE BAKINCA SİZİN İNTERTOTADA OYNAMANIZA SEBEP OLAN JİMNASTİĞİ AYNI PUANLA OLMASINA RAĞMEN EN ÜSTE YAZMIŞSINIZ BU BİZİ ÜZER BİZ OLSAYDIK SİZLERİ ÜSTE YAZARDIK ÇÜNKÜ BİZLERDE ANADOLULUK RUHU VAR ÇÜNKÜ BİZLERDE ANTİBİZANS RUHU VAR BU HAFTAKİ MAÇTA ÇEKİRDEK YİYNLERİN SAYISI BAĞIRANLARDAN FAZLA OLMAMASI DİLEĞİYLE STATDAKİ GERÇEK BAĞIRAN SİVASSPOR TARAFTARINA SEVGİLER 16 YAŞINDAKİ ÇOCUK TRÜBÜN İÇİN BİRŞEYLER YAPALIM DİYOR ONA CEVABEN SENİN YAŞIN UFAK DİYE YAZILIYOR. BAŞ SAYFALARA BAKIN BİZ LİDER OLAMAYIZ BİZİM İÇİMİZDE BAŞARISIZLIĞIMIZI İSTEYEN ÇOK AMA SİZLER KENETLENMİŞKEN BİR ŞEYLER YAPIN SONRA BU GÜNLERİ ÇOK ARARSINIZ. YAZIMI KÖTÜ NİYETLİ DEĞİLDE ARKADAŞ GİBİ ABİ NASİHATİ GİBİ ALMANIZ DİLEĞİYLE
Acaba En Son Sivasspor u Ne Zmn Yendınız Hatırlıyormusun?