Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yiğido Gençlik

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: Bursaspor Maçına Akıyoruz..YiğidoGençlik
Alt 13.09.2008, 13:36   #51
AkA
Yeni Yiğido

AkA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AkA FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Bursaspor Maçına Akıyoruz..YiğidoGençlik

Alıntı:
GeNÇLiK_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
fazla konuşdun. Bizi nasihat kezmez tecrübe gerek.
dostum bahsettiğin tecrübe anlayışın nedir? Üç ayrıcalıklı klüpten sonra ligde en fazla geçmişi olan iki takım var BursAnkara bahsettiğin tecrübe böyle birşey olmalı =)
İşinize gelen yorumları beyenip işinize gelen yorumları es geçmeyin kulağınıza küpe olsun.Maraton16'nın dediği gibi birşeyler yapmaya çalışan 16 yaşındaki çocuğa yaşın küçük derseniz ilerde ligtv de izlediğimiz çekirdek yiyip pozisyonda ayağa kalkanlara göremiyoz diye bağıran seyirciye döner bu çocuklar.Her zaman yakındığınız şey taraftarın gerçek desteği verememesi bunu söylüyosunuz ama icraat lazım birazcık.

Ayrıca puan drumu benimde dikkatimi çekti üç tane aynı puanlı takım var ikisi dört ayrıcalıklı takımlardan biri Bursa hadi diyelim en doğrusunu yapmak istediniz onun için jimnastik birinci.ama en doğru şekliyle bakarsanız Bursa trabzonun üstünde =) zamanında avaraj arasında uçurum olmasına rağmen aynı puanlı olduğundan sivasın biçok takımın üstünde yazıldığını gördüm ben kendi sitelerimizde ama butip komik şeyleri yapıp sonrada bizden fırlama Anti-Bizans geyiğini yapmayın bari =)

YiğidoGençlik içinde bikaç şey söyliyim.Aynı yolda devam edin kendinize bi kitle belirleyin yaşına başına bakmayın hevesli insanları aranıza alın.Stadta çekirdek yiyen orta yaş kitlesini ateşlediğiniz sürece maçların kaderini siz belirlersiniz...
AkA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda AkA'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.09.2008, 14:28   #52
maraton16
Yeni Yiğido

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 maraton16 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

aka kardeşime teşekkür ederim anlatmak istediğime verilen cevaplar canımı sıkmıştı.
maraton16 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2008, 14:55   #53
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 966 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
AkA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

dostum bahsettiğin tecrübe anlayışın nedir? Üç ayrıcalıklı klüpten sonra ligde en fazla geçmişi olan iki takım var BursAnkara bahsettiğin tecrübe böyle birşey olmalı =)
İşinize gelen yorumları beyenip işinize gelen yorumları es geçmeyin kulağınıza küpe olsun.Maraton16'nın dediği gibi birşeyler yapmaya çalışan 16 yaşındaki çocuğa yaşın küçük derseniz ilerde ligtv de izlediğimiz çekirdek yiyip pozisyonda ayağa kalkanlara göremiyoz diye bağıran seyirciye döner bu çocuklar.Her zaman yakındığınız şey taraftarın gerçek desteği verememesi bunu söylüyosunuz ama icraat lazım birazcık.

Ayrıca puan drumu benimde dikkatimi çekti üç tane aynı puanlı takım var ikisi dört ayrıcalıklı takımlardan biri Bursa hadi diyelim en doğrusunu yapmak istediniz onun için jimnastik birinci.ama en doğru şekliyle bakarsanız Bursa trabzonun üstünde =) zamanında avaraj arasında uçurum olmasına rağmen aynı puanlı olduğundan sivasın biçok takımın üstünde yazıldığını gördüm ben kendi sitelerimizde ama butip komik şeyleri yapıp sonrada bizden fırlama Anti-Bizans geyiğini yapmayın bari =)

YiğidoGençlik içinde bikaç şey söyliyim.Aynı yolda devam edin kendinize bi kitle belirleyin yaşına başına bakmayın hevesli insanları aranıza alın.Stadta çekirdek yiyen orta yaş kitlesini ateşlediğiniz sürece maçların kaderini siz belirlersiniz...

Canım BURASI SIVASLI VEDE SIVASSPORLULARIN MEKANI HANGI MESAJI KABUL EDECEGIMIZI HANGISINI ETMIYECEGIMIZI BIZ BILIRIZ .RAKIP TAKIM TARAFTARLARI BU SITEYE KAFASINA GORE MESAJ YAZAMAZ YAZMISSADA INSAFIMIZA GELMISTIR.

KENDI MEKANIMIZA BASKASINIZ ÖTMESINI SEVMEYIZ LUTFEN BIR DAHA UZUNCA VEDE DERT DÖKER GIBI MESAJLAR YAZMIYALIM YAZANLARI UYARALIM..

TEŞEKKÜR EDİYORUM.

AKa
Alt 13.09.2008, 16:05   #54
TeXasKral
Yeni Yiğido

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TeXasKral FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaslar Ben Bursa Ve Texaslıyım Bu macta Bursaspor Sivassporu %100 Yenecektır Otekı 2 bursalı arkıma da katılıyorum tecrubeye bakarsak sıvas kım kı daha 2 senedır super lıgde bursa gecmısı var

http://www.bursaspor.net/sayfa.asp?C...leArkasi&id=18

bakarak tsl de gecmısınıze bakın sonra tecrube dıyın bu macın skoru

bursaspor 3-1 sivasspor mactan sonra gorusurz.
TeXasKral isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda TeXasKral'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.09.2008, 16:08   #55
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
TeXasKral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaslar Ben Bursa Ve Texaslıyım Bu macta Bursaspor Sivassporu %100 Yenecektır Otekı 2 bursalı arkıma da katılıyorum tecrubeye bakarsak sıvas kım kı daha 2 senedır super lıgde bursa gecmısı var

http://www.bursaspor.net/sayfa.asp?C...leArkasi&id=18

bakarak tsl de gecmısınıze bakın sonra tecrube dıyın bu macın skoru

bursaspor 3-1 sivasspor mactan sonra gorusurz.

Lig Tecrübesi Olarak Bizden Üstün Olduğunuzu Biliyoruz ama Bizimde 3 senede yaptığımız işlerortada...geçen sene 2-0 dan çevrilen maçta ortada kardeşim futboldan anlamadığın kesin
velibircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda velibircan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.09.2008, 16:14   #56
furkancfc
Tecrübeli Yiğido

furkancfc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

414 Mesajına 689 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 furkancfc FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
AkA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

2 maçı kazandınız diye hava olmuşsunuz. Maçda sonrada bekleriz seni koçum.
furkancfc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda furkancfc'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.09.2008, 16:35   #57
sivaslimete
Tecrübeli Yiğido

sivaslimete - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

163 Mesajına 263 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 sivaslimete Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ula bursalılar mactan sonra allahınızın asşkina bu foruma gelin sonra görürüz olm alayına isyan ölümüne sivassssss
Alt 13.09.2008, 16:51   #58
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Blinzeln --->: Bursaspor Maçına Akıyoruz..YiğidoGençlik

Alıntı:
maraton16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİZİN BİZİ YENMENİZ BİZİ FAZLA ÜZMEZ AMA SİTENİZDEKİ FİKSTÜRE BAKINCA SİZİN İNTERTOTADA OYNAMANIZA SEBEP OLAN JİMNASTİĞİ AYNI PUANLA OLMASINA RAĞMEN EN ÜSTE YAZMIŞSINIZ BU BİZİ ÜZER BİZ OLSAYDIK SİZLERİ ÜSTE YAZARDIK ÇÜNKÜ BİZLERDE ANADOLULUK RUHU VAR ÇÜNKÜ BİZLERDE ANTİBİZANS RUHU VAR BU HAFTAKİ MAÇTA ÇEKİRDEK YİYNLERİN SAYISI BAĞIRANLARDAN FAZLA OLMAMASI DİLEĞİYLE STATDAKİ GERÇEK BAĞIRAN SİVASSPOR TARAFTARINA SEVGİLER 16 YAŞINDAKİ ÇOCUK TRÜBÜN İÇİN BİRŞEYLER YAPALIM DİYOR ONA CEVABEN SENİN YAŞIN UFAK DİYE YAZILIYOR. BAŞ SAYFALARA BAKIN BİZ LİDER OLAMAYIZ BİZİM İÇİMİZDE BAŞARISIZLIĞIMIZI İSTEYEN ÇOK AMA SİZLER KENETLENMİŞKEN BİR ŞEYLER YAPIN SONRA BU GÜNLERİ ÇOK ARARSINIZ. YAZIMI KÖTÜ NİYETLİ DEĞİLDE ARKADAŞ GİBİ ABİ NASİHATİ GİBİ ALMANIZ DİLEĞİYLE
Acaba En Son Sivasspor u Ne Zmn Yendınız Hatırlıyormusun?
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: Bursaspor Maçına Akıyoruz..YiğidoGençlik
Alt 13.09.2008, 17:44   #59
zaralı19
Usta Yiğido

zaralı19 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

441 Mesajına 853 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 869 zaralı19 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: Bursaspor Maçına Akıyoruz..YiğidoGençlik

sivasta olmayı çok istiyordum sınavım yüznden bursa maçına gidemiyeceğim
zaralı19 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.09.2008, 15:16   #60
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bursalı lar maçtan sonra görüşürüz bursa sivası ne zaman yenmiş acaba yenmiş de ben mi hatırlamıyorum
Konu Kapatılmıştır