-->: SS.com 4. İftar Buluşması
Saygıdeğer İstanbul gurubumuzun tüm yetkililerini ve üyelerini yürekten kutluyorum. Hem böyle anlamlı organizasyonda emekleri için, en çok ta iftar yemeğine eşlerini getirecekleri için.BRAVOOO çok takdir ettim. Doğrusu şu an Sivas'ımıza olağanüstü tutkum olmama, Sivas'ımızı defalarca yazıp anlatmama rağmen İstanbul'da yaşamayı isterdim dedim . Ne tuhaf şey. Kalbim şu an İstanbul için attı bir anda.
, Çünkü Sivas'taki iftar yemeğine bu organizasyonda emeği geçen, olağanüstü çalışan saygıdeğer yetkililerimizin bana ve eşime sağolsunlar ısrarlı davetlerine rağmen sırf davetlilerden eşlerini getirmeyen olduğu için, listede bayan adı görmediğim için bayan olmanın bir kez daha dezavantajını yaşadım ve bende eşim ile çok istememe rağmen iftar yemeğine katılamamanın ezikliğini ,üzüntüsünü yaşadım. Oysa aklım orada kaldı. Katılmayı çok istiyordum. Ben isterdimki Sivas'taki iftara katılan davetliler arasında da hiç değilse bir kaç kişi eşlerini getirenler olsaydı,listede eşlerini getirmeyen olmayınca tabiki bende katılamadım, üzgünüm.
İnşallah dileğim bundan sonraki tüm etkinliklerde eşler ile katılımın sağlanması olur diyorum.Temennim de budur.
Sivas ve diğer tüm illerimizdeki bu anlamlı organzasyonlar için emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara saygılarımla teşekkür ederiz.
|