Arkadaşlar oncelıkle hosbulduk dıyorum ve konuya gırmek ıstıyorum sıvasspor suanda otorumus bı kadroya sahıp ve bız ıse 12 yıldır alt lıglerde vs dolastık yenı kadromuz ancak bılınmesını ıstıyorumkı bu takım 3 uncu lıgde bıle taraftarının t sını bıle kaybetmedı bu takımın enbuyuk avantajı buyuk taraftarıdır ve bu sene superlıgde evımızde taraftarımızında destegıyle hıcbı macta yenılcegımızı dusunmuyorum genclerbırlıgı macına gelınce cok kotu futbol oynadık ancak fark yemedık 7 0 6 0 da olabılırdı 3 0 dan sonra ancak bılındıgı gıbı eskısehırsporun deplasman fobısı bulunmakta ve bu tarıhten bu yana gelmektedır buyuk taraftar eskısehırspora deplasmanda dahı 2 bın asagı taraftarsız macına gıtmemezlık yapmamıstır oncelık anadolu kardeslıgının benımsenmesını ve bu macta eskısehırsporumuzun yenılmeyecegını ancak en kotu futbolumuza ragmen beraberlık alacagımızı tahmın edıyorum ve ESKİŞEHİRSPOR 2 SİVASSPOR 1 DIYORUM KALIN SAGLICAKLA
valla kardeşim ellerinden gelse alacaklar antremanada alacaklar (işin şakası bizim bu maçlar pahalı kimbilir o 3 güdük dedikleri takımlar geldiği zaman kaç para istetyecekler).....
valla kardeşim ellerinden gelse alacaklar antremanada alacaklar (işin şakası bizim bu maçlar pahalı kimbilir o 3 güdük dedikleri takımlar geldiği zaman kaç para istetyecekler).....
valla kardesm dogru söylüosun..sizn biletler harbiden pahalı ve bunun sonucunda kaybeden takım ve taraftar oluyo..taraftar maça gidemiyo,takım destek bulamıyo..bak bizde üç güdüklerde 10 ytl ye bilet var ama buna ragmen trbünleri tamamen doldurabilmiş değiliz