Alıntı:
4eylulcehennemi Nickli Üyeden Alıntı
o sivasspor formalılar küfredtselerdi içlerinden biri kalkıp futbolcu dövseydi iyimi olurdu???bunumu istiyosunuz?
BU HAREKERİ YAPAN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM!SİZİN DEDİĞİNİZİN AKSİNE GERÇEK SİVASLI VE SİVASSPORLULARMIŞ HELAL OLSUN!ÇÜNKÜ SİVAS İNSANI MİSAFİR PERVERDİR ARKADAŞLAR BU KADAR DÜŞMAN OLMAYALIM KİMSEYE!!!
SELAMETLE...
|
Senin o misafirperverlik dediğin yalakalık için yapılmaz.Hakeden kişi başımızın üstüne alır canımızı veririz.Ama sen tutacaksın önce yüssüz gibi sana stadında küfreden adama çiçek götüreceksin.Ardından diyeceksin ki bu nezaket.
Kardeş nezaket nedir biliyormusun.Benim profilime bak Sivas-Eskişehir maçından eklediğim bir kare var git ona bir bak.Bizzat ben çektim o kareyi ve ibreti alem olsun diye de ekledim.Hem eskisehir.com'a hem buraya.Bizi layıkıyla eskişehirde misafirperverlik gösterdiler.misafirperverlik yapılacak kişi fb bjk gs değil.ESKİŞEHİR-KAYSERİ-KONYA-BURSA-SAKARYA-ANKARA-YANİ ANADOLU...onlara sıra gelene kadar evin yolun bulunmaz.
İnönüde "sivaslı .yılar istanbulda ne arar" sloganlarını kadıköyde saatlerce söylenenleri ben biliyorum.Birde tutacağım onlara anadolu takımları gibi misafirperverlik göstereceğim haa.İşde o kadar yalaka değilim ben.bana burda misafirperverlik zırvaları sayma biz iyi muamelemizi isteyene değil hakedene yaparız.ve bu 3büyültülmüşler haketmiyorlar.bu yalakalarla da sülük gibi kanımızı emmeye devam edecekler...
hatta sen zahmet etme ben sana direk misafirperverlik nedir fotoğrafla göstereyim...inşallah gardaşlarımızı daha güzel karşılamak nasib olur.