ama olayımız yine söylüyorum maç sadece
arkadaşlar kesinlikle her arkadaşımınn hissiyatını anlıyorum, memleket her tarafında isyan görüntüleri yaşanıyor ama bunu bilesinizki bu p.. nin can çekişmesi, affedersini ama eceli gelmiş k..., c.. avlu.. işermiş misali sağa sola karakola her tarafa saldırıyorlar ama inanın bitişlerinin son senaryonun son sahnelerini sergiliyorlar, bitiyorlar arkadaşlar bitiyorlar, aynı anda ırak iran, suriyede benzer manzaraları yaratıyorlar amerika ve kürtlerin belli kesimi gemi azıya aldı at koşturacağını sanıyorlar ama nafile bu türkiye sınırları dahilinde sökmeyecek, sağduyulu davranalım lütfen bin yıllık birarada yaşayan etle tırnak olmuş insanları işsizliğin yoksulluğun kol gezdiği bu topraklarda çoluğu çoçuğu etnik kimliğinden dolayı sokağa sürüyorlar am yine söylüyorum son kozlarını oynuyor uluslararsı tek dişi kalmış canavarlar ve onların yerli işbirlikçileri emellerine ulaşamayacak, önünde yetmiş milyon bu vatana inanmış insanı bulacaktır, bunu tarih ispatlamıştır. rehavete kapılalım diye söylemiyorum bunları ama nasıl ve neye tepki vereceğimizi iyi ayırd edelim yeter, dünyanın eline kürtlere soykırım yapıyorlar, etnik ayrımcılık yapıyorlar dedirtmeyelim yeter.