-->: Yiğido Korkuttu
burda bişiyler yazmak kolay tabii niye ilgi az vs(ki hiç ilgi olmasa gene 7,8 bin kişi kesin olur).şunu hiç düşündükmü neden bu bilet fiyatları birden 15 ytlde sabitlendi,eskiden 10 ytl idi maraton.yönetim yerse dedi millette sesini çıkarmayıp alınca geri çekmediler fiyatları.sivassporlular olarak maçın biletine ne kadar para versek azdır ama arkadaşlar alamayanlarda var.sanayideki bir çırak 30 ytl haftalık alıyor.zaten durumu iyi oloanların ya kombinesi var yada maça giderizde para istrerler diye maça gitmiyor adeta kaçıyorlar.yanidiyeceğim 15 ytl genele bakıldığında bazı hemşerilerimize çok geliyor,istemesine rağmen gidemiyor vatandaş.ununuz tuzunuz kuru olup dediğime itiraz edebilirsiniz ben veriyorum sizde verebilirsiniz belki ama o 15 ytl nin dokunduğu insanlar var,ister kabul edelim ister etmeyelim.yönetim bu piyangodan çıkan 15 ytl olayını tekrar eskiye döndermeli.(diğer anadolu kulüplerinin bilet fiyatlarınıda inceleyebilirsiniz(örneğin transefere trilyon harcayan premier league den oyuncu getiren kayserisporda kale arkası kombine 50 ytl!),2 ytlye bilet satıp genede seyirci bulamayan,süper lig mazisi bizden çok daha fazla olan kulüper var.)
|