Arkadaslar Inanamiyorum Kazakistan 53. Dakikada Golü Buldu Ve Yunanlar Karsisinda Yeniyorlar Haydi Bismillah Su Maci öyle Bitirin Ne De Olsa Kazaklar Türk Sayilir Lay Lay Lay Lay Lay Lay Lay Lay
Dünya Kupasi Bizi Beke
Inşallah Bu Kazakistan Bu Maci Alir. :d Dostlarim Inşallah Bu Maci Kazaklar Alacak A Milli Takimimizda Akşamki Ukrayna Maçini Alirsa Almanya Bekle Bizi Turkey Geliyor Dicez Inşallah!!
Türkiye'nin Ukrayna ile oynayacağı kader maçı öncesi Yunanistan uzatmalarda 3 puanı kurtardı. 2006 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 2. Grup'ta ikincilik için çekiştiğimiz Yunanistan, Kazakistan deplasmanından uzatma dakikalarında attığı golle 2-1'lik sonuçla ayrıldı. Kazakistan maçı 9 kişiyle tamamladı.
Türkiye'nin kaderini çok yakından ilgilendiren maçta Yunanistan, Kazakistan deplasmanında galibiyete uzatma dakikalarında uzandı. Ev sahibi Kazakistan, Zhumaskaliyev ile . dakikada 1-0 öne geçti. Yunanistan bu gole Giannakopoulos ile 78. dakikada cevap verdi.
Maç bu sonuçla bitecek sanılırken uzatma dakikalarında Radionov kırmızı kart gördü, Liberopoulos Yunanistan'a 3 puanı getiren golü attı. Kazakistan'da Karpovich de maçın bitimine 3 dakika kala ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.
Ulen böle balık takım görmedim adamlar son dakikalara 2 gol sığdırdırdı karambole vurdular gol oldu hay ben bole sansın......
eminim bu balları danimarka maçında devam etmeyecek ve biz guruptan çıkacağız