11.11.2008, 08:00
|
|
Acemi Yiğido
12 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 
|
--->: Cevap: Maçın Ardından
Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı
Bülent Hoca 'Bazı futbolcuların ayakları yere sağlam basmıyor' demiş, şunu kafasına iyice soksun ki bu takımın ayaklarını yerden kesen Bülent Hoca'dır. Her Allah'ın günü takımı, futbolcuları hatta teknik ekibi satılığa çıkaran, bir kaç maçta alınan güzel galibiyetlerden sonra futbolcuların aklını oraya buraya satılmakla transferle bozan yine Bülent Hoca'dır.
Bütün bunlar yetmezmiş gibi her hafta bir gazetede fenere akıl veren, fenerin kurtuluş reçetesini yazan, kendi takımına değil hayalindeki takıma aklını kaptıran yine Bülent Hoca'dır.
Düşünebiliyor musunuz sevgili Yiğidolar, bugün çıksın Tolunay Kafkas veya Ersun Yanal veya bir başka takımın hocası Fenerle ilgili yorumda bulunsun, Fener'in kötü gidişi hakkında kafa yorsun, Fener nasıl düzelir diye beyin fırtınası yapsın. Ne kadar absürd, saçma bir durum olurdu öyle değil mi? İşte bizim sevgili Bülent Hoca'mız bunu sürekli yapıyor. Daha bir iki gün evvel Zaman gazetesinde yine benzer yönde yorumlarını okudum.
Bütün bu sebeplerden dolayı diyorum ki bu takımda ayakları yerden kesilen birisi varsa o da sevgili Bülent Hocamızdır. Biz onu hep sevmek bağrımıza basmak istiyoruz ancak onun gözü başka yerde bu yüzden her türlü imkanımız geçen yıldan daha iyi olduğu halde geçen yılki havayı bir türlü yaklayamıyoruz. Geçen yıl herşeyini bu takıma veren, yüzde yüzlük performansla yürüyen Bülent Hoca gitti, yerine takımı futbolcuları satan, Aragones'in kovulmasını bekleyen Bülent Hoca geldi.
Sevgili Bülent Uygun, titre kendine dön... Gel bu takımın Alex Ferguson'u ol, bu takımı Manchester yap... Biz de seni her halükarda sevmeye devam edelim...
|
GÜZEL KARDEŞİM SENİN DERDİN NE BÜLENT HOCAYLA SENİN YAZILARINI SÜREKLİ TAKİP EDİYORUM VE SEN SÜREKLİ BÜLENT HOCAYA BİRŞEYLER ATIP TUTUYORSUN HATIRLIYORUM SEN MENEJERKEN BİLE SÜREKLİ SAYDIRIYORDUN O GELMESİN YOKSA TAKIM BATAR DİYORDUN ŞİMDİ İSE BİR YENİLGİDE SEN VARSIN NE ZAMAN YENİLSE VEYA BERABERE KALSA SEN VARSIN BIRAK BU İŞLERİ ARTIK TAKIMI DESTEKLE BİRAZ SÜREKLİ BİR KİŞİNİN ARKASINDAN GİTME SÜREKLİ HATA ARAMA MİLLETİDE GAZA GETİRME BEN MAÇTAYDIM SEN İZLEMEDEN YİNE ATIP TUTMUŞSUN BİLİYORMUSUN TAKIM NASIL OYNADI İKİNCİ YARI TEK KALE OYNADI HAKEM BİR GÖLÜ VERMEDİ BİRDE DİREKTEN DÖNEN TOP VAR BUNLAR GİRSEYDİ HERHALDE OTURUP AĞLAYACAKTIN YORUMLARINA DİKKAT ET BİRDE BÜLENT HOCAYLA BİR DSERDİN VARSA AÇIKLA DA BİZDE BİLELİM
|
|
|