Alıntı:
Büyüksün61 Nickli Üyeden Alıntı
sevgili arkadasım birincisi ben gönderme yaptım dogru belki de ayip de ettim orası da dogru ama bize burada hamsicik demek ayip degil mi? şimdi ben insanım Cenab-ı Allah beni insan yaratmış naçizane kalkıp bir insana hayvan lakabı takmak aşagılamak degil mi? neyse kalp kırmaya gerek yok hepimiz insanız hepimiz kardeşiz ikincisi sercanın pozisyonu 1 metre ofsayt bunu bütün herkes gördü en son erman gördü bunu görmeyen hakem bıraksın bu işi tatile çıksın bile dedi bizim golümüz ofsayt degil düşmanlarımız fıfanın eski kuralını söylüyor yani vucutta ofsayt'a giriyor gibilerinden şeyler söylüyorlar halbuki fıfa kuralları açık ayak ofsayt olmadıkça pozisyon devam edilir orada ise umutun ayakları ofsayt degil istersen sana görüntülerin videosu veya resimlerini gönderirim
@etzel1967
sevgili kardeşim geçen sene ki olayı unut onu geç orada kalırsak daha bir adım gidemeyiz ayrıca lazvegas61 hemşerime katılıyorum şimdi sivasın belli bir geliri yok bizim de yoktu ama artık HES gibi projeleri aldık 2011 stad projesini aldık bunlar bize 2 yıl içinde yıllık 25 milyon dolar gibi gelir getirecek burada neyi söylemek istedim biz artık akıllandık Trabzonspor dünya kulubü olma yolunda büyük adımlar attı.Televizyonda kuruluyor artık biz kendimizi başka kulvarlarda görücez bu yüzden benim dilegim sivas bize karşı olmasın bizimle olsun her zaman kazanırlar sizde kazanırsınız saygılar
|
kardeşim öncelikle sitemize hg,
Öncelikle sivasın size karşı olduğu yok, bunu neden anlamak istemiyorsunuz.Burada birisi karşı duruyorsa o da sizsiniz.Bizim tüm anadolu klupleriyle aramız iyidir ve hepsine karşı saygımız sonsuz ve misafirperverizdir.Bu siz de dahil.Geçen sene tüm anadolu klüpleri hatta fb,bjk ve gs lılar da dahil sivasspor un şampiyon olmasını istediler.Ama sizler istemediniz.Sizlere forumlarımızda yorum hakkı tanınıyor ki doğru olan da budur.Ama siz forumlarınızda bu hakkı dahi sivassporlulara vermiyorsunuz hatta sitelerinizde hakaretvari konuşmalara tanık oluyoruz.Kardeşim bunlar yanlış şeyler.Bu davranışlarla trabzonlular bir yere varamaz.Efendilik öncelikle karşındakine saygı duymakla başlar.Ayrıca siz yani trabzonsporlular hemen hemen tüm anadolu klupleri ile kavgalısınız.Bir yorumunda sen de diyorsun "kocaeli ve antalya dışında bizim yenilmemize üzülen olmadı" diye.Yani önceden tüm anadoluda bir ts sempatisi vardı.Bu sempatinin başını sivas çekiyordu.Ancak malum süregelen olaylar, yapılan akıl almaz davranışlar, size olan bu sempatiyi bitirme noktasına geldi.Bir kez daha altını çizerek söylüyorum ki biz sivassporlular olarak trabzonsporlularla hiçbir husumetimiz yok, olmaz da.Bizim hiçbir takıma karşı husumetimiz yok.Ancak sizlerin varsa onu bilemeyiz.Biz diğer takımlar gibi sizleri de kardeşimiz olarak gördük ve görmeye devam edeceğiz.Ancak siz bu uzatılan eli istemezseniz o da sizin bileceğiniz iş.
Ayrıca kardeşim şu lafına katılmıyorum.Sivassporun yanında olmak sizin yararınızadır.Tercih sizin...