Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor Zirveye Yerleşti!
Alt 14.12.2008, 14:18   #71
özsivasli1903
Usta Yiğido

özsivasli1903 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 843 özsivasli1903 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor Zirveye Yerleşti!

Alıntı:
Büyüksün61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Averajla liderlik koltuguna idareten oturdunuz sizleri tebrik ediyorum ama şunu belirtmek isterim forumunuzda gezerken Trabzona iyi oldu hamsicikler tarzı şeyler söylemişsiniz ilkin buna çok üzüldüm Trabzona gelen arkadaslarınız beni de tanır sizin forumunuz adresini onlardan aldım duyunca üzüldüm yazık biz hakemlerle yenildik golümüz verilmedi ofsayttan gol yedik 80 dk mücadele ettik iyi oynadık gerçi iyi oynayana puan vermiyorlar ama anadolu konusunda biz çok hassasız aynı hassasıyeti sizlerden beklerdik ama eskişehirsporlular ve kocaelisporlular haricinde üzülen görmedik demek ki herşey bize karşıymış ama gün olur devran döner bir gün ''Adalet'' size de lazım olur aynı geçen sene başınıza gelenler gibi........

Saygılar
gardas cok güzel yazmissin agzina saglik... bursanin attigi gol resmen ofsayt...
ama sanmayin ki sivas lider olsun diye böyle yapiyolar onlar gs ve fb ye calisiyolar heleki gs ye cok iyi calisiyolar... ben istiyorum ki trabzon ve sivas bu yaristan kopmasin ve su istanbul zübbeleri sampyion olmasin...
slmlar özsivasli bugra...
özsivasli1903 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.12.2008, 15:01   #72
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1313 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.12.2008, 15:19   #73
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 836 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
özsivasli1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gardas cok güzel yazmissin agzina saglik... bursanin attigi gol resmen ofsayt...
ama sanmayin ki sivas lider olsun diye böyle yapiyolar onlar gs ve fb ye calisiyolar heleki gs ye cok iyi calisiyolar... ben istiyorum ki trabzon ve sivas bu yaristan kopmasin ve su istanbul zübbeleri sampyion olmasin...
slmlar özsivasli bugra...
ya bjk 1903 kardeş???? bejeke çok mu masum???? öz sivaslıysan 1903 ne ola ki???
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.12.2008, 15:19   #74
kerami58
Yiğido

kerami58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 kerami58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hayırlı uğurlu olsun hak etmişşlerdi...
kerami58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.12.2008, 16:08   #75
uhud85
YASAKLI ÜYE

65 Mesajına 103 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 uhud85 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

trabzonlu kardeşş..ben senden o söylediğin sözleri söyleyen arkadaşlar adına ÖZÜR DİLİYORUM...evt haklısın..golünüzü vermediler.haksızlık yapıldı o maçta size..ama şunu da bilmelisin ki kardeş..bu ülkede birileri anadolu takımlarının başarısını istiyorsa,birileri anti-istanbul düşüncesindeyse bunu başta SİVAS kenti ve SİVASLILAR yapar...
ha bişiy daha..idareten lider oldunuz falan demişsin..
bak kardeş bu ligde bir takım liderliği taşıyacaksa bunu en iyi yapacak olan takım yiğidiyle meşhur SİVASSPOR dur.kaldı ki bu sene ALLAHIN izniyle artık şampiyon olucaz..çünkü şampiyonlar ligi bizi bekliyor
SİVAS sız şampiyonlar ligi;tuzsuz yemeğe benzer
uhud85 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.12.2008, 16:45   #76
zafer yenidünya
Yeni Yiğido

zafer yenidünya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zafer yenidünya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

zirveye çıkmışken sefasını sürsek iyi olacak bence.iyi günler
zafer yenidünya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.12.2008, 16:55   #77
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Büyüksün61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sevgili arkadasım birincisi ben gönderme yaptım dogru belki de ayip de ettim orası da dogru ama bize burada hamsicik demek ayip degil mi? şimdi ben insanım Cenab-ı Allah beni insan yaratmış naçizane kalkıp bir insana hayvan lakabı takmak aşagılamak degil mi? neyse kalp kırmaya gerek yok hepimiz insanız hepimiz kardeşiz ikincisi sercanın pozisyonu 1 metre ofsayt bunu bütün herkes gördü en son erman gördü bunu görmeyen hakem bıraksın bu işi tatile çıksın bile dedi bizim golümüz ofsayt degil düşmanlarımız fıfanın eski kuralını söylüyor yani vucutta ofsayt'a giriyor gibilerinden şeyler söylüyorlar halbuki fıfa kuralları açık ayak ofsayt olmadıkça pozisyon devam edilir orada ise umutun ayakları ofsayt degil istersen sana görüntülerin videosu veya resimlerini gönderirim

@etzel1967
sevgili kardeşim geçen sene ki olayı unut onu geç orada kalırsak daha bir adım gidemeyiz ayrıca lazvegas61 hemşerime katılıyorum şimdi sivasın belli bir geliri yok bizim de yoktu ama artık HES gibi projeleri aldık 2011 stad projesini aldık bunlar bize 2 yıl içinde yıllık 25 milyon dolar gibi gelir getirecek burada neyi söylemek istedim biz artık akıllandık Trabzonspor dünya kulubü olma yolunda büyük adımlar attı.Televizyonda kuruluyor artık biz kendimizi başka kulvarlarda görücez bu yüzden benim dilegim sivas bize karşı olmasın bizimle olsun her zaman kazanırlar sizde kazanırsınız saygılar
kardeşim öncelikle sitemize hg,
Öncelikle sivasın size karşı olduğu yok, bunu neden anlamak istemiyorsunuz.Burada birisi karşı duruyorsa o da sizsiniz.Bizim tüm anadolu klupleriyle aramız iyidir ve hepsine karşı saygımız sonsuz ve misafirperverizdir.Bu siz de dahil.Geçen sene tüm anadolu klüpleri hatta fb,bjk ve gs lılar da dahil sivasspor un şampiyon olmasını istediler.Ama sizler istemediniz.Sizlere forumlarımızda yorum hakkı tanınıyor ki doğru olan da budur.Ama siz forumlarınızda bu hakkı dahi sivassporlulara vermiyorsunuz hatta sitelerinizde hakaretvari konuşmalara tanık oluyoruz.Kardeşim bunlar yanlış şeyler.Bu davranışlarla trabzonlular bir yere varamaz.Efendilik öncelikle karşındakine saygı duymakla başlar.Ayrıca siz yani trabzonsporlular hemen hemen tüm anadolu klupleri ile kavgalısınız.Bir yorumunda sen de diyorsun "kocaeli ve antalya dışında bizim yenilmemize üzülen olmadı" diye.Yani önceden tüm anadoluda bir ts sempatisi vardı.Bu sempatinin başını sivas çekiyordu.Ancak malum süregelen olaylar, yapılan akıl almaz davranışlar, size olan bu sempatiyi bitirme noktasına geldi.Bir kez daha altını çizerek söylüyorum ki biz sivassporlular olarak trabzonsporlularla hiçbir husumetimiz yok, olmaz da.Bizim hiçbir takıma karşı husumetimiz yok.Ancak sizlerin varsa onu bilemeyiz.Biz diğer takımlar gibi sizleri de kardeşimiz olarak gördük ve görmeye devam edeceğiz.Ancak siz bu uzatılan eli istemezseniz o da sizin bileceğiniz iş.
Ayrıca kardeşim şu lafına katılmıyorum.Sivassporun yanında olmak sizin yararınızadır.Tercih sizin...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.12.2008, 17:00   #78
üsküdar
Yeni Yiğido

üsküdar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üsküdar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben galatasaray oldugum halde sivasın sampiyon olmasını isterim tabikide ama daha cok var ligin bitmesine insallah olur
üsküdar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.12.2008, 17:31   #79
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1192 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Anadolu'nun bize garezi mi var diye soran Trabzonlu kardeşler önce kendi forumlarına baksınlar.
Sivas kimmiş,Kayseri kimmiş,Antep kimmiş.İstanbul yalakası onların hepsi.Bunlar bugün varlar ama yarın hakettikleri lig olan Bank Asya'ya dönecekler gibi yazıları sürekli görmek mümkün.benim emeğimi küçük görene,benim başarıma gözlerini kapayıp beni ikinci ligde görmek isteyen bir taraftara herkes garez duyar.Suç size kardeşler!!
Alt 14.12.2008, 17:51   #80
hasivasli
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hasivasli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hakettiği yerde... [başkentli yiğido]
hasivasli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
sivasspor, yerleşti, zirveye