Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 13.09.2005, 13:07   #41
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1327 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
TARAFTAR OLMAK ZOR İŞ...TRİBÜNE GELMEKLE BİTMİYOR...EĞER Kİ İSTANBUL TAKIMLARINA KAFA TUTUACAZ DİYORSAK SİVASSPOR'U TRİBÜNDE HİŞ SUSMADAN DESTEKLEMELİYİZ...

Ben bir kez daha yazıyorum...Önemli olan stada seyirci olarak gelmek değil...Tribünde taraftar olmak en önemli olanı...Cuma günü tribüne 40 bin kişi gelsek ne olacak ki...Tribünde yine bağıracak insan sayısı toplasan 200 kişi anca olur...Adamlar 10 bin kişi gelirler hepsi destekler takımını...Sivasın insanına laf söylediğin zaman bir kulagından girer ötekinden çıkar...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2005, 15:49   #42
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1000 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sevgili Erol kardeşime sonuna kadar destek veriyorum. Bundan iki yıl önce Galatasaray'ın bedava beşyüz kişiyi götüremediği Olimpiyata astronomik fiyatları koyarsan havanı alırsın. Bilet fiyatları ucuz olacak kardeşim.

Ayrıca taraftar desteğimiz az diyen arkadaşlara katılmıyorum. Belki gerçek manada taraftarımız Süper lig seviyesinde değil ama şu an diğer takımları izleyerek taraftarlığı öğreniyorlar. En büyük ders: Galatasaray seyircisi... Bizim taraftarımız bağırmasa bile müsait olduğu vakit takımına destek vermekten çekinmiyor. Örneğin geçen yıl Olimpiyatta oynanan Karagümrük maçı pazar günüydü ve saat ikideydi. Resimlerdede gördüğünüz gibi rahat 40.000 kişi vardı.

Taraftarın maça gelmesini kolaylaştıracak tedbirleri almayacaksın sonra da taraftarı stada getiremiyoruz diye ağlayacaksın.

Bu sitenin forumlarında defalarca yazdım. Yönetim İstanbul gibi büyük şehirde sayıları 800'e yaklaşan Sivaslı dernekleriyle organize hareket etse her maça kırkbin ellibinleri toplamak hiçte zor değil.

Arkadaşların yazılarını genelde okuyorum ve şu sonucu çıkarıyorum: Sanki maçlara sadece İstanbul seyircisi duyarsızmış gibi bir hava var ortada. Bizim toplumun hafızası çok zayıftır. Ne çabuk unuttunuz geçen yıl Sivasspor son sürat Süper lige ve şampiyonluğa koşuyor fakat 4 Eylül stadı bir türlü doldurulamıyor. Kapasitesi topu topu 10 bin kişiydi. Bu sene kapasite daha da arttı bakın burada söylüyorum maşlar 4 Eylülde oynanmaya başlansın yönetim yine yalvarmaya başlayacak.

Bütün saydığım olumsuzluklara rağmen ben yinede umutluyum. Belki de Sevgili Abircan kardeşimden daha inatçı ve daha umutlu. Bizim hemşerilerimiz bir gün adam gibi taraftar olacak.

Hepinize saygılar.....
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Hadi Sivassporun taraftarını herkese gösterelim
Alt 13.09.2005, 16:00   #43
harunciftci
Yeni Yiğido

harunciftci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 harunciftci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch Hadi Sivassporun taraftarını herkese gösterelim

Sivassporun çok büyük bir taraftar kitlesi var diyoruz ama maçlara 20 bin civarında bir taraftar gidiyor gelin bunu 40 - 50 bine çıkartalım herkesede gücümüzü gösterelim burdan istanbul ve çevre şehirlerinde oturan taraftarlara sesleniyorum sivasımızı olimpiyattaki son maçında yalnız bırakmayalım.Bu maçta türübünleri dolduralım...
harunciftci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2005, 16:10   #44
erhan5834
YASAKLI ÜYE

erhan5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan5834 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

HAKKI ABİ SANA KATILMAMAK MÜMKÜN DEĞİL ABİ SONUNA KADAR DESTEĞİM BU SÖYLEDİKLERİNE ABİ
erhan5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2005, 16:19   #45
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
gakgo58 Nickli Üyeden Alıntı
[SIZE=3]YETER ARTIK ...LÜTFEN KENDİMİZE GELELİM.....

Arkadaslar forumlarda yazıyoruz konuşuyoruz ama iş icraata geldiğinde kimse ortaya cıkmıyor... İkinci ligteki Sarıyer maçıda dahil İstanbulda 4 maç oynadık daha şöyle kalabalık bir topluluk oluşturamadık tribünlerde...

Günlerce Konuşuyoruz söyle yapalım böyle yapalım diye ama daha maçlarda tribünde biraraya dahi gelemiyoruz...Yok ben su tribündeydim ..yok ben su grupla beraberdim 50 tane bahane uyduruyoruz maçlardan sonra...

10.000 üyemiz var söyleyiz böyleyiz diyoruz maçlarda ayrı ayrı oturuyoruz..bölük pörçük ve dağınık...etkili bir grup oluşturamıyoruz...maçlara gelemeyenlere bir sözüm yok..İşleri dolayısı ile veya ekonomik durumundan dolayı insanlar maçlara gelemeyebilir...bunu eleştirmeye hakkımız yok ama....
maçlara gelenler birleşmemiz lazım... 10.000 üyeli bir siteden 150 kişi maça gelse yanındada iki arkadası olsa 400-500 kişi yapar...buda tribünde etkili bir grup olmak için yeter...ama nerde 50 kişi zar zor biraya geliyoruz...onunda çoğunluğunu sivastan gelenler oluşturuyor....

Ama artık YETER!!! kendimize gelelim...Ya bir araya gelip tribünde 90 dakika coşan takımını destekleyen bir grup oluşturalım..yada yapamayacağımız seyleri konuşup kendimizi komik duruma düşürmeyelim....

Trabzon maçı bizim için son fırsat...lütfen bu fırsatı iyi değerlendirelim...buraya bu maça gelip tribünde birleşecek olanlar yazsın...sayımızı bilelim...

NOT. BU YAZDIKLARIM SİVASTAN GELENLER İÇİN DEĞİLDİR.....
[/SIZE]
kardaş söylediklerine katılıyorum...
ALLAH nasip etmiş olsaydı da ben ve benim gibi yiğidolar istanbul da ikamet ediyor olsalardı herzaman stadı doldururduk...
sivas ta maçı televizyondan izlerken çok üzüldüm bir avuç insan vardı tabi g s lı olan sivaslılarda vardı ama onlar ortalarda yoklar tabi kimliklerinde g s yazıyor..
neyse TEK GERÇEK ŞAMPİYON ***SİVASSPOR***
kakikli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2005, 16:33   #46
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1327 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Ben bir kez daha yazıyorum...Önemli olan stada seyirci olarak gelmek değil...Tribünde taraftar olmak en önemli olanı...Cuma günü tribüne 40 bin kişi gelsek ne olacak ki...Tribünde yine bağıracak insan sayısı toplasan 200 kişi anca olur...Adamlar 10 bin kişi gelirler hepsi destekler takımını...Sivasın insanına laf söylediğin zaman bir kulagından girer ötekinden çıkar...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2005, 18:55   #47
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 860 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt

Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
HAKKI ABI İYİ GÜZEL YAZDIN DA BOŞA YORDUN KENDİNİ SEN SİVASSPOR TARAFTARINI BİLMEZMİSİN...BU MAÇTA 10 BİN OLMAZ..SİVASLILAR İSTANBULDA Kİ EN ETKİSİZ TOPLULUK...
ONUR GARDAS..BEN ZATEN HERKES MUTLAKA MAÇA GELSİN DEMİYORUM...

BENİM LAFIM MAÇA GELİP DE AYRI AYRI OTURANLARA...50.000 KİŞİ MAÇA GELİP TİYATRO GİBİ MAÇ SEYREDECEĞİNE 1.000 KİŞİ BİRAYA GELİP ADAM GİBİ BAĞIRSA DAHA ETKİLİ OLURUZ..BUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM...

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
haklısınız
Alt 13.09.2005, 19:25   #48
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart haklısınız

ben serhan reise aktılıyorum bizim sivaslılardan tribün olmaz
çünkü
ben geçen yıl bursa maçına gitmiştim
bursadaki sivaslılar ellerinde çekirdek maç seyrediyorlar.
bu durum sivasta bile aynı
taraftar olmayı sadece derneğimize bağlı insanlar destekliyorlar
diğer gelenler parası ile destek verdiğini düşünüp sesizce izliyorlar
mantık böle olursa ne yapak biz gardaş
ben geçen hafta gs maçına gelecektim ama olmadı
bu haftada gidemiyorum
en kısa zamanda sivasımın maçına gidip geçen yıl bursa maçında olduğu gibi sesim kısılana kadar desteklemek istiyorum
taraftarlık maçta parayla destek vermek değildir.
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
BİZ YİGİDOYUZ AMA HEP LAFTA GARDAŞLAR TS MAÇINDA GÖRELİM O OLİMPİYAT TA HEPBİR OLALIM
Alt 13.09.2005, 20:11   #49
sekocan58
Yeni Yiğido

sekocan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sekocan58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart BİZ YİGİDOYUZ AMA HEP LAFTA GARDAŞLAR TS MAÇINDA GÖRELİM O OLİMPİYAT TA HEPBİR OLALIM

SELAM ARKADAŞLAR.BU STAD CUMA EN AZ 50.000
KİŞİ OLSUN VE ARTIK TÜM TÜRKİYE BİLSİNKİ SİVASSPOR HER YERDE BÜYÜK VE BÜYÜK KALACAKTIR.CUMA İYİ BİR SEYİRCİ VE SKORLA İSTANBULA VEDA EDİLİM.İYİ AKŞAMLAR.
sekocan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2005, 21:14   #50
sinan58_34
Usta Yiğido

sinan58_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 888 sinan58_34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim bizim düşüncelerimize adeta tercüman olmuşsun...Sivasın insanını ben çözdüm..Herkes için konuşmuyorum ama Sivasın insanı kuru teneke gibi dıngırdıyor..Benim bu tribünde sayılı ve bildiğim insanlar hariç kimseye güvenim kalmadı...Herkes boş boş konuşuyor...Hatta maç esnasında ismini vermeyeyim bir vatandaş gelmiş bize diyorki bağırmayın neden bağırıyorsunuzki siz bağırdıkça onlar daha çok bağırır diyor...Bizimde verdiğimiz cevap şu oldu biz eğer buraya bu stada geldiysek takımı desteklemek için geldik çekirdek yemek için veya oturmak için değil...Arkadaşlar duyarlı olalım burası Kurtlar Sofrası burada adamın gözünün yaşına bakmazlar...SEYİRCİ PSİKOLJİSİNDEN KURTULUP TARAFTAR OLALIM...

HER YERDEYİZ....
HAKLISIN SERHAN ABI BU YUZDEN ORDA BIRISIYLE TARTISTIM NIYE BAGIRIYOSUNUZKI SESIMIZI DUYMAZSLAR DUSUNCESINE KAPILMISLAR BENCE BU COK YANLIS O MACTA OTURAN KISILER EMINIMKI TRABZON MACINDADA OTURUP CEKIRDEK YIYECEKTIR BU ONLAR ICIIN VAZGECILMEZ OLMUS BIZ ONLARI O KOMPLEKSTEN UZAKLASIP TAM BI DESTEKCI TARAFTAR OLARAK GORMEK ISTIYORUZ
sinan58_34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır