Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 13.09.2005, 23:48   #91
AyhanBayrak
Operator

AyhanBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

118 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 AyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz sein

ben burada sivassporumuzun galibiyetle ayrilacagina cani gönülden katiliyorum vede su skoru veriyorum

Sivasspor:2

Trabzon: 0
Alt 14.09.2005, 00:10   #92
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
ElbeyLi58 Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor, geçen hafta aldığı 2-0'lık Galatasaray yenilgisini unutarak, bu hafta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı.
Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde teknik direktör Werner Lorant yönetiminde yapılan antrenmana tüm oyuncular katıldı. Düz koşu ile başlayan antrenmanda defans, orta saha ve forvet oyuncularından 3 ayrı takım kuran Lorant, 3 ekibi 5'er dakika ara ile yaklaşık 1 saat süreyle karşılıklı oyun kurma, gol atma ve savunma yapma çalışmasına tabi tuttu.
Bu arada sakatlıkları devam eden Mohammed Ali ile Gökhan Bozkaya düz koşu yaparken, geçen hafta Almanya'da belinden ameliyat olan kaleci Pektoviç de takımdan ayrı çalıştı.
Antrenman son bölümünde futbolcular koşu yaparken, Lorant'ın Kangal cinsi iki köpeği de antrenman sahasına girerek, futbolcuların peşinden koştu. Yiğit ile Sultan isimli Kangal cinsi iki köpek, çalışmalara renk kattı.
Teknik direktör Werner Lorant, antrenman sonrasında yaptığı açıklamada, kendi sahalarının tamirde olması nedeni ile Cuma günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacakları Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladıklarını söyledi.
Geçen hafta Galatasaray'ın ilk golü bulana kadar maçta galip gelmeyi düşünemediklerini de ifade eden Lorant, "Onların sevindiği taraf, Sivasspor gibi güçlü bir takımı yenmeleridir" diye konuştu.
Trabzonspor maçında ise Galatasaray maçından farklı bir sistem uygulayacaklarını belirten Alman teknik adam, "Hiçbir zaman aynı şekilde oynamayacağız. Her maçtan önce değişik şekiller belirlenir ve buna göre oyun oynanır" dedi.
Basın mensuplarının maçlarda kullandığı tespihi sormaları üzerine ise Lorant, "Ben tespih kullanmasını seviyorum. Batıl inanç değil ama maç sırasında elimde olunca beni sakinleştiriyor. Fenerbahçe'de iken de tespih kullanıyordum. Ben hiçbir zaman stres yapmam, Cuma günü de stres yapmayacağım. Büyük takımlara karşı yapılan stresin önemi yok. Çünkü rakiplerimiz küçük takımlardır" cevabını verdi.
Galatasaray maçında en çok kızdığı konunun galip gelememeleri olduğunu belirten Lorant, "Bu maçtan savunma ve mücadele etmesini öğrendik. Oyunu son dakikaya kadar aynı şekilde bitirmek lazım. Futbolcularım şimdi de bunu öğrendiler" diye konuştu.
Perşembe günü havayolu ile İstanbul'a gidecek olan Sivasspor'da son güne kadar günde çift antrenman yapılacağı ve antrenmanların basına kapalı olacağı belirtildi.

Tasindi...
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.09.2005, 07:25   #93
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bu maçta taraftarımızın da desteği ile Trabzon'u yeneceğiz diyorum.

Sivassporum:[SIZE=3]2[/SIZE]
Trabzonspor:1

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
İYİ FIRSAT
Alt 14.09.2005, 07:34   #94
sametkalay
Yeni Yiğido

sametkalay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sametkalay ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart İYİ FIRSAT

Trabzonsporun son haftakardaki maçlarına bakarsak oynadığı karşılaşmalarda geçen seneden uzak bir görüntü çiziyor.Bence bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz.çünkü trabzondan daha iyi durumdayız.gökdenizin yaşadığı sorun,szymkowiakın sakatlığı tüm yükü fatih ve yattaraya bindiriyor.geçen haftaki şanssız yenilgiyi bu hafta telafi edeceğimize inanıyorum.
sametkalay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
alırız bu maçıı
Alt 14.09.2005, 08:15   #95
omerkocyigit
Yeni Yiğido

omerkocyigit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 omerkocyigit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch alırız bu maçıı

bundan sonra ofonsif olarak daha iyi oynarsak biz bu maçı alırız...

Sivasım 2

tarbzon 0

goller eğer oynarsa birini kesin Balili atar.
Alt 14.09.2005, 09:47   #96
Firtina_61
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 Firtina_61 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Blinzeln

Slm beyler.Biraz gerçekçi olun.Tamam iyi takımsınız ligde de iyi durumdasınız.Hocanız iyi yabancılarınız iyi.Ama Sivas 2 Trabzon 0 diye bi tahmin aşırı mantık dışı .Herkese selamlar...
Firtina_61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.09.2005, 10:29   #97
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 992 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Fırtına_61 gardaşım niçin 2-0 lık skora mantık dışı diyorsun? Bizim durumumuz iyi. Sizinde birtakım eksikleriniz var. Futbol bu herşey olabilir belki de siz maçı 2-0 alırsınız ama bu topic tahminler için açılmış herkes kendine göre tahminde bulunabilir.

Benim tahminim: Sivasspor:3 Trabzonspor:2

Sana ve diğer Trabzonlu arkadaşlara sitemize hoşgeldiniz diyorum.
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.09.2005, 11:16   #98
yagci58
Yiğido

yagci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yagci58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

galibiyet olsunda nasil olursa olsun
yagci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.09.2005, 15:03   #99
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1237 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

sivasım 2

ts 1
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Insallah galibiyet ile sonuclanir...
Alt 14.09.2005, 15:09   #100
S.Yildiz
Acemi Yiğido

S.Yildiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 S.Yildiz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Insallah galibiyet ile sonuclanir...

SIVASSPOR 2
TS 1
S.Yildiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır