Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim
Alt 26.12.2008, 20:03   #9
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim

Michael Petkovic :Her nekadar kalede Akının olmasını istesemde bu sene güzel bir performans sergiliyor ve kaleyi tecrübesiyle hak ediyor.

Akin Vardar :oynadığı taktirde milli takıma kadar yükselebilecek bir kaleci olduğuna inanıyorum ama şansızlığı önünde formu iyi olan bir petkoviç var.

Mamadou Diallo :Sedatın sakatlığı düzelene kadar güzel idare etti defansı ama son zamanlarda Sedatın gelmesiyle forma bulamıyor.

Hayrettin Yerlikaya :Hayrettinin defansif yönü biraz daha kuvvetli olsa hiçbir takım sağ kanatdan saldıramaz ama malesef zayıf olduğu için çoğunlukla sol taraftan geliyor tehlikeler.

Sedat Bayrak :Sakatlığı atlattı hemen hiçbirşey olmamış gibi cuk oturdu takıma.Bilica ile birlikte güzel kanka oldular

Murat Sözgelmez :Stoper bolluğundan fazla forma bulamıyo ama oynadığı zamanda güven veren birisi.soyadını değiştirmek lazım sıragelmez diye

Fábio Bilica :Fazla söze gerek yok 10 point

Abdurrahman Dereli :tam istediğim tipte bir sağ bek oyuncusu.hem defansif yönü kuvvetli hem hücum yönü.ama geçen seneki attığı gollerini özletti.

İbrahim Dağaşan : 16 maçta oynamasına rağmen fazla süre oyunda kalan bi oyuncu değil.

Musa Aydın :10 numarayı hak eden bir oyuncu.attığı gollerle asistleriyle takımımızın vazgeçilmezi.

Muhammet Ali Kurtuluş :Emektar kaptanımız nezaman oynasa ya frikikten ya uzaktan gollerini atıyo bizi coşturuyo.89 da oyuna al 90 da golünü atsın

Konfory Sylla :takımda belkide oyununu beyenmediğim tek oyuncu sylla.syllanın yerine daha sağlam bir oyuncu alınabilir mesela (appiah)

Sezer Badur :kritik maçların gol kilidi.biraz daha fazla forma şansı bulsa daha büyük işlerin altına imza atabilecek bir oyuncu.Maldini'nin babası olur kendisi

Onur Tuncer :oyunu hakkında fazla bilgimiz olamadı.

Sergio Oliviera :Bülen hoca geldiğinde Alex tipinde bir oyuncu demişti ama fazla göremedik alexliğini.belliki uyum sağlıyamadı.boşuna yabancı kontenjanını doldurmaması lazım gönderilmesi hem takım için hem kendisi için iyi olur.

Faruk Bayar :ben faruğun tam nerde oynadığını bilmiyorum sol bekmi sol açıkmı orta sahamı?

Pini Felix Balili :tek rakibi thy bunu diyorum başka bişey demiyorum.

Herve Tum :bursaspordayken kaçırdığı golleri görüyodum bu adamı futbolcu yapanın diyodum.ama bülent hocamızın sayesinde kendisini toparladı.her maçta forma şansı bulması kendine güvenini getirdi.kritik hacettepe maçındada attığı gollerle aldırdığı 3 puan gerçekten çok önemliydi.

Mehmet Yıldız :Biz M.Yıldızı M.Yıldızda bizi seviyor.bunu her konuşmasından anlıyabilirsiniz.takımımızı şampiyonluk yarışında bırakmıyacaktır.

Etiketler
değerlendirelim, değerlendirme, performans, sivasspor, yiğido, yiğidolarımızı, yorum