Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Uygun'dan Christmas Tepkisi
Alt 27.12.2008, 12:18   #61
cepnili mustafa
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 cepnili mustafa Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Uygun'dan Christmas Tepkisi

bir sivasli olarak her seyden önce müslüman bir türk olarak bülent uygunu kutluyorum zaten kendisine her zaman hayranlik duymakta idim simdi hayranligim bir kat daha artti saygilarimla
cepnili mustafa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2008, 12:32   #62
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
kadir20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Serthancan; arkadas ortami gerecek seyler yazmis,bu konuyla o konunun uzaktan yakindan alakasi yok,Bülent hoca dogrusunu yapiyo,Müslüman bi ülkede oyuncular bayramini aileleriyle geciremezken,yabancilar icin özel tatil yapiliyor lig,bu adalet mi simdi,bu hakmi simdi?sen cevab ver?hocamizin sonuna kadar destekcisiyiz,Tepkisindede hakli Müslüman ve Türk ülkede yasiyosun,görevinide en güzel sekilde yapar tepkisinide adam gibi koyar,bence ortami germenin bi anlami yok.
Kardeşim sanırım 20 yaşındasın. daha gençsin. ama türkiyenin geleceğide gençler. bizler sizlere çok güveniyoruz. benim ortamı germek gibi bir çabam yok. b,ilakis yazılarımı genel okursan birlik beraberliten ve spora dinin siyasetin alet edilmemesi gerektiğinden bahsediyorum. lüğtfen iyi okumanı isterim.ben yine üzerine basa basa söylüyorum. bu tür söylemlere pirim vermeyin.6 milyon nüduslu sivas şehrinin neden 3. sınıf bir şehir olduğunu iyi düşünün. neden hemşehrilerimiz kaçmış başka yerlerde yaşamlarını sürdürüyorlar.bu tür söylemelr şehrimizdeki insanları her zaman kışkırtmış ve onarılması imkansız yaralar açmıştır.ben,im üzerine basa basa söylediğim sporda siyasetin dinin milliyetin yerinin olmasığı. barışın kardeşliğin yaşandığı bir faaliyettir diyorum.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2008, 12:42   #63
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senin anlatmak istediğini kimse anlamaz, çünki konuyla alakalı bir yorum yapmıyorsun. Bu tür yazılarda lafı evirip çevirip 93 olaylarına getiriyorsun. Sanki bu olaylarda birtek sen ve tanıdıkların yara almış gibi. Bunun konuşma alanı burası değil. www.sivaslilar.net buraya gider konunu açar istediğin gibi yorumlarsın.
Burada sporla bunu bağdaştırmaya çalışma boşuna. Çünki seni kimse anlamaz

Not: Konunun dışındaki mesajlar silinecektir.
yav hocvam müsade edersen senin bu yorumuna gülmek istiyorum.yazında çelişki var. sporla müsliman mahallesinde salyangoz satmanın ilişkisini kurarmısın. maden benim yaklaşımımın fikirlerimin yerin,in burası olmadığını söylüyorsun bülen hoca sporun göbeğinde. neden bu tür söylemlerini burada yapıyor.bıraksın o sporununu yapsın. başkan söylese bi nebze kabullenilebilir ( ki başkan bile bunu böyle söylememeli ).spor adamı sporunu yapmalı. din siyaset başkalarının işi. yanılıyormöuyum. 2. cisi kardeşş bahsettiğin sitede beni yasakladılar. girip yorum yapamıyorum. yani bir sivaslı olarak sivaslılar net sitesine giremiyorum. neden acaba. işte bizim bize baklış açımız.yani tek tip fikirde insan olmadığım için,farklı düşündüğüm için yasaklandım.vee işte bu söylemler böyle bir sivaslı toplum yarattı. benim gibi düşünmeyen sivaslıda olsa tuu kaka misali.sanırım sivaslılar nett te de yetkilisiniz. neden ben yasaklandım o halde.kısacası takkiye yapmak insan onuruna yakışmaz. kısaca birlikten beraberlikten sözedilecek ama farklı bir fikir yazdığın zaman yasaklanacaksın. bunu bir yetkili olarak açıklamanuı bekliyorum.
Alt 27.12.2008, 12:45   #64
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senin anlatmak istediğini kimse anlamaz, çünki konuyla alakalı bir yorum yapmıyorsun. Bu tür yazılarda lafı evirip çevirip 93 olaylarına getiriyorsun. Sanki bu olaylarda birtek sen ve tanıdıkların yara almış gibi. Bunun konuşma alanı burası değil. www.sivaslilar.net buraya gider konunu açar istediğin gibi yorumlarsın.
Burada sporla bunu bağdaştırmaya çalışma boşuna. Çünki seni kimse anlamaz

Not: Konunun dışındaki mesajlar silinecektir.
bakın siz bile farklı yorum yapana tahammül edemiyorsunuz ve yapılan yorumu silmekle tehdit ediyorsunuz. ki konunun dışındada yorum yapmılmıyor. neden farklılıklar bizim zenginliğimiz demekten çekiniyorsun..ama istersen bende takkiye yapıp senin dünya görüşüne göre yorumlar yapayım.
Alt 27.12.2008, 12:47   #65
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

mustafa_kavak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.059 Mesajına 1.583 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1003 mustafa_kavak58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

...............vallah gercekten dogru söylüyo bülent hocamiz................
mustafa_kavak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2008, 14:44   #66
bahadır erdem
Tecrübeli Yiğido

bahadır erdem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 bahadır erdem COK SEVILEN BIR KISIbahadır erdem COK SEVILEN BIR KISIbahadır erdem COK SEVILEN BIR KISI

Her konuşmalarında ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM diyenler,nefislerine uygun birşey olduğunda hemen unutuverirler.YILBAŞINI,SEVGİL İLER GÜNÜ'nü,DOĞUM GÜNÜ'nü (v.b) HRİSTİYANLAR'dan daha şahşahalı kutlarlar.Kutlarlarkende -Bunda ne var?Herkes kutluyor.Ne zararı var?derler.Bilmezler ki;Bir Hristiyan,bir Musevi,bir Ermeni, İslam'ın emri olan DİNİ BİR VECİBE'yi kutlamakta veya yaşamakta geri dururlar.Bilmezler ki! Ne ALLAH'ın buyruklarında,Ne KUR'AN-I KERİM'in herhangi bir yerinde,Nede PEYGAMBERİMİZİN YAŞANTISINDA bu tür bir kutlamalar vardır.

Kafasına çuval geçirilmiş İSLAM ALEMİ ve dahi TÜRK MİLLETİ!!!
Kendilerine,allanıp pullanarak gösterilen ecnebi adetlere sımsıkı sarılarak kimseye aman vermezler.

İNGİLTERESİ,AMERİKASI,FRANSASI ,İSRAİLİ,İTALYANI VE DAHA NİCELERİ,DÜNYANIN DÖRTBİR YANINDA İSLAM ALEMİNİ VE TÜRK MİLLETİNİ ORTADAN KALDIRMAK İÇİN HERTÜRLÜ GAYRETİ,HİLE VE DESİSEYİ YAPARKEN BİZ MANGALDA KÜL BIRAKMAYANLAR!

BÜLENT HOCAM DORU SÖYLEMİŞ...

YILBAŞI İÇİN LİGİ 1 HAFTA ERKEN ARA VERENLER NEDEN DİNİ BAYRAMLARIMIZDA BU HASSASİYETİ GÖSTERMEZLER...

İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN.
Alt 27.12.2008, 18:41   #67
Buraq58
Usta Yiğido

Buraq58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

353 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 Buraq58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yürüüüüüüü Bea Kim Tutar Seni HEhE
Alt 27.12.2008, 18:59   #68
kadir20
Tecrübeli Yiğido

kadir20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 kadir20 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yasim 23,sizin anlamadiginiz olay su!burda Bülent hoca müslüman oyuncularin haklarini savunmus,yabanciya yapiliyosa yerliyede yapilsin diyo,niye müslüman bi ülkede müslüman oyuncular bayramini kutlayamiyoda yabanci oyunculara ayricalik taniniyo demis!bunun siyasetle dinle ne alakasi var anlayamadim!müslüman oyunculara yapilan haksizligi dile getirmis!15 sene önceki olayla bagdastirmanin ne faydasi var,siizin gibi düsününler yüzünden sivas 3.sinif sehir,sizin gibi dar görüslü insanlar yüzünden hemserilerimiz yerlerini yurtlarini terk ediyor!

uzatmanin alemi yok!Bülent hoca güzel bi aciklama yapmis ve siz haric herkesten destek almis,sizinde amacimiz baska zannedersem.

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim sanırım 20 yaşındasın. daha gençsin. ama türkiyenin geleceğide gençler. bizler sizlere çok güveniyoruz. benim ortamı germek gibi bir çabam yok. b,ilakis yazılarımı genel okursan birlik beraberliten ve spora dinin siyasetin alet edilmemesi gerektiğinden bahsediyorum. lüğtfen iyi okumanı isterim.ben yine üzerine basa basa söylüyorum. bu tür söylemlere pirim vermeyin.6 milyon nüduslu sivas şehrinin neden 3. sınıf bir şehir olduğunu iyi düşünün. neden hemşehrilerimiz kaçmış başka yerlerde yaşamlarını sürdürüyorlar.bu tür söylemelr şehrimizdeki insanları her zaman kışkırtmış ve onarılması imkansız yaralar açmıştır.ben,im üzerine basa basa söylediğim sporda siyasetin dinin milliyetin yerinin olmasığı. barışın kardeşliğin yaşandığı bir faaliyettir diyorum.
kadir20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2008, 00:08   #69
balmandol
Tecrübeli Yiğido

balmandol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

217 Mesajına 386 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 balmandol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaşlar bende naçizane bişeyler karalamak istedim...Ama gerçektende olay biraz saptırılmış...Ne yazıkki Serhatcan kardeşim yanlış düşünüyor.Sivaslılar yeri geldiğinde herşeylerini savunmasını bilirler.Ve hiç bir Sivaslı kimseye bilerek,isteyerek zarar vermemiştir VERMEZDE.
Benim bahsetmek istediğim olaya gelince..Yıllar önce Hakan ŞÜKÜR İtalya'ya transfer olmuştu ve takımıyla maça çıkarken o zaman TV'lerde ellerini açmış dua ederken görüntülenmişti,bilmem hatırlarmısınız. O zaman İtalyan gazeteleri hiç bir yorumda bulunmazken bizim sözüm ona GAZETECİLER VE O SAYGIDEĞER SPOR YORUMCULARIMIZIN söyledikleri bugün gibi kulaklarımda...'' SENİN DUA İLE NE İŞİN VAR KARDEŞİM ÇIK TOPUNU OYNA'' Burda ise yani Türkiye'de yabancı futbolcularımız sahaya çıkarken dualarını ediyolar,haçlarını çıkarıyolar hiç kimsenin ağzından ÇIT ÇIKMIYOR..Bu yorumu yapanda,Hakan ŞÜKÜR yorumunu yapanda aynı insanlar...ANLAYANA...
Ama yinede bu bi çatışma konusu değildir..Biz Sivas'lılar olarak her futbolcumuzla gurur duyuyoruz..Onlarada mikrofan uzatılsa aynı bizim gibi konuşurlar ben bundan eminim...BUDA ANLAYANA....
balmandol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2008, 13:41   #70
sivas kanlı
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sivas kanlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

HOCAMIN AĞZINA SAĞLIK KESİNLİKLE DOĞĞRU AÇIKLAMA YAPMIŞ.BAŞIMAIZDAKİLER ADAM DEĞİLKİ BÜLENT HOCAM.ELDEN NE GELİR.
sivas kanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
christmas, tepkisi, uygundan