Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
Alt 27.12.2008, 23:57   #141
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tabatayı alalım o paraya....
Şaka gibi yaa!!!
tabata değil ben dahi giysem o büyülü formayı asist kralı olurum

musa aydın kimdi, tum kimdi, sedat, abdurrahman, balili ve diğerleri kimdi bu formayı giymeden önce şimdi kim oldular..

serveti bir yılda avrupanın en iyi savunma oyuncusu haline kim getirdi

ben iddia ediyorum necati ikinci yarı gol krallığı yarışında ilk üçte olur mehmet mi? - umarım 12 golü bulur...
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı jakobieen'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.12.2008, 23:59   #142
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1464 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Arkadaşlar mehmedimin gitmesine tabiiki bende sizler kadar üzüldüm. Ama hiç düşündünüzmü Mehmed neden gitti. Mehmedim hiç istiyormuydu gitmeyi.. Bence uzun yıllar verdiği kulübüne bu kadar alışmışken hayırr.. ama bu olayı buralara getirenler bizleriz. Sensin O, Benim hepimiziz... Hiç ağlayıp dövünmeyelim... Uzakdan uzağa kurbanın olayım değil Profosyenellik.. Bakın taraftar sadece büyük maçlarda var. Diğer maçlardada olmalı. Bizi -30 lar yağmurlar yıldırmamalı... Biz ne yaptık 3-4 bin kişiyle maçlarımız oldu. Kasa dolmadı arkadaşlar. Paf takımımız 1 sene parladı sonrası gelmedi. Kasada yeterli paramız yok. Telefon elektrik Doğalgazcı hemşerimiz yokki bedavaya versin. Topçu aldık ucuza tuttu. ya tutmasaydı. Arkadaşlar SMS kampanyası başladı.. Ama resmen elimize ayağımıza bulaştırdık. En iyi yönümüz sistemin oturması ve bu işi iyi bilen Sayın Odyakmazımız vardı. Duygusallığı bırakalım beylerrr. Biz profosyonel bir takımız oyuncularımızda profosyonel. Elbetteki kariyer için anadolu takımlarının oyuncuları İstanbula gidecek belkide avrupaya.. ama bu saatten sonra Mehmedim gitsede gitmesede bizden çıkmıştır artık. Mesele bu olayların buraya kadar gelmesine sebeb bizleriz. Bakıyorum arkadaşların bazıları çok duygusal davranıyor. Çünkü onlar maçları bizzat takip edip para veriyorlar vede haklılar. ama maalesef Sivasda oturupda hadi çıkıp maça gidelim paramız Sivasımızın gelişmesine ön ayak olan Sivassporumuza feda edelim diyenimiz yok. Hal böyle olunca Mehmetlerde gider Hayrettinlerde Bilica Derelilerde. Hiç boşuna ağlayıp sızlanmayalım. Üzüldükmü tabiiki üzüldük. Yapacak bir şey yok. Burada Mehmedimize ağır kelamlarda bulunmayalım. Çünkü o bu işlere karışmadı karışmazda. O Galatasaraylı Mehmed olarak değil Yiğido Mehmed olarak gönlümüzde kalacak. Onun asıl yuvası burası ama ekmek teknesi değişti. Ama bu çarkın dönmesi içinde en iyi alternatif Mehmedin satılması idi. Herkese sevgi saygılar..

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.12.2008, 23:59   #143
gala86
Acemi Yiğido

18 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 gala86 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

slowenya liginin gol krali DAHORA ile ilgileniyoruz diye duyumlar var, eger dogursu iyi bir transfer olur

gecen sezon 34 mac = 22 gol

bu sezon 19 mac = 12 gol

yas =26
boy =180
ayak =sol
mevki =forvet
devlet =hirvat

http://transfermarkt.de/de/spieler/2...ungsdaten.html
gala86 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.12.2008, 23:59   #144
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1087 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tabata değil ben dahi giysem o büyülü formayı asist kralı olurum

musa aydın kimdi, tum kimdi, sedat, abdurrahman, balili ve diğerleri kimdi bu formayı giymeden önce şimdi kim oldular..

serveti bir yılda avrupanın en iyi savunma oyuncusu haline kim getirdi

ben iddia ediyorum necati ikinci yarı gol krallığı yarışında ilk üçte olur mehmet mi? - umarım 12 golü bulur...
ayni kafadayiz Oguz benim yorumumdan mi caldin Saka tabikide..Bende senin gibi dusunuyorum..Sivassporun olmazsa olmazi Bulent uygundur..Futbol sistem isidir... Mehmet Yildizi elden cikarmanin tam vaktidir.. Sezon sonunda boyle alici bulamayabilirdik..Ama keske Avrupaya gitseydi..Sivasspor a karsi oynamamali Mehmettt:(
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda myway'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.12.2008, 00:01   #145
ilker_8787
Yiğido

ilker_8787 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

66 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 ilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

ayni kafadayiz Oguz benim yorumumdan mi caldin Saka tabikide..Bende senin gibi dusunuyorum..Sivassporun olmazsa olmazi Bulent uygundur..Futbol sistem isidir... Mehmet Yildizi elden cikarmanin tam vaktidir.. Sezon sonunda boyle alici bulamayabilirdik..Ama keske Avrupaya gitseydi..Sivasspor a karsi oynamamali Mehmettt:(
Sen de aynen benim kafadasın kardeş )))))
ilker_8787 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda ilker_8787'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.12.2008, 00:02   #146
ilker_8787
Yiğido

ilker_8787 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

66 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 ilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
gala86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
slowenya liginin gol krali DAHORA ile ilgileniyoruz diye duyumlar var, eger dogursu iyi bir transfer olur

gecen sezon 34 mac = 22 gol

bu sezon 19 mac = 12 gol

yas =26
boy =180
ayak =sol
mevki =forvet
devlet =hirvat

http://transfermarkt.de/de/spieler/2...ungsdaten.html
Slovenya liginin zorluk katsayısını bilmeden istatistiklere bakarak yorum yapmak çok yanlış.
ilker_8787 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 00:03   #147
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

çalmadım esinlendim sadece

sivasspora karşı oynamamalı mehmet demişin, benim oynayacağına dair pek umudum yok zaten hayırlısı olsun...
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda jakobieen'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.12.2008, 00:03   #148
revenge58
Yiğido

revenge58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 revenge58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

yarın sivasspor kampa antalyaya gelecek.mehmet takımda yoksa demek ki haber doğru
Alt 28.12.2008, 00:06   #149
gala86
Acemi Yiğido

18 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 gala86 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
revenge58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yarın sivasspor kampa antalyaya gelecek.mehmet takımda yoksa demek ki haber doğru

eger dogruysa zaten yarin aciklanir
gala86 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 00:08   #150
requiroN
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 requiroN FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar merhaba ben bir Galatasaray taraftarıyım inanın benimle beraber çoğu Galatasaraylı bu transferin gerçekleşmesini istemiyor.Çünkü Aydın'ı bırakmak istemiyor.3 Futbolcu + 3.5 Milyon Euro çok fazla bence.İnşallah kalırda sizde bizde muradımıza ereriz
requiroN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
alex, flash, galatasaray, gitti, gscimbom, mehmet, oluyor, sivasin, sivaslı, sivasspor, son dakika, sonmedi, transfer, vee, yildiz, yıldız, Şuan