Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 14.09.2005, 18:14   #11
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1362 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
heryerdeyiz61 Nickli Üyeden Alıntı
basından okuduğum kadarıyla sivasspor olimpiyatta oynamayı istemiyomuş. şimdi sende trabzonda yapsak daha ii olur diyosun. olimpiyatı neden istemiyosunuzki anlamadım ben.

Kardeş öncelikle sitemize hoşgeldin...Bizim sitemizde her zaman bir hoşgörü ortamı mevcuttur..Aslında bazen başka takım taraftarları gelip sitemizi alt üst ettikleri oluyor ama biz onlara bile çiçek uzatmasını biliyoruz...Ben 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneğinde taraftardan sorumlu insanım...Yani tribünde ben ne dersem o olur..Benim Trabzonspor tribününde tanıdığım çok yakın arkadaşlarım var...Onlarda Sivasspora ve Sivasa ayrı bir sempatileri var...Hatta Siz Trabzona gelin biz sizleri çiçeklerle karşılarız bile diyorlar...Bende bu samimiyete gerçekte inanıyorum...Asıl konumuza gelecek olursak;Stadımızın tadilatını istediler bizim yönetim ve Sivasta bulunan herkes 4 Eylül stadını Uefa kritelerine uygun hale getirmek için ellerinden gelen çabayı gösterdiler ve stadımızı uygun hale getirdiler ama Federasyon yetkilileri maçı bir türlü Sivasta oynatmak istemiyor...Ve maçı Sivastan uzaklığı 900 km olan bir stada veriyor buda bizim çok zorumuza gidiyor...Ben Sivasta yaşayan bir taraftar olarak bu maça gideceğim ama ne kadar zorluklar çekerek gideceğimizi sana anlatamam...Sivasta maç izlemek için kombine bilet alan binlerce insan var...Paralarını verip bilet aldıkları halde maçı Sivasta izleme fırsatı bulamıyorlar...İstanbuldaki insanlarda ulaşımdan şikayet ediyor..Yani anlayacağın Olimpiyat stadından herkes şikayetçi...Tekrar sana sevgilerimi yolluyorum...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Olmaması gerekirdi !!!
Alt 14.09.2005, 18:21   #12
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Olmaması gerekirdi !!!

Abircan gardaşım,
maalesef gecen hafta sitemizde bazi kendini bilmez kişiler tarafindan, takimimiza ve taraftarlarımıza karşı cok cirkin yazılar yazmışlardır.

Neyseki moderatör arkadaşlar, bu yazışmaları anında silmiş ve bu kisileri siteden banlamışlardır.
Bu arada maalesef o yazılara cevap olan yazılarda gitmiştir.
Bu konuda anlayış gösterdiğin icin teşekkürler.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Hoşgeldin Gardaş...
Alt 14.09.2005, 18:29   #13
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Pfeil Hoşgeldin Gardaş...

Arkadaşımıza sitemize geldiği için hoşgeldin diyor ve seviyeli yaklaşımından dolayıda tebrik ediyorum.Gerçekten bir sivasspor taraftarı olarak trabzonlu arkadaşımızın düşünceleri karşısında gurur duymamak elde değil. Sivasın ve sivaslının gerçek yansımasını bu sitede açıkça görülmektedir. Ayrıca galatasaray maçından önce sitemize giren bazı galatasaraylı terbiyesizler ağıza alınmayacak kelimeler kullanarak forumumuzu kirletmeye çalıştılar. Ancak bu konuda çok hassas olan site yönetimi ve tabiki hakiki sivasspor taraftarları buranın kirlenmesine izin vermedi ve vermeyecektir. Çünkü bu forum sivasın ve sivaslının özgür platformlarından birisidir... Tekrar bu sitede emeği geçen herkese teşekkür ediyor Sivaslı olmakla gurur duyuyorum...
Alt 14.09.2005, 19:32   #14
zubiceman28
Yeni Yiğido

zubiceman28 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 zubiceman28 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Bir Ornek

Arkadaslar oncelikle forumuzdaki bu taraftarlar arasi seviye hosgorusunden dolayi hepinize tesekkur ediyorum.Ben Giresunluyum vede koyu bir Giresunspor fanatigiyim ama artik giresunspor forumuna yazmiyorum nedeni oradaki bazi arkadaslarin benim yazdiklarima israrla karsi cikmasi ve Giresunsporu asil takimi degilde bizansin (burada kastim sadece Fb,Bjk ve Gs ) ayakcisi olmasindandir Giresuna zamaninda gelip kufur eden bu taraftarlar simdi Giresunsporlulardan ovgu aliyor aleyhlerinde konusuncada yorum yapmadan adiniz benim gibi bolucuye, irkciya (ne alakasi varsa) cikiyor.
Size tavsiyem herzaman birbirinize sahip cikin once takiminiz bu takim amatorde yada 3. ligde oynasada hep arkasinda durun (orn. Bursaspor, Antalyaspor hatta Eskisehirspor taraftarlari)
zubiceman28 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.09.2005, 19:59   #15
jonturk61
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 jonturk61 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Atay Aktuğ, Sivasspor maçının İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanması konusunda ise şunları söyledi: "İstanbul'da Sivaslı taraftarlar bizden çok daha fazla stadı dolduracakları için biz orada da deplasmanda oynayan takımların çektiği sıkıntıyı çekeceğiz." (Pasfotomac gazetesi Haberi)

Başkan Aktuğ neden böyle bir açıklama yaptı anlamış değilim zira Sivasspor'un şu ana kadar ki İstanbul taraftar performansı beklenildiği gibi değil.Trabzonspor İstanbul'da şu ana kadar boş tribünlere oynamadı.Buna rağmen maçın Cuma stadında kolay ulaşılan bir yer olmaması nedeniyle iki takımında fazla taraftarı olacağına inanmıyorum.
jonturk61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.09.2005, 20:02   #16
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Sitenize girdiğim 3 günden beri dikkatimi çeken en önemli şey sitedeki seviye olmuştur. bu yüzden sizi tebrik etmek istedim. hakaretler ukalalıklar olmadı hiç. ve bunları bu başlık altında dile getirmek istedim.
Herzaman bu uslubunuzu korumanızı diliyorum. Sivassporada süperligde gönülden başarılar diliyorum.
Ben koyu bir trabzonsporluyum. sizlerde sivassporlu. herkesin kendi takımının yenmesini istemesi çok normal. benimgönlüm bu maçta tabiki takımımın kazanmasından yana. hedeflerimiz var. ama bundan sonraki maçlarda en ii sonuçları almanızı diliyorum.
sitede hoşuma gitmeyen tek şey herkesin aynı konu hakkında bi çok başlık açması. bu konu kirliliğine sebep oluyo bence. ben yarın bi gün girmeyeceğim belki bu siteye. ama sizin için dost tavsiyesi aynı konuyu tek başlıkta tartışın çokdaha güzel olurdu bence. benim açtıım bu başlığıda adminler bi süre sonra silerler bide bu konu kalabalık yapmasın.

söylemek istediğim çok şey var ama böyle yazıya dökemiyorum. ve daha fazla uzatmıyorum. Rakip takım taraftarına karşı kullandığınız uslubu takdirle karşılıyorum ve TEŞEKKÜR ediyorum. ben yanlış biçimde yazı yazan kimseyi görmedim. bu maçtan sonra size sonsuz başarılar.
sağlıcakla Kalın..

Eyvallah Gardaş Bu sizin güzelliğiniz!
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.09.2005, 20:50   #17
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1351 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen hoch

Alıntı:
Sitenize girdiğim 3 günden beri dikkatimi çeken en önemli şey sitedeki seviye olmuştur. bu yüzden sizi tebrik etmek istedim. hakaretler ukalalıklar olmadı hiç. ve bunları bu başlık altında dile getirmek istedim.
Herzaman bu uslubunuzu korumanızı diliyorum. Sivassporada süperligde gönülden başarılar diliyorum.
Ben koyu bir trabzonsporluyum. sizlerde sivassporlu. herkesin kendi takımının yenmesini istemesi çok normal. benimgönlüm bu maçta tabiki takımımın kazanmasından yana. hedeflerimiz var. ama bundan sonraki maçlarda en ii sonuçları almanızı diliyorum.
sitede hoşuma gitmeyen tek şey herkesin aynı konu hakkında bi çok başlık açması. bu konu kirliliğine sebep oluyo bence. ben yarın bi gün girmeyeceğim belki bu siteye. ama sizin için dost tavsiyesi aynı konuyu tek başlıkta tartışın çokdaha güzel olurdu bence. benim açtıım bu başlığıda adminler bi süre sonra silerler bide bu konu kalabalık yapmasın.

söylemek istediğim çok şey var ama böyle yazıya dökemiyorum. ve daha fazla uzatmıyorum. Rakip takım taraftarına karşı kullandığınız uslubu takdirle karşılıyorum ve TEŞEKKÜR ediyorum. ben yanlış biçimde yazı yazan kimseyi görmedim. bu maçtan sonra size sonsuz başarılar.
sağlıcakla Kalın..
KARDEŞ ÖNCELİKLE SİTEMİZE HOŞGELDİN BURDA KİMSEYE KARŞI BİR YALNIŞ OLMAZ..SİTEMİZİ DİĞER SİTELERDEN AYIRAN BİR YANI BURDA HER TAKIM TARAFTARININ ÜYEMİZ OLMASI...BURDA BİR KAÇ KİŞİNİN KARŞI TAKIM ALEYHİNDE YAZI YAZMASI BÜTÜN ARADA Kİ İLİŞKİLERİ KOPARIR ONUN İÇİN İNTERNET ALEMİNDE YAZILARA VE AĞIZDAN ÇIKAN KELİMELERE DİKKAT ETMEK GEREKLİ...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.09.2005, 00:05   #18
GuNaY
Gast

Alıntı:

sağlıcakla Kalın..
kardes öncelikle hosgeldin sitemize...
seninde vurguladığın gibi sitemizin seviyesi en üst düzeyde, malum biz burda sivaslıları temsil ediyoruz ve bunu en iyi şekilde yapmak içinde elimizden geldiğince özverili davranmaya çalışıyoruz... nadir de olsa tahrikler oluyor ancak bütün üyelerimiz gerektiği şekilde davranmasını bildiği için herhangi bir polemik olmadan son buluyor
henüz formları tam olarak kullanamıyoruz bu şekilde oluşan topic kirliliğinide site yönetimi olarak en hızlı şekilde çözmeye gayret ediyoruz...
birçok farklı rakip taraftarı sitemize üye ve nereli olduğu gözedilmeksizin gerekli saygı ve misafirperverlik gösterilmektedir.. bunun için ayrıca bütün üyelerimize teşekkür ederim...

Alt 15.09.2005, 00:07   #19
GuNaY
Gast

Alıntı:
zubiceman28 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar oncelikle forumuzdaki bu taraftarlar arasi seviye hosgorusunden dolayi hepinize tesekkur ediyorum.Ben Giresunluyum vede koyu bir Giresunspor fanatigiyim ama artik giresunspor forumuna yazmiyorum nedeni oradaki bazi arkadaslarin benim yazdiklarima israrla karsi cikmasi ve Giresunsporu asil takimi degilde bizansin (burada kastim sadece Fb,Bjk ve Gs ) ayakcisi olmasindandir Giresuna zamaninda gelip kufur eden bu taraftarlar simdi Giresunsporlulardan ovgu aliyor aleyhlerinde konusuncada yorum yapmadan adiniz benim gibi bolucuye, irkciya (ne alakasi varsa) cikiyor.
Size tavsiyem herzaman birbirinize sahip cikin once takiminiz bu takim amatorde yada 3. ligde oynasada hep arkasinda durun (orn. Bursaspor, Antalyaspor hatta Eskisehirspor taraftarlari)
kardes öncelikle hosgeldin sitemize...

seninde vurguladığın gibi sitemizin seviyesi en üst düzeyde, malum biz burda sivaslıları temsil ediyoruz ve bunu en iyi şekilde yapmak içinde elimizden geldiğince özverili davranmaya çalışıyoruz... nadir de olsa tahrikler oluyor ancak bütün üyelerimiz gerektiği şekilde davranmasını bildiği için herhangi bir polemik olmadan son buluyor

birçok farklı rakip taraftarı sitemize üye ve nereli olduğu gözedilmeksizin gerekli saygı ve misafirperverlik gösterilmektedir.. bunun için ayrıca bütün üyelerimize teşekkür ederim...

Alt 15.09.2005, 14:08   #20
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1362 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
jonturk61 Nickli Üyeden Alıntı
Atay Aktuğ, Sivasspor maçının İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanması konusunda ise şunları söyledi: "İstanbul'da Sivaslı taraftarlar bizden çok daha fazla stadı dolduracakları için biz orada da deplasmanda oynayan takımların çektiği sıkıntıyı çekeceğiz." (Pasfotomac gazetesi Haberi)

Başkan Aktuğ neden böyle bir açıklama yaptı anlamış değilim zira Sivasspor'un şu ana kadar ki İstanbul taraftar performansı beklenildiği gibi değil.Trabzonspor İstanbul'da şu ana kadar boş tribünlere oynamadı.Buna rağmen maçın Cuma stadında kolay ulaşılan bir yer olmaması nedeniyle iki takımında fazla taraftarı olacağına inanmıyorum.

Kendi taraftarlarınızı stadyuma çekmek için yapılmış bir politika olabilir...İnşallah centilmence ve güzel bir maç olur..İnşallah 3 puan bizim olur...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır