Alıntı:
onurguner Nickli Üyeden Alıntı
9 yıllık loca ve bs satış gelirimiz 320 öilyon dolar
sadece stat isim hakkı anlaşmalar yapıldı yanlış anlama 137 milyon dolar
bunları topla bide mehmete verilecek 3 milyon doları yanına koy.
mehmetin gelmemesi hem galatasaray için hem mehmet için hemde sivasspor için en hayırlısı oldu bence.
galatasaraya gelseydi forma giyemiycekti yazık olucaktı sizde bişeyler yapıyo çünkü.
idda ediyorum mehmet sivassporla özdeşleşmiş başka takımda yapamaz. değil galatasaray ligin en sonuncu sırasındai takıma dahi transfer olsa orda yapamaz. yani bu sözüde yanlış anlamayın herşey yerind güzeldi en iyisi böyle oldu.
|
nasrettin hoca nın borç ödeme hikayesini bilir misin sen??

polat da sizi öyle uyutuyor işte..
sezonu kapatan kronik balonnunuz kewel ile baros u tüm 10-15 yıllık maç yayın gelirlerinizi satarak sponsor ile aldınız kulüp gelirleriyle değil,telekom a ise stat isim hakkı ve gelirlerinizi 10-15 yıl olarak ipotek ettiniz ve de eğer bilet satabilirseniz( o da 10-15 bini geçmez zaten...) arap sermayeli şirkete statın yapım ve bitimi için peşkeş çektiniz,onu da yakında öğrenirsiniz!!! sadece bu yıl 2-3 adet fos transferiniz kulübünüzün tüm gelirlerini 10-15 yıl ipotek altına aldırttınız..dünkü basın toplantısında polat bunları ve 3 aydan fazladır ödeyemediği futbolcu haraçlarını unutturmak için nasrettin hoca gibi umudunu 3.köprüye bağlamış,

,köprü riva dan geçince paranız olacak ve rahatlıyacaksınız,300 trilyon olan borcunuzda(tabii köprü yapılana kadar ne kadar olur,Allah kerimm..

) ödeyeceksiniz..
ben demiyorum,polat diyor;..
-PARAMIZ YOK VE OLSA FUTBOLCULARIMIZIN BORCUNU ÖDEYECEĞİZ VE DE DÜN İTİBARIYLA BASINDA ÇIKAN 3 AYDIR ÖDENMEYEN FUTBOLCU ALACAKLARI,ÜMİT,SERVET,ARDA NIN İSE TAKIMDAN AYRILMA İSTEKLERİ..
KAYNAK,SİZ VE YÖNETİMİNİZ,VALLA BEN DEĞİLİM..
Bu arada işin komiği 3-5 gündür topiğe üye olup burada hava basan gs lilerin birden toz olmaları