Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasin YILDIZ i sonmedi
Alt 30.12.2008, 19:15   #831
MeD_Turc
Acemi Yiğido

MeD_Turc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MeD_Turc isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sivasin YILDIZ i sonmedi

yigido mustafa mehmet yildiz sivassporumuzda kalmistir gardas, son dk haberi
MeD_Turc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.12.2008, 19:16   #832
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 956 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

biliyordum gitmicegini, bizde kalmasi daha iyi oldu.
Alt 30.12.2008, 19:26   #833
spainloco
Yiğido

spainloco - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 127 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 spainloco isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

kacıncı konu oldu acılannnnnnnnn
spainloco isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
Alt 30.12.2008, 19:31   #834
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 961 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

Zumbabumba hadi aslanım sen kafesine dön buralar sana göre değil
Alt 30.12.2008, 20:00   #835
onurguner
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 onurguner FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
lutfiakarcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
nasrettin hoca nın borç ödeme hikayesini bilir misin sen??
polat da sizi öyle uyutuyor işte..

sezonu kapatan kronik balonnunuz kewel ile baros u tüm 10-15 yıllık maç yayın gelirlerinizi satarak sponsor ile aldınız kulüp gelirleriyle değil,telekom a ise stat isim hakkı ve gelirlerinizi 10-15 yıl olarak ipotek ettiniz ve de eğer bilet satabilirseniz( o da 10-15 bini geçmez zaten...) arap sermayeli şirkete statın yapım ve bitimi için peşkeş çektiniz,onu da yakında öğrenirsiniz!!! sadece bu yıl 2-3 adet fos transferiniz kulübünüzün tüm gelirlerini 10-15 yıl ipotek altına aldırttınız..dünkü basın toplantısında polat bunları ve 3 aydan fazladır ödeyemediği futbolcu haraçlarını unutturmak için nasrettin hoca gibi umudunu 3.köprüye bağlamış,,köprü riva dan geçince paranız olacak ve rahatlıyacaksınız,300 trilyon olan borcunuzda(tabii köprü yapılana kadar ne kadar olur,Allah kerimm..) ödeyeceksiniz..
ben demiyorum,polat diyor;..

-PARAMIZ YOK VE OLSA FUTBOLCULARIMIZIN BORCUNU ÖDEYECEĞİZ VE DE DÜN İTİBARIYLA BASINDA ÇIKAN 3 AYDIR ÖDENMEYEN FUTBOLCU ALACAKLARI,ÜMİT,SERVET,ARDA NIN İSE TAKIMDAN AYRILMA İSTEKLERİ..

KAYNAK,SİZ VE YÖNETİMİNİZ,VALLA BEN DEĞİLİM..

Bu arada işin komiği 3-5 gündür topiğe üye olup burada hava basan gs lilerin birden toz olmaları

güzel kardeşim bilmeden bişeyi yorum yapma bence. bu arada peşkeş kelimeside moda oldu agzına alan söylüyo.
önce teker teker cevap vereyim

bak bu bizim transferlerin bonservisleri toplam
Galatasaray Istanbul -11.650.000 €
Zugang
Emre Asik (Ankaraspor) * -
Muhammed Ali Atam (Galatasaray U19) -
Semih Erdem (Galatasaray U19) -
Irfan Basaran (Galatasaray U19) -
Morgan de Sanctis (FC Sevilla) * 500.000 €
Fernando Meira (VfB Stuttgart) 5.000.000 €
Murat Akca (Galatasaray U19) -
Erhan Sentürk (Galatasaray U19) -
Harry Kewell (Liverpool) ablösefrei
Aydin Yilmaz (Istanbul B.B.) * -
Ferdi Elmas (Caykur Rizespor) Spielertausch
Yaser Yildiz (Kartalspor) ablösefrei
Serkan Askin Aggez (Galatasaray U19) -
Milan Baros (Olympique Lyon) 5.500.000 €
Alparslan Erdem (W. Bremen II) 500.000 €
Aytac Akdag (Galatasaray U19) -
Serkan Kurtulus (Bursaspor) 300.000 €

o kadar paradan bahsetmişsin ama hepsi 11 milyon euro buna karşı rakiplerimiz febe 20 milyon euro bjk de 12 milyon euro civarı harcamış bu birinci cevabım.

sponsor ile bişey alındı ne demek ya. güzel kardeşim sizde sponsorla o zaman futbolcu paralarını ödüyorsunuz. lig tv de sponsor ozaman yayın geliri ile sizde futbolcuların maaşlarını ödüorsunuz bu kadar saçmalık olurmu ?

3. cevabım senin şahsi bi evin olsa bi haber çıksa kardeş evinin yanına 3. köprü yapılıcakmış değeri 3 kat artıcakmış yakında dense sen evini değeri artmadan satamısın? aslında bu da sana bicevap bizim paraya ihtiyacımız çok olsa hiç beklemeye zamanımız olmasa bu rivayı satardık demi her basından çıkan habere inanma. sadece adamızı bile satsak ki paha biçilemiyo sen düşün artık. şunu unutma basında çıkan herşeye inanma türkiyenin en zengin klübü galatasaray.

yani bazı şeyleri bilip bilmeden atlama borcumuzu çok merak ediyorsan 97 milyon ytl. bjk ve fede bile bu borçlarvar araştır istersen.
ya size saygı duuyorum sivasspora ama yani yerine göre laf at bence ne biliyim kendinizi eskişehirsporla kayseriyle falan kıyaslayarak yazsan daha iyi.

ayrıca 3 gündür üye olup gittiğimizi sölemişsin. bu da bu forumun ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor. ilk ağız olarak herşeyi burda duyduk aık söliyim gelmesin diye çokda yazdım burda. şimdi çok mutluoldum. mehmet bizde forma giyemezdi yazık olucaktı onada sivassporada.
onurguner isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.12.2008, 20:06   #836
hikmettufekci
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 hikmettufekci FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Böyle şeylere inanmayalım.Duyduklarınızı lütfen yazmayın. Yazılı olarak i
fade edildiğinde açıklama yaparsanız daha iyi olur.

Saygılarımla...
hikmettufekci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.12.2008, 20:20   #837
lutfiakarcay
Yeni Yiğido

lutfiakarcay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 lutfiakarcay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Lächeln Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

Alıntı:
onurguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
güzel kardeşim bilmeden bişeyi yorum yapma bence. bu arada peşkeş kelimeside moda oldu agzına alan söylüyo.
önce teker teker cevap vereyim

bak bu bizim transferlerin bonservisleri toplam
Galatasaray Istanbul -11.650.000 €
Zugang
Emre Asik (Ankaraspor) * -
Muhammed Ali Atam (Galatasaray U19) -
Semih Erdem (Galatasaray U19) -
Irfan Basaran (Galatasaray U19) -
Morgan de Sanctis (FC Sevilla) * 500.000 €
Fernando Meira (VfB Stuttgart) 5.000.000 €
Murat Akca (Galatasaray U19) -
Erhan Sentürk (Galatasaray U19) -
Harry Kewell (Liverpool) ablösefrei
Aydin Yilmaz (Istanbul B.B.) * -
Ferdi Elmas (Caykur Rizespor) Spielertausch
Yaser Yildiz (Kartalspor) ablösefrei
Serkan Askin Aggez (Galatasaray U19) -
Milan Baros (Olympique Lyon) 5.500.000 €
Alparslan Erdem (W. Bremen II) 500.000 €
Aytac Akdag (Galatasaray U19) -
Serkan Kurtulus (Bursaspor) 300.000 €

o kadar paradan bahsetmişsin ama hepsi 11 milyon euro buna karşı rakiplerimiz febe 20 milyon euro bjk de 12 milyon euro civarı harcamış bu birinci cevabım.

sponsor ile bişey alındı ne demek ya. güzel kardeşim sizde sponsorla o zaman futbolcu paralarını ödüyorsunuz. lig tv de sponsor ozaman yayın geliri ile sizde futbolcuların maaşlarını ödüorsunuz bu kadar saçmalık olurmu ?

3. cevabım senin şahsi bi evin olsa bi haber çıksa kardeş evinin yanına 3. köprü yapılıcakmış değeri 3 kat artıcakmış yakında dense sen evini değeri artmadan satamısın? aslında bu da sana bicevap bizim paraya ihtiyacımız çok olsa hiç beklemeye zamanımız olmasa bu rivayı satardık demi her basından çıkan habere inanma. sadece adamızı bile satsak ki paha biçilemiyo sen düşün artık. şunu unutma basında çıkan herşeye inanma türkiyenin en zengin klübü galatasaray.

yani bazı şeyleri bilip bilmeden atlama borcumuzu çok merak ediyorsan 97 milyon ytl. bjk ve fede bile bu borçlarvar araştır istersen.
ya size saygı duuyorum sivasspora ama yani yerine göre laf at bence ne biliyim kendinizi eskişehirsporla kayseriyle falan kıyaslayarak yazsan daha iyi.

ayrıca 3 gündür üye olup gittiğimizi sölemişsin. bu da bu forumun ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor. ilk ağız olarak herşeyi burda duyduk aık söliyim gelmesin diye çokda yazdım burda. şimdi çok mutluoldum. mehmet bizde forma giyemezdi yazık olucaktı onada sivassporada.

sen gs lisin ama takımın hakkında bilgiye sahip değilsin,merak etme ben aynı zamanda sizin takımınızı da takip ederim ve üzerinde uzman sayılırım,sen ve senin gibi gs lilerden daha fazla..

burası sivasspor formu,onun için bu konularda bilgi sahibi ederdim seni ama,kısaca söyleyeyim bi daha yazma bence...

-borcunuz net 290 trilyon,polat ve diğer yöneticileriniz 5 yıllık gelirlerimizi çıkarırsak 97 milyon ytl kalıyor diyerek taraftar ve kamuoyundan gerçeği saklamak istiyorlar ama herkes biliyor ki gs nin giderleri gelirlerinden daha fazla ve her sene 20-25 milyon dolara yakın açık verir!! gelirleri 60 milyon dolar,giderleri 85-90 milyon dolar civarındadır ve önümüzdeki 5 yılda da muhtemel böyle olacaktır,olmaması için ya tamamen bütün sportif branşlardan çekilmesi ve yatırımlarını durdurması ve oyuncu ücretlerini vermemesi gerekir ki böyle bi şey düşünülemez zaten..

-ben bildim bileli bu riva vardır ve de başından beri orası devlet tarafından "sit alanı" ilan edilmiş ve gs ye aynı amaçla devredilmiş bir arazidir ve sadece sportif amaçlı kullanabilen bir arazidir,gs 30 yıldır burayı satar ama niye satamaz,istersen 1 ay önce çıkan gazete haberlerini okur ve devlet ilanını görürsen bunun bir "züğürt tesellisi" olduğunu da anlarsın..polat bunu bildiği için acaba petrol çıkar da bura değerlenir mi diye bekliyor ki o olacak bi iş değil sadece kuruntudur..

-oraya "peşkeş" lafını tüm kamuoyu kullanıyor(gs dışında..)...

haa oraya 5 yıldır verilmeyen izin de fb ve yıldırım ın icazeti ile verilmiştir,ataşehir de kurulacak olan dev spor kompleksi ile saracoğlu nda yapılacak iş merkezleri garantisi alındıktan sonra..yalnız fb bunları kendisi ve sponsorları ile yapıyor,toki yi söğüşleyerek değil..

-mehmet için en hayırlısı olmuştur,gs maçına ve diğer fb bjk maçlarına daha bir motive çıkacaktır..

son olarak burası gs nin durumunu gtartışacak forum değildir,istersen başka yerde yazışırız,diğer forum sakinlerine saygısızlık olmasın..

yine de nazik cevabın için teşekkürler...
lutfiakarcay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.12.2008, 20:33   #838
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

başkanımız ve bülenet uygun takımın menfaatine olmayacak hjiç bi işe imza atmazlar transferde klubun istediği para ve oyuncular verilmeyince mehmetin klubte kalmasının daha faydalı olacağını düşündüler ve satmadılar. benim yönetim ve teknik heyete güvenim tam.
ertor58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.12.2008, 20:43   #839
metincetin58
Tecrübeli Yiğido

metincetin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 metincetin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ne iş gençler haber yalan çıktı
Asla Vazgeçmeyiz Sivasım Senden
metincetin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.12.2008, 20:49   #840
onurguner
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 onurguner FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
lutfiakarcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen gs lisin ama takımın hakkında bilgiye sahip değilsin,merak etme ben aynı zamanda sizin takımınızı da takip ederim ve üzerinde uzman sayılırım,sen ve senin gibi gs lilerden daha fazla..

burası sivasspor formu,onun için bu konularda bilgi sahibi ederdim seni ama,kısaca söyleyeyim bi daha yazma bence...

-borcunuz net 290 trilyon,polat ve diğer yöneticileriniz 5 yıllık gelirlerimizi çıkarırsak 97 milyon ytl kalıyor diyerek taraftar ve kamuoyundan gerçeği saklamak istiyorlar ama herkes biliyor ki gs nin giderleri gelirlerinden daha fazla ve her sene 20-25 milyon dolara yakın açık verir!! gelirleri 60 milyon dolar,giderleri 85-90 milyon dolar civarındadır ve önümüzdeki 5 yılda da muhtemel böyle olacaktır,olmaması için ya tamamen bütün sportif branşlardan çekilmesi ve yatırımlarını durdurması ve oyuncu ücretlerini vermemesi gerekir ki böyle bi şey düşünülemez zaten..

-ben bildim bileli bu riva vardır ve de başından beri orası devlet tarafından "sit alanı" ilan edilmiş ve gs ye aynı amaçla devredilmiş bir arazidir ve sadece sportif amaçlı kullanabilen bir arazidir,gs 30 yıldır burayı satar ama niye satamaz,istersen 1 ay önce çıkan gazete haberlerini okur ve devlet ilanını görürsen bunun bir "züğürt tesellisi" olduğunu da anlarsın..polat bunu bildiği için acaba petrol çıkar da bura değerlenir mi diye bekliyor ki o olacak bi iş değil sadece kuruntudur..

-oraya "peşkeş" lafını tüm kamuoyu kullanıyor(gs dışında..)...

haa oraya 5 yıldır verilmeyen izin de fb ve yıldırım ın icazeti ile verilmiştir,ataşehir de kurulacak olan dev spor kompleksi ile saracoğlu nda yapılacak iş merkezleri garantisi alındıktan sonra..yalnız fb bunları kendisi ve sponsorları ile yapıyor,toki yi söğüşleyerek değil..

-mehmet için en hayırlısı olmuştur,gs maçına ve diğer fb bjk maçlarına daha bir motive çıkacaktır..

son olarak burası gs nin durumunu gtartışacak forum değildir,istersen başka yerde yazışırız,diğer forum sakinlerine saygısızlık olmasın..

yine de nazik cevabın için teşekkürler...

bak ama tam çıkıcam yine giderayak bişey demişsin. galatasarayla ilgili bişey yazmıycam herzaman tartışırım ama dediğin gibi forum kirliliği.
tokiyi söğüşlemek demişsin tek bişey diycem biliyorum galatasarayla ilgili yazındca herkes rahatsız olucak banane galatasaraydan diyerek tepki göstericek
buda sizin sitenizden tek söylüycğim bu

Sevgili Yiğidolar Sayın Başbakan Tayyip Erdoğan bugün Sivas'ta idi ve yaklaşık bir saat evvel Hükumet meydanında yapmış olduğu konuşmayı televizyondan dinledim.

Konuşması sırasında Sayın Başbakan Sivas'a geldiği sabah saatlerinden itibaren yeni stadyum konusunda gerekli görüşmeleri yaptıklarını, şuan ki stadyum arazisinin bulunduğu alanın TOKİ'ye devredileceğini, bunun karşılığında da belirlenen en uygun yere kapalı spor salonu ve yeni bir stadyum yapılacağını söyledi.

Bu açıklamalarla birlikte geçen yıldan beri çok sık gündeme gelen Sivas'a yeni ve modern bir stadyum konusu da resmiyete en birinci ağızdan kavuşmuş oldu. Hatırlayacağınız üzre yaklaşık sekiz ay evvel Sayın Valimiz bu konudan bahsetmişti. Ardından milletvekilimiz Hamza Yerlikaya bizzat Başbakan'dan yeni stadyum sözü aldıklarını belirtmişti. Şimdi de Sayın Başbakan'ın kendisi hem bu söylentileri hem de yeni stadyum çalışmalarını kendi ağzıyla kesinleştirmiş ve Sivassporlulara bu müjdeyi vermiş oldu!

Umarım bu forumda şimdi kimse çıkıp 'ya bizim paramız yok, nasıl yapcaz' falan filan gibi saçmalıklardan bahsetmez, Sayın Başbakan'ın da açıklamalarından anlaşılacağı üzre yeni stadyumumuz, Galatasaray kulübü ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi arasında yapılan anlaşmanın bir benzeri ile yapılacak. Hatırlanacağı üzre Ali Sami Yen arazisi TOKİ'ye devredildi ve TOKİ'de Seyrantepe'de Ali Sami Yen arazisi karşılığında GS'ye yeni stadyumunu yapıyor. Biz de bu anlaşmanın bir benzeri ile yeni stadımıza kavuşacağız ve Sivasspor kulübünün bütçesinden tek kuruş harcanmayacak.

Hergeçen gün büyüyen, güçlenen, kurumsallaşan, marka değerini ve tanınırlığını artıran, arkasında daha bilinçli bir taraftar kitlesi oluşturan, tesislerini modernleştiren ve güzelleştiren şanlı Sivasspor kervanı en önemli eksikliklerinden birisini de böylece gidermiş olacak Allah'ın izniyle. Birileri çatlasa da patlasa da bu kervan yürüyecek...

3-4 gündür formunuza ziyaret ettim mehmet yıldız olayı kapandı. tekrar ediyorum galatasaraylılar geldi kaçtı diye bakmayın herşeyi ilk burda duyduk. forumlarımızda bile burası kaynak gösterildi. hepinize iyi forumlar
onurguner isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
alex, flash, galatasaray, gitti, gscimbom, mehmet, oluyor, sivasin, sivaslı, sivasspor, son dakika, sonmedi, transfer, vee, yildiz, yıldız, Şuan