Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi? > Köşe Yazarları

Köşe Yazarları Köşe Yazarları

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Nefsi Müdafa !
Alt 30.12.2008, 21:13   #11
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1278 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Nefsi Müdafa !

Arkadaşlar burada gazeteye eleştiri yapacağımıza bu gazteyi deteklesek nasıl olur adamlar bedava reklamımızı yapıyorlar hangi gazete böyle büyük bir cesaret alıpda bize tam sayfa ayırıyor biraz burasını düşünelim...

Ben hep Fanatik alırdım fakat Fotomaç Sivasspor'umuza tam sayfa ayırdığından beridir bu gazeteyi alıyorum bir nevi adamların yaptığını gazete alarak destekliyorum....
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.12.2008, 22:11   #12
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bunlarin topunun ......
bunlarin yolununnn.....
bunlarin anlayan anladi neyse la varya alayina isyan inadina sivasspor
yav allah nasip ederde bu sene sampiyon olursak bunlarin.......
okadar
isyan icinde kaldimi kanser ediyo biraktim gitti bende bu gun
Alt 30.12.2008, 22:20   #13
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1087 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

değerlispor yazarlarımızdan sayın:cevdet ÜNÜVAR'ın bu duyarlı davranışını takirle karşılıyorum kendisini tebrik ederim ayrıca her gün Sivassporumuza haber yapacağı içinde bundan sonra her gün foto mac almaya karar verdim
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.12.2008, 22:22   #14
yigido_sampiyon
Usta Yiğido

yigido_sampiyon - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

419 Mesajına 645 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido_sampiyon isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bu yazı herşeyi çok güzel özetliyor...
yigido_sampiyon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2008, 05:39   #15
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 854 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Bülent hocamıza verilen ceza geri alınırmı bilinmez,ama bir gerçek var ortada;gerçek şuçlu aramızda dolaşıyor hala.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2008, 07:46   #16
izmirliyigido
Gast

Çıktığından beri hep Fanatik Gazetesi alırdım, şimdi ise FOTOMAÇ gazetesi bize tam sayfa ayırmaya başladığı günden beridir 28.12.2008 den beri bu gazeteyi alıyorum.

Sitemizde Sivasspor'un anketleri, kınama yazıları ve futbolcularımıza verdiğimiz destekle ilgili bilgiler olduğunu gazete ortak yazarlarına mail atmıştım. Bu konu ilre ilgili direkt etkim oldumu bilmiyorum ama belli ki benden başka mail gönderende olmuş ki etkili olmuşuz.

Arkadaşlar, hepimizin bu platformda yeri ve görevi var. Boynumuza taktığımız atkıdan, arabamıza koyduğumuz sticker'dan (çıkartma yazı-resim yapıştırma), astığımız bayraktan, çaldığımız marştan, mail gönderirken altına imza olarak Sivasspor yazmamızdan, spor programlarına mail ve mesaj atmak, dostluk mesajları yayınlamak ve daha aklınıza gelebilecek herşeye kadar yapabiliriz.

Amaç nedir? Amaç kamuoyu oluşturmak, ses getirmektir. Bu yaptığımızda bu çerçeve içerisinde amacına ulaşmıştır.

Spor yazarlarına yakın olanlar varsa onlarla daha sıcak ilişkiler içinde olalım. Mesela ben derim ki, Sivasspor'a en çok zaman ayıran, sayfasında veya programında bizden bahseden yazar ve yorumcuları belirleyelim onlara YILIN SPOR YAZARI_YORUMCUSU ÖDÜLÜ vererek hem SİVASSPOR'un, hemde SİVASSPOR.COM'un adını duyuralım.

AYK
Alt 31.12.2008, 11:23   #17
Alihan Celik
Yeni Yiğido

Alihan Celik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Alihan Celik Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bülent hocaya verilen cezayi verenleri kiniyorum Ankarada olanlari ikide bir tekrarlanarak Bülent hocaninda daha fazla moralinin bozulmasini istemiyorum Bu cezayi verenlerin BABA olduklarini ve BABALARINIDA bildiklerini
zannetmiyorum
SAYGILAR
Alihan Celik
Alihan Celik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2008, 16:12   #18
slasher//z
Tecrübeli Yiğido

slasher//z - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 232 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 slasher//z FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

slasher//z isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2008, 16:12   #19
slasher//z
Tecrübeli Yiğido

slasher//z - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 232 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 slasher//z FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SAĞ ALT KÖŞEDE DE BAHSEDİYOR BU KONUDAN.. TEŞEKKÜRLER FOTOMAÇ..
slasher//z isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2008, 16:58   #20
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 852 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Abdullah Yiğit: Sivasspor gerçeği

Hakikaten şu Sivasspor'un son dört yıllık geçmişi üniversitelerde tez konusu olarak okutulmalı. Hatta, her sezon trilyonlarca para harcamasına rağmen beklenen başarıyı yakalayamayan özellikle Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray için de iyi bir idoldür Sivasspor... Daha 5 sezon öncesine kadar 2. Lig'de sıradan bir takımken, bugün Türk futboluna damga
vuran ekip oldu. İki sezondur Süper Lig'deki başarısı, diğer Anadolu takımlarının da önünü açtı ve onlara "Şampiyonlukta biz de varız" deme cesaretini verdi. Bence Sivasspor'un yaptığı en önemli iş bu! Eskiden 4 büyüklerin dışında bir Anadolu takımı "Sezona şampiyonluk hedefiyle başlıyorum" deseydi, herkes gülüp geçirdi. Hatırlarsanız 2008- 2009 sezonun iyi başlayan Bursa, Gaziantep ve Kayseri, birkaç hafta sonra "Şampiyonluk yarışında biz de varız" demeye başlamışlardı. Sivasspor ayrıca "Futbolda parayla saadet olmaz" gerçeğini de hatırlattı.
İşte başarının sırları

Peki Sivasspor mütevazı bütçesi ve sınırlı futbolcu kadrosuyla iki sezon üst üste bu başarıyı nasıl elde ediyor? Birincisi, çok fazla transfer yapmıyor, fazla da futbolcu göndermiyor. Transfer ettiği bir-iki futbolcuyu da trilyonlar ödeyerek değil, son derece cüzi paralar vererek takıma katıyor. Billica, Tum ve İbrahim örneğinde olduğu gibi. İkisinci, takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Öyle ki futbolcular, Bülent hocaya "Hocam" yerine "Bülent ağabey" diyor. Başkan Mecnun Otyakmaz için ayrı bir paragraf açmak gerekir. Duruşuyla, açıklamalarıyla ve icraatıyla hem takıma, hem de Yiğidolara güven veriyor. Sivaslılar biliyor ki Mecnun başkan varken Sivasspor'un hakkı kolay kolay yenmez! Sivas'ta kime sorsanız, başkan Mecnun Otyakmaz'a inanılmaz bir sevgi ve saygı sözcükleri duyarsınız. Yönetimtaraftar veya taraftar-hoca sürtüşmelerinin sık sık yaşandığı Süper Lig'de Sivasspor bu konuda da örnek bir tavır sergiliyor. Geçen sezon olduğu gibi, bu sezon da ilk yarıyı zirvede bitiren Sivasspor'da, hâlâ 2. Lig'de de oynattığı 5 futbolcunun olması, zannediyorum başarıyı en iyi biçimde anlatıyor

Etiketler
müdafa, nefsi