Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı
TEK KİMLİK SİVAS TEK TAKIM SİVASSPOR
ne fenerbahçesi ne galatasarayı ne beşiktaşı nede trabzonu bizi sevmez seviyoruz deseler bile bunlar sahte gülücükden öteye gitmez.
geçmişinden ders almayanlar geleceğe sağlam bakamaz süper ligde fazla biz geçmişimiz yok ama yukarıdaki takımların tekerleklerine geçen sene hemen çomak sokunca son haftalarda şampiyonluğa oynayan takımı nasıl intertotoya gönderdiklerini hepimiz gördük.
bu dört büyük takımın dışında başka takım şampiyon olacak gelirlerimiz bölünecek diye ödleri kopuyor birbirlerine düşman olan bu takımlar menfaatleri tehlikeye girdiğinde hemen nasıl canım ciğerim kuzu sarması oluyorlar.
örnek geçen sene son fenerbahçe,trabzon maçı ha durum böyleyken bize düşen kimliğinde sivas yazsın yazmasın az birşey damarlarında bu memleketin kanını taşıyan herkesin bu takıma bu şehre sahip çıkması.
ne bu dava mecnun başkanın davası nede bülent hocanın nede yönetim kurulunun bu dava tüm sivaslıyım diyen herkesin davası.
bizim kimseyle düşman olamıza gerek yok ama her zaman anadolu takımları benim için 4 büyük takımdan önde gelir kazanın başına oturup biz kepçeyle yiyeceğiz siz kaşıkla dedinmi olmaz büyük takımsan başarıya göre geliri benimseyeceksin bilmem kaç yıl önce istanbul liginde etten püften şampiyon olupda bunuda federasyona baskıyla kabullendiripde şimdi benim ekmeğimi yiyemessin 100 yıllık tarihinde 6 şampiyonluğun var bana bunu büyük takım diye yutturamassın artık deniz bitti kara göründüü.
zaman 18 hafta birlik beraberlik zamanıdır İNŞALLAH gerçek anadolunun bağrından bir şampiyon çıkacak herkes görecek anadolunun abiliği nasıl yapılıyor anadolunun abiliği anadoluda öne çıkan takıma düşman olmakla olmuyorr.
büyük olmak rakibin gücünü kargaşayla dedikoduyla futbolcularının kafasını karıştırmaklada olunmuyorr bizans oyunlarıylada olunmuyorr.
büyük olmak çalışmayla azimle özveriyle oluyorr bunuda bülentin aslanları gayet güzel yapıyorrr kimse güzel bir iki kelimeye söze sahte gülücüklere kanmasın veya kimse kalbindeki renkleri kırmızı beyazın önüne geçirmesin
bu sebebden fenerbahçede ne düşmanımız nede dostumuzdur sıradan bir lig takımıdırr benim içinnn hepinize saygılar
|
hay ağzına sağlık arkadaşım...tüm hemşehrilerim senin gibi düşünse keşke...kimse ile dost değiliz ama kimsenin de düşmanı değiliz...biz sivassporuz...bunun dışında fenerde rakiptir hacettepe de...hiç farketmez...şu şampiyon olacağına bu şampiyon olsun değil...sadece sivasspor şampiyon olsun, o olmazsa kim olursa olsun...kimse bizim abimiz mabimiz de değil, bu ne cürretdir ki sivasın abisi olacaklarmış...hadi ordannnnn....