Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim
Alt 01.01.2009, 12:04   #41
sdelibalta
Yeni Yiğido

sdelibalta - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sdelibalta FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim

PETKOVİÇ:SON GENÇLER MAÇINDA YEDİĞİ KAFA GOLÜ NE ÖYLE YAV.HİÇ KLASINA YAKIŞMADI.ASLINDA ÇOK İYİ KALECİ AMA RUHU İLE OYNAMIYOR.KURTARDIĞI TOPLARIN YANINDA YEDİKLERİ HİKAYE.AZ DAHA ÇALIŞMALI.
AKIN : TAM BİR LOKOMOTİF TARAFTAR ACAYİP SEVİYO.BENCE RÜŞTÜNÜN İLK ÇIKTIĞI ZAMANLARA BENZİYO.
DİALLO : KARAPANTER ÇOK ÇALIŞIYOR AMA HALEN ARZU ETTİĞİM GİBİ DEĞİL.
HAYRETTİN: TAKIMDA Kİ TEK GERÇEK SİVASLI VE SİVAS ÇOCUĞU.BENCE HAYRO ELİNDEN GELDİĞİNCE FAKAT HER DAİM RUHUYLA OYNUYOR.SON ZAMANLARDA Bİ FORM DÜŞÜKLÜĞÜ VAR FAKAT BİR SEYİRCİ OLARAK DİYORUM Kİ HAYRO VARSA POZİSYONDA ONU YIKAR YAKAR AMA YİNE DE BIRAKMAZ.BİR AN EVVEL ESKİ FORMUNA KAVUŞMASINI DİLİYORUZ.YÜRÜ GARDAŞ KİM TUTAR SENİ.
SEDAT : TAM BİR ZIRHLI ARAÇ.AĞIR AMA ETKİLİ GEÇERSE GOL YİYORUZ AMA GEÇME İHTİMALİ ÇOK DÜŞÜK.ELİMİZDE TUTULMALI.
MURAT SÖZGELMEZ: OĞLAN ASLINDA İYİ DEFANS AMA KOMUTAN NİYE ELEMANI YEDEK TUTUYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM.BEN ŞAHSEN ÇOK BEĞENİYORUM.TOPA İYİ BASIYOR VE AYAĞINA YAKIŞTIRIYOR.
BİLİCA : BENCE ADINI BİLAL YAPALIM SÜNNET ETTİRİP Bİ DE SİVASLI KIZ BULALIM HERİF MEMLEKETTEN GİTMESİN.TEK KELİMEYLE MAAŞALLAH DİYORUM.ALLAH NAZARDAN SAKLASIN.EN SAĞLAM TOPÇU FORMU YILDIZDAN BİLE İYİ BENCE.ACCAYİP AKILLI Bİ ELEMAN.
APO: ANKARAGÜCÜLÜ ARKADAŞLARIM VAR VE DİYOLAR Kİ BİZ SİZE BU APO İLE SEDATI NASI VERDİK NE GERİZEKALIYMIŞIZ DİYOLAR.HER TOPA BASIYO.TÜM ATAKLARIN OYUN KURUCUSU ONUN OLMADIĞI MAÇLAR LAPA PİLAV TADINDA.OYUNU İSTEDİĞİ AN HIZLANDIRIYOR İSTEDİĞİNDE YAVAŞLATIYOR.ALLAH EVİNE OCAĞINA BAĞIŞLASIN.
MUSA AYDIN : BİLİCA DAN SONRA BENCE SİVASSPORUN EN İYİ VE EN İSTİKRARLI OYUNCUSU.KÜÇÜK DEV ADAM DİYORUM BEN ONA KENDİ KÜÇÜK AMA YAPTIĞI İŞLER ÇOK BÜYÜK.YOLUN AÇIK OLSUN GARDAŞ EN KISA ZAMANDA SENİ ALIR GÖTÜRÜRLER ŞU 3 BÜYÜK DALLAMALAR.GİDERSEN DE BOZULMA AMA SANKİ HAFİF Bİ FIRLAMALIK SEZİYORUM MUSADA .
MUHAMMET ALİ:BENCE DİYARBAKIRDAN TEKRAR ALINMAMALIYDI.SAFİ HAVA VE SAFİ HİKAYE OYNADIĞINI OYNAMADIĞINA ORANLARSAK BAŞARI YÜZDESİ 20 CİVARINDA .DERHAL SATILMALI VE DÜZGÜN BİR SERBEST ADAM ALINMALI.YILDIZ ÇOK YALNIZ KALIYOR.YERİNDE MEHMET TOPUZU DÜŞÜNÜYORUMDA NE MANZARA OLURDU DEĞİLMİ.
SEZER: FORM DÜŞÜKLÜĞÜNÜ SAYMAZSAK TAKIMIN BU DURUMDA OLMASINA ÇOK BÜYÜK KATKISI VAR .HELAL OLSUN SEZERE DİORUM VE BİR AN ÖNCE ESKİ SEZER OLMASINI DİLİYORUM.
HERVE THUM: KARABOĞA TEK KELİME İLE KUSURSUZ.HERİFİN TOP ADETA AYAĞINA YAPIŞIK.YÜRÜ BE KOÇUM KİM TUTAR SENİ.
BALİLİ : Bİ OYNUYOR Bİ OYNAMIYOR.OYNADIĞINDA MUHTEŞEM AMA ONUN YERİNE DAHA İSTİKRARLI Bİ SOL AÇIK ALINABİLİR.AYRICA ÇOK AGRESİF.GEREKSİZ YERE TAKIMA ZARARI DOKUNUYOR.
MEHMET YILDIZ : BENCE ÇOK HAVALANDI.CİMBOMA GİTMEDİĞİNE ÇOK SEVİNDİM.HERİFİN TRANSFERİNİ SANKİ KIZINI BİRİNE ZORLA İTTİRMEYE ÇALIŞAN BİR AİLE GİBİ HALLETMEYE ÇALIŞAN YÖNETİMİ DE KINIYORUM.BIRAKIN GÖNDERMİYORUZ DEYİN DE ADAM ADAM GİBİ OYNASIN YAHU.NOLACAK YANİ MEHMET GALATASARAYLI OLUNCA SİVAS ŞAMPİYON MU OLACAK.MEHMET BU YORUMU OKURSAN SANA LAFIM ŞU.EĞER SEN DE Bİ GRAM BEYĞN VARSA CANINI DİŞİNE TAK ADETA DELİ GİBİ OYNA DA SENİ ADAMLAR AĞIRLIĞINCA ALTINLA ALMAK İÇİN SIRAYA GEÇSİNLER.YOKSA YÇNETİMİN İTTİRMESİ İLE DEĞİL.ÇÜNKİ ÖYLE OLURSA ÇOK KOMİK OLUYOR.BU ARADA SON GENÇLER MAÇINDA SAHADA SADECE GEZDİN.BİLMEM SANA SÖYLEYEN OLDUMU.AMA ORAYA HERYERDEN GELMİŞ BİRTON SEYİRCİ CİĞERLERİ YIRTILIRCASINA MEHMET DİYE BAĞIRMAYA GELMİŞLERDİ LAKİN SEN HEPSİNİ ÇOK ÜZDÜN.OYNAYAMADIĞIN MAÇLARDA KOMUTANA İŞARETİ ÇAKDA SENİ BOŞ YERE TUTMASIN GARDAŞ.DAHA İYİ OYUNLARINI GÖRMEK DİLEĞİYLE.SİVASA YAPTIKLARIN UNUTULMAYACAKTIR.SENİ YİNE DE ÇOK SEVİYORUZ.
sdelibalta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sdelibalta'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.01.2009, 20:28   #42
Sezerin kuseni
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sezerin kuseni FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Oyuncularımızı Değerlendiriniz ;

Michael Petkovic : Iyi bir kaleci tecrübel

Akin Vardar : Benim icin en az Petkovic kadar iyi bir kaleci.

Mamadou Diallo : Oyuna girince tam destek oluyor takima

Hayrettin Yerlikaya : tecrübeli bir oyuncu, ama büyük takimlar karsisinda hatalar cok yapiyor

Sedat Bayrak : sakatlik onu eski formundan uzak, ama benim icin milli takimin vazgecilmez adami

Murat Sözgelmez : duvar gibi stoper

Fábio Bilica : Türkiyenin en iyi stoperi, birde hücuma cikmasinida biliyor. Az gol yemenin en büyük faktörü

Abdurrahman Dereli : cok caliskan müthis bir performans sergiliyor

İbrahim Dağaşan : iyi bir ön libero ama biraz agir kaliyor.Ikili mücadele kimse onu gecemez kolay kolay

Musa Aydın : Takimda en basarili futbolculari ilk ücde gelir. MÜTHIS.

Muhammet Ali Kurtuluş : duran toplari iyi degerlendiriyor. Daha eski formunu bulamadi.

Konfory Sylla : cok hirsi ve agresif, fazla kart görüyor

Sezer Badur : M Ü K E M M E L !!! Avrupada rahat oynar.

Onur Tuncer : sivassporun gelecegi

Sergio Oliviera : sansini iyi degerlediremedi

Faruk Bayar : gereksiz bir oyuncu, takima faydali olacagini sanmiyorum

Pini Felix Balili : Bülent hoca onu iyi degerlendiriyor. Hem ilk onbirde hemde yedek olarak

Herve Tum : Rakip savunmayi iyi rahatsiz ediyor, agir ama cok faydali.

Mehmet Yıldız : cok bencil, iyi topu sakliyor ama fazla tutuyor. Fazla pas oynasa takim daha basarili olur. Yinede takimda degisilmez adam.

Bülent Uygun: Türkiyenin Arsene Wenger´i, gencleri türkiyeye kazandiriyor.
Sezerin kuseni isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.01.2009, 22:33   #43
cücü baba
Tecrübeli Yiğido

cücü baba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

253 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 cücü baba BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Tek tek asla ayırım yapamam hepsi amatör ruhla oynayıp profesyonelce çalışıp kolej hüviyetinde yaşıyorlar bence bütün gerekçe bu...
Alt 03.01.2009, 00:16   #44
mev58lüt
Yiğido

mev58lüt - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

267 Mesajına 314 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 mev58lüt FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

FUTBOLCULARIN HEPSİ GÜZEL BU YÜZDEN YORUM YAPMAK ZOR.
mev58lüt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mev58lüt'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.01.2009, 00:59   #45
serdar-58
Acemi Yiğido

serdar-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 serdar-58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

mehmet yıldızz şüphesiz onun katkısı çok büyük
serdar-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.01.2009, 10:45   #46
candostu3486
Yeni Yiğido

candostu3486 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 candostu3486 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mehmet yıldız tam bir yıldız takım olarak bütün futbocularımız iyi ama onun yeri bambaşka sivasspordakaldığı için çok mutlu olduk.
candostu3486 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.01.2009, 12:26   #47
58ikose58
Acemi Yiğido

58ikose58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 58ikose58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Michael Petkovic : Cok iyi performans gösterdi.

Akin Vardar : Petkoviç ile tatlı rekabet içinde her an gecebilir

Mamadou Diallo : Benım cok begendiğim uzun boylu ve cabuk oyuncu az şans alıyor sedattan bence daha iyi

Hayrettin Yerlikaya : Zaman zaman cok hata yapmasına karşın yürekten oynuyor

Sedat Bayrak : Sakatlıgın etkılerı hala gorulmekte

Murat Sözgelmez : BEnim favorim Blica ile 2 sinin oynaması lazım

Fábio Bilica : Müthiş bir oyuncu sivas a gelen en iyi yabancı ve Türkiyenın de en iyisi

Abdurrahman Dereli : Zaman zman beklenen performansı göstermesede cokiyi oyuncu
İbrahim Dağaşan : Cok iyi yedek

Musa Aydın : Giderek kendısını geliştiren mithiş yetenek

Muhammet Ali Kurtuluş : Büyük kaptan 2. yarı çoşacak

Konfory Sylla : Ön liberonun yalnız ve başarılı savaşcısı

Sezer Badur : fenere attıgı gol hala aklımda cok iyi oyuncu

Onur Tuncer : Zamanla cok daha iyi olackatır daha cok şans vermemız lazım

Sergio Oliviera : Bülent Hocanın cok az şans veriği süper teknıkte oyuncu

Faruk Bayar : Takımda şans verilmesı gereken bence en önemli oyuncu

Pini Felix Balili : Nerde gecen senekı balili :(

Herve Tum : Son vuruşlarını düzelte bilse cok daha faydalı olacaktır

Mehmet Yıldız : Takımın herşeyi
58ikose58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.01.2009, 18:00   #48
emrem
Yeni Yiğido

emrem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 emrem isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Michael Petkovic : 8

Akin Vardar : 8

Mamadou Diallo : 8

Hayrettin Yerlikaya : 9

Sedat Bayrak : 8

Murat Sözgelmez : 7

Fábio Bilica : 9

Abdurrahman Dereli : 9

İbrahim Dağaşan : 8

Musa Aydın : 10

Muhammet Ali Kurtuluş : 9

Konfory Sylla : 8

Sezer Badur : 9

Onur Tuncer : 7

Sergio Oliviera : 7

Faruk Bayar : 9

Pini Felix Balili : 6

Herve Tum : 8

Mehmet Yıldız : 10
Alt 04.01.2009, 01:35   #49
baliliiiiii
Yiğido

91 Mesajına 133 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 baliliiiiii FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Michael Petkovic :geçirdiği kısa sakatlığın ardından performansı müthiş

Akin Vardar :tartışılmaz kalemiz emin ellerde petkoviçten eksik yanı yok bence çok güveniyorum

Mamadou Diallo :sahada gördüğüm zaman ve topla buluştuğu zaman içimin rahatladığı gol tehlikesi yok dediğim futbolcularımızdan

Hayrettin Yerlikaya :sivasın gülü takımda büyük işler yapıyo hırsıda etkileyici

Sedat Bayrak :defansın bel kemiklerinden süper bir savunma anlayışı

Murat Sözgelmez :genç ve kaliteli bir futbolcu bence kısa bir süre sonra her takımda oynayabilir yedek gördüğüm zaman üzülüyorum ama defansımızın hepsi kaliteli değişimli oynamaları beni mutlu ediyor

Fábio Bilica :hiç yorum yapmamak isterdim çünkü tartışılmaz bir oyunu var tam bir görev adamı cüz'i bir miktara takıma böyle kaliteli bir futbolcuyu takımımızda görmek çok sevindirici

Abdurrahman Dereli :ben olsan herkes hikaye der milli takımın sağ defansında abdurrahmana görev verir diğer isim vermek istemediğim sağ defans oyuncularınıda abdurrahmanın yedeği olarak belketirdim

İbrahim Dağaşan : o da has bir sivaslı takımımızda onuda görmek mutluluk verici başarılı inşallah devamı gelir

Musa Aydın :yer ayrımı yapmıyor sağ sol farketmez onun için, orta saha ama süper ligde şu an çoğu forvetten çok golü var atıyor attırıyor müthiş göz zevklerimizden

Muhammet Ali Kurtuluş :sivasımı çok seven eski futbolcularımızdan ama futbolu hiç eskimiyor ikinci yarı çok güveniyorum

Konfory Sylla :diolloyla o sanki kardeşmiş gibi bana göre hiç ayırt etmiyorum en sevdiğim futbolcularımızdan çok iyi uyum sağlıyor saha içinda anlaşma süper

Sezer Badur :genç bir yıldız bana göre ama biraz daha kendini geliştirse tabiri caizse tadından yenmez bir oyuncu olur türk milli takımında görmeyi isterim

Onur Tuncer :sahada pek göremedim bazen takip edemiyorum ama yinede çok güveniyorum g.birliği maçında iyiydi takıma faydalı olacağına inanıyorum

Sergio Oliviera :eski oyunu pek yok ilk zamanlarında ben bu adama hayran olurum demiştim ama son zamanlarda fazla takip edemedim mazur görülsün

Faruk Bayar :uyum sorunu yok tek sorunu böylesine mücadeleci bir takımda oynayıpta defansımız gibi değişiklice oynaması inşallah sivasspora alıştığı gibi sivasımızada alışmıştır

Pini Felix Balili :talihsiz sakatlıkların ardından efsane geri döndü dedirten bir oyuncumuz ikinci yarı muhteşem ikiliyi (M.Y.-B) daha çok beraber görmeyi isteriz ikinci yarı çok can yakar.

Herve Tum :bursaspor dayken kale özürlü derlermiş ama sivasta çok beğeniyorum uyum sorunu yok harika bir teknik var ama tez yoruluyor kanaatindeyim avrupa tecrübesi yeter onunda.bence şampiyonluğa oda çok inanıyor gurur verici

Mehmet Yıldız :geldik krala tam bir kaptan geminin herşeyinden sorumlu sivastayken kendisini çok görürdüm mutlu olurdum takımın moral deposu kaldığına belkide en çok sevinen kişi benim eğer galatasaraya transferi gerçekleşseydi belki onun için galatasaraylı bile olabilirdim bir şeyi mutluluk verirdi galatasaray maçlarında(görev dolyısıyla) onu görüpte izlemek ikinci yarının ilk maçında sözü geçen takıma inşallah bir iki gol atarda yeneriz işte o zaman keyfime diyecek olmaz
Bülent hocam: gibiside türkiyeye ne geldi nede gelir hepsi yalan bülent hocam gerçek kişisel bir ggörüş büldürmek istiyorum böylesine bütçesi kısıtlı (ama aslan yürekli)bir takımla şampiyonluk hesapları yapan hocam büyük diye tabir edilen külüpleride milli takımıda havaya uçurur kendisinin büyük hayranıyım hayatımın bazı kareleride tanıdığım kadarıyla hocamın kişiliğini örnek alacağım Başkanımız: zaten bir tane onun yorumunu ben yapmıyorum bütün spor yazarları yapıyor ellerinden öperim
sitemizede bize bu imkanı sunduğu ve böyle içimi döküpte rahatlattığı için ayrıca teşekkür ederim ist. taraftarlar derneğinide inş. en kısa zamanda ziyaret edeceğim değerlendirmelerimde geneli ligin ilk yarısını yansıtıyor
SİVASSPOR SEVDASI VARKEN NEYLEYİM SAHTE SEVDALARI...
baliliiiiii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.01.2009, 18:52   #50
askerim253458
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 askerim253458 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bana şu savaş esnasında futbolcunun performansını soruyorsunuz ne performası bir dua bir kampanya düzenleyin dua edin peki o zaman israil asıllı oyuncu pini felix balili yi sivasspor dan gönderin istemiyoruz bu anketi ve kampanyayı başlatmaz duyarsız kalırsanız sizlerde yüreğinde acıyı hissetmeyen müslümanları katledenlerin destekçisi tarafında olmayın eğerki yazdıklarım dikkate alınmayacak olursa beni üyelikten ve haber listenizden çıkartınız ve ben davamda sonuna kadar gideceğim ve bir sivaslı olrak takımımda desteklemeyeceğim
askerim253458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, değerlendirme, performans, sivasspor, yiğido, yiğidolarımızı, yorum