arkadaşlar şuanki aldıgımız görüntüler mbs sisteminden sadece deneme amaçlı yapılan çalışmalar gercek canlı yayın yazın başlıyor diyebilirim hem bit ayarları yükseltilecek hede gfx düzenlemeri hemde büyük ihtimal 150 noktadan yayın yapacak çogu ışıklardan gelecek yayına sivasın belirgin yerleride dahil olucak yani demek istedigim şuan ki çalışma sadece deneme ve bu aşamada çok başarılı ...
BEN ŞIRNAKT ULUDEREDE EĞİTİMCİYİM SABAH OKULA GİDERKEN SİVAS SPORUN KAŞKÖRÜ VE ŞAPKASINI TAKIYORUM BİR TÜRK OLARAK VE BİR SİVASLI OLARAK MİLLETİMLE VATANIMLA BAYRAĞIMLA GURUR DUYARAK TABİKİ BURDAKİ İNSANLARIN KİN DOLU BAKIŞLARI ALTINDA ÖYLE ZORLUKLAR YAŞAYARAK AMA KORKMUYORUM ....... BEN VE BENİM GİBİ ARKADAŞLARIM ASKERİMİZ POLİSİMİZ VE EĞİTİMCİLERİMİZ BİZLER BURDA TÜRK ULUSUNU TEMSİL EDİYORUZ VE MEMLEKETİMİZDE OLAN HABERLERLE SİVAS SPORUN BAŞARISINI TAKİP EDİYORUZ İNTERNETTEN GAZETEDE YOK BURDA VE ALDIĞIMIZ HABERLERLE YAZILARLA ......BİZ GURUR DUYUYORUZ SİZLE KIRMIZI BEYAZ AKAR KANIMIZ İŞTE BİZ TÜRKÜZ İŞTE FARKIMIZ
GURURUMSUN VATANIM GURURUMSUN SİVASIMMMM
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı gül5858'a Teşekkür Ediyor...