[QUOTE=Yigido58_NL;416520]madem bu takimlar turkiyenin en buyukleri neden ulkemizi hicbir zaman Avrupada iyi bir sekilde temsil edip yuzumuzu gulduremiyorlar.Buyukluk hile ile para ile hakem oyuncuya para verip mac satin almakla olmaz.QUOTE/

gülüyorum sadece senin mantığınla Galatasaray Uefa kupasını süper kupayı Fenerde CL de çeyrek finali ni hep maç satın ala ala kazandı

katılıyorum diğer arkadaşlara kendi memleketinin takımını tutmak önemli bu kültürü türkiyenin sağlaması lazım fakat bu şekilde at gözlüğü takarak değil bugün bir galatasaraylı fenerin büyük takım olduğunu veya bir galatasaraylı fenerbahçenin büyük bir takım olduğunu nasıl kabul edebiliyorsa sizde kabul etmeniz onlardan örnek almanız gerekir kimse 2 yılda büyük olmaz 4 büyüklerin izinden gitmeniz gerekirken onları kötüleme yolunda gidiyorsunuz bir yıl sonra sivas orta sıralara düşse sizce sivasın bu yaptıkları hatırlanırmı üyük takım denirmi hala sizce ? fakat 4 büyütülmüş olarak adlandırdığınız takımlar küme düşcek durumda olsada hala büyük kalmaya devam ederler işte sizin başarmanız gereken olay budur buda ekonomik olarak gerçekleşir bana kalırsa bu zamanları iyi değerlendirir bu yıl eğer ki cl ye kalırsanız ordan gelen paraları klubün yapılandırmasına harcamalısınız taraftar dernekleri kurmalısınızı şehirlerde 4 büyükler neler yapıyorsa neler yapmışsa aynılarını yavaş yavaş uygulamaya çalışmalısınız aynı zamanda bu işte sivaslı iş adamlarınada büyük iş düşüyor sivas için ellerinden geleni yapmaları gerekiyor sivas seiyrcisinede çok iş düşünyor lisanlı ürün dışında ürünleri almamalısınız belediyede biraz yardımcı olabilir kısacası diğer büyükleri hor görmek yerine onları örnek alın yoksa küçük şehrin küçük takımı olmaktan asla kurtulamazsınız.bugn burda sizin şampiyon olduğunuz zaman en çok sevinen insanlar yine galatasaray ve fenerbahçeliler olcaktır çünkü sivas sempatik bi takım sırf bu yüzden bile trabzonun üzerinde oynanan oyunlar sizin üzerinizde oynanmıyor siz geçen sezon hakkınızla kaçırdınz şampiyonluğu bunda hiç kimsenin etkisi olmadı kendiniz dışında