Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İSRAİLİ ŞİDDETLE KINIYORUZ
Alt 06.01.2009, 20:34   #34
D_Mrsic
Acemi Yiğido

D_Mrsic - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

41 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 743 D_Mrsic Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: İSRAİLİ ŞİDDETLE KINIYORUZ

Alıntı:
filistinli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Her ön yargına emin olursan böyle konuşman doğal. Yabancı hayranlığı! derken neyi kastettiğini kendin cevaplarsın.
Konumuz Baliliye gelince masum Filistinli çocukların ne suçu kabahati var, onlar kimin dinine sövdüde öldürüldü. Baliliyi asalım demedim tepki göstermekse işte tepki sen oturdugun yerde dinini yaşa kardeş. Allah kabul etsin
1-benım oturdugum yerden dinimi yasadıgımı nerden biliyosun ?
2-ben sana kotu bısey demedım. ben sadece dinimizi adam gıbı yasayalım turklugumuzun farkına varalım. isler anca ozaman duzelır dedım. dedigimin nedenine gelince. onumuzde kuran var. hadisler var. sunnetler var. acıkca ayetler var bana yakın olan kullarıma bende yakınım die. turkluge gelınce. dunya tarıhınde gercekten turklugunun farkına varan devletler daıma dunyaya hukum surmus. dunyada bısılerı degıstırmıstır. ornek kavımler gocu; osmanlı. osmanlı ortadogu topraklarında 300-400 sene hukum surdu... ne zaman kadar calısmayı bırakıp kendıne ve ınsanına yabancılasana kadar. yanlıs dusunuosam yanlıs dusunuosun de. benım demek ıstedıgım bu sen balılıyı yollasan ne degısecek solermısın. balılı suana kadar sıvasta bırıne kotu soz ve hakaret ettımı. turkıyede bırıne turklugune ve dınıne hakaret ettımı solermısın. orneklerı mevcut nouma basta olmak uzere.. hem ayrıca sahsen yahudılerın kanlarında bısı var. duzgun ınsan olsalar okadar peygamber gonderılmezdı. adamlarda bısı var adamlar pıs adamlar. adamlar ıspanyada da soykırım gordu.. almanyada da soykırım gordu.. kımse sevmıo adamları. lakin adamlar her yerı her onemlı mevkıyı ele gecırıp lobılerını olusturmuslar. ayrıca teknolojilerinide gelıstırmısler. ondan kımse sesını cıkaramıo. yahudılere sesını turklerden baska kımse cıkaramaz...ama bunun ıcın once turklugumuzun farkına varmak lazım. turkler mıskın ınsanlar dııllerdır. dunyaya gelmıs olan en calıskan en cok calısmayı seven mıllettır turk mılletı. yeterkı sen hemserıne(hangı vılayetten oldugu onemlı diil) destek ver goreceksın ozaman... ben bunu soluyorum sadece... gunu kurtarmak ıcın deıl.. gelecegı degısterecek onlem ve tepkı gerekır...
D_Mrsic isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ayağa, fİlİstİne, kalk, kiniyoruz, sende, yardim, İsraİlİ, Şİddetle