Alıntı:
HanBey Nickli Üyeden Alıntı
Maçın Yıldızı KİM?...tüm SİVASSPOR....
Maçın en kötüsü kim? futbolfederasyonu+spordan sorumlu bakanlık ..Lider SİVASSPORA hala layık olduğu gibi bir stat yapmıyorlar....
Ne gibi eksiklikler var? Hakkımız olan stat eksik....
Maç hakkındaki düşüncelerime gelince kısaca şöyle Gurban olurum o şartlarda 90 dakika top loşturup sivasımaza galibiyet getiren tüm takıma vede o ayazda oraya gelip takımı yalnız bırakmayan hemşerilerime.....
|
stad için futbol fedarasyonu nu ve spordan sorumlu bakanlığı suçlaman yanlış sivassporu kayırmak olur devletin bir futbol takımına stad yapması ozman diğer anadolu klüplerinin ne suçu var veya zamanında sizin gibi lider olmuş diğer anadolu klüplerine neden ayrıcalık göstermediler.bugüne kadar devlet kimsenin stadını yapmasına karışmamşdır
istisna olarak
şükrü saraçoğlunun arsasının peşkeş çekilmesi var ama bu çok yıllar önceydi şu anki şükrü saraçoğlu stadı tamamen fenerbahçenin parasıyla yapılmıştır.
Yeni Ali samiyen stadı nı örnek göstererek yardım istiyorsanda galatasaray yaklaşık değeri milyonlarca dolar olan istanbulun göbeğindeki mecidiyeköydeki arsasını tokiye devretmiştir yerine diğer arsanın 1/3 ü kadar değeri olan bir arsayla takas etmiştir stadın maaliyeti bile aradaki farkı tam kapatamadığı için aynı zamanda spor salonu da aynı araziye yapmakla yükümlü toki aslına bakarsanız şu haliyle devlet çok daha karlı çıkmıştır
gelelim
kayseriye aynı şekilde eski atatürk stadının arsasını yaklaşık 100 trilyon gibi bir rakama satarak yeni stadlarına kaynak yaratmışlardır tabiki kayserili iş adamlarınında desteği var arkalarında
kısacası bütün iş sivassporun kendi içinde bitiyor bunun için ne devlete nede fedarasyona kızmamak lazım
Küçük bir ek daha yapmak istiyorum ben size saygı gösterip takımınızın ismini tam ismiyle yazarken sizin galatasarayın ismini çeşitli kısaltmalarla yazmanız cidden hoş bi durum değil sonuçta ne kadar sevmesenizde saygı en önemli değerdir.