Kıramadıgım sivaslı bir arkadasım için sizden özür diliyorum ama sizden de bazı arkadasların Trabzonlulardan ve Trabzonsporlulardan özür dilemesi gerekmez mi?
Arkadaş hazımsız galiba efendi gibi bükemedegin bileği öpeceksin akıllı olucaksın bizde maçtaydık trabzona karşı küfür olmadı desek yeridir hatta maç çıkışı karşılaştıgımız trabzonlu arkadaşlar bile tebrik etti bizi birde dikkatimi çeken arabanın birinde şöför tarafında sivas bayragı diger tarafta trabzonlu arkadaş bayrak sallıyorlardı sizde burda birbirinize hakaret ediyorsunuz ayıp EREN sende uyma arkadaşa o da üzgün o yüzden kızgınlıkla yazmıştır....
Maça gelipte yürekten destekleyen herkese çok teşekkürler gelipte çekirdek yiyenlere bir o kadar ayıp diyorum takım maçı almış eglencegimiz yerde destek olacagımız yerde adamlar hala çekirdek yiyor..
LORANTTIN son dk yaptıgını hiç unutmayacagım tribüne destek için hareket yaptı herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum
SERHAN..SEBO ABİ BAŞKANIM YALÇIN ABİ VE NAİL ABİ İSMİNİ YAZAMADIGIM SİVASTAN MAÇA GELENLER SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ........
Arkadaş hazımsız galiba efendi gibi bükemedegin bileği öpeceksin akıllı olucaksın bizde maçtaydık trabzona karşı küfür olmadı desek yeridir hatta maç çıkışı karşılaştıgımız trabzonlu arkadaşlar bile tebrik etti bizi birde dikkatimi çeken arabanın birinde şöför tarafında sivas bayragı diger tarafta trabzonlu arkadaş bayrak sallıyorlardı sizde burda birbirinize hakaret ediyorsunuz ayıp EREN sende uyma arkadaşa o da üzgün o yüzden kızgınlıkla yazmıştır....
Maça gelipte yürekten destekleyen herkese çok teşekkürler gelipte çekirdek yiyenlere bir o kadar ayıp diyorum takım maçı almış eglencegimiz yerde destek olacagımız yerde adamlar hala çekirdek yiyor..
LORANTTIN son dk yaptıgını hiç unutmayacagım tribüne destek için hareket yaptı herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum
SERHAN..SEBO ABİ BAŞKANIM YALÇIN ABİ VE NAİL ABİ İSMİNİ YAZAMADIGIM SİVASTAN MAÇA GELENLER SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ........
Kardeş hatamızı gördük.Kendi çapımızda da gerekeni yaptık.
Kıramadıgım sivaslı bir arkadasım için sizden özür diliyorum ama sizden de bazı arkadasların Trabzonlulardan ve Trabzonsporlulardan özür dilemesi gerekmez mi?
GARDAŞ CANIM İNTERNETTE BAZI KİŞİLERİN YAZDIKLARINI BU KADAR BÜYÜTMEYE GEREK YOK HER ZAMAN 2 ŞEHİR VE KLÜP DOST KALACAKTIR..
haklısın kardesım bazılarının senden ve trabzon spordan özür dilemesi gerekiyor eger onlar özür dilemesse ben onların adına özür diliyorum siz ve biz herzaman dostuz bunu sakın unutma kardesım ....
arkadaslar lütfen daha sakin olalım yakısmıyor bizlere biz centilmen taraftarız trabzonda bizim kardes takımımız boyle davranmayın lütfen trabzonlu kardesim sende biraz sakin ol bizimkiler biraz asabi olabilir sen onlara bakma
olayları kişiselleştirmemekte her zaman fayda var...bir tarafta istanbula kafa tutabilmiş büyük bir camia (TS) diğer tarafta da henüz hak ettiği yerde olmamasına rağmen ANADOLUNUN YÜKSELEN DEĞERİ - YİĞİDO ŞEHRİN TAKIMI ,,,,LÜTFEN KİMSE BU GÜZEL GİDİŞATTAN RAHATSIZ OLMASIN....
sagol gardasım sitemizde bazı bozguncular olabilir sen bunlara bakma gercek sivassporlu taraftar centilmen olan taraftardır istanbul takımlarının bu padişahlıgına son vermek biz anadolu takımlarının bir görevi olamlı bırakalım birbirimizle tartısmayıda en iyisi olamaya bakalım dimi ama...