Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçta IRKÇI Tezahurat ve Küfür
Alt 27.01.2009, 23:31   #51
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçta IRKÇI Tezahurat ve Küfür

bence bosunaa yav gardasim mail atsanda bagirsanda bunlar parsellemis ler federasyonu baros denen dallama hakeme FUCK YOU diyo bu hakemde bukadarmis haysiyetsizki kendisiyle dakikalarca tartisan birisine goz yumuyo
Alt 27.01.2009, 23:32   #52
D_Mrsic
Acemi Yiğido

D_Mrsic - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

41 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 D_Mrsic Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

tesekkur ederım.. evet yıgıdolar.. lutfen bu sadece benım ıcın dııl butun sıvaslılar ıcın bence sıvaslıyım dıyen herkesın bu terbıyesızlge bı dur demesı gerekır. lutfen maıllerımıı ulasabılcegımız her yere atalım. herkese attıralım lutfen. bu olay artık son bulsun..
D_Mrsic isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2009, 23:32   #53
candayanmaz58
Yiğido

candayanmaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

61 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 candayanmaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Tarik_GS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bi almanin yahudilerin arasinda nazi selami yapmasi ile bi israilinin türklerin yani müslümanlarin karsisinda asker selami yapmasinin ne farki var? kimin icin yaptiysa yapti... yapmamasi gerekiyordu! bunun savunulacak bi tarafi yok... nasil GS taraftarlarinin savunulacak bi tarafi yoksa bununda yok!
YÜRÜ GİT LAN KENDİ ULTRAVESTİ SİTENE SENİN BURADA İŞİN YOK ADAMIN ASABINI BOZMA ALMANYADA YAŞADIĞIN BELLİ OLUYOR AYNI BURADAKİ 4 KULÜP TARAFTARLARI GİBİ SİVASIN GARİBANLARINI LAFLA SÖZLE ETKİLERİMDE KENDİ FUTBOLCULARINI YERLER HESABI YAPIYON SİTE YÖNETİCİLERİ LÜTFEN ÖNÜNDE ARKAKSINDA GS BJK FB(ANADOLU HARİÇ) YAZAN DALLAMALARI BU SİTEYE SOKMAYIN LÜTFEN BİR KAÇ ÜYE EKSİK OLSUN
candayanmaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2009, 23:32   #54
Halil Şahin
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 612 Halil Şahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

diyoruz ya candayanmaz hakikaten can dayanmaz bülent uygunun mactan sonraki görüslerini sitede okudum biz sivasta onlarrı karanfille karsılaDIK diyor BÜLENT PASAM eee nede olsa galatasaraylılar cok görmemek lazım
Halil Şahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2009, 23:33   #55
Tarik_GS
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Tarik_GS ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
D_Mrsic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sevgılı kardesım sen sıvassporun kac yıldır maclarını ızlıyosun?? balılı yıllardır gol attıktan sonra bulent uygunla ozdeslesmıs bı gol sevıncını yapıyor hıc dıkkatını cektımı? neden? cunku balılıye mıllıyetınden dolayı dogudugu ulkeden dolayı hep tepkı geldı. tek sahıp cıkanlar bulent uygun mecnun odyakmaz ve sıvas halkı olmustur bılıp bılmeden yorum yapmayın yapacaksanızda kendı sıtenızde yapın ne yorum yapcaksanız.. ortalıgı karıstırmanıza fırsat vermeyız tamammı????

ben Galatasarayliyim... bu siteye 2005 senesinde üye oldum... ozamandan beri sivasi takip ediyorum... ve sampiyon olmanizi isterim... ama deplasmanda 15000 taraftarin önünde o selami yapmamali... birkez daha yapilan küfürler hic hos degil... kendi taraftarlarimiza cok tepkiliyim... malesef küfür bu ülkede hicbirzaman engelenmiyecek...
Tarik_GS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2009, 23:33   #56
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Arkadaşlar benim şaşırdığım nokta Balili oyunun 45. dakikasında girdi yani ikinci yarıda.Gol 75 te geldi.Ne hikmetse 75. dakkaya kadar Balili ye hiçbir hakaret yoktu.Ne zaman balili gol attı malum olaylar yaşandı.
Bence gs taraftarında bir gol yeme hazımsızlığı var.Benim onlara önerim maçlarda bir şişe soda içsinler hazımlığı önler, iyi gelir...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2009, 23:34   #57
D_Mrsic
Acemi Yiğido

Alıntı:
tuzlugollu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence bosunaa yav gardasim mail atsanda bagirsanda bunlar parsellemis ler federasyonu baros denen dallama hakeme FUCK YOU diyo bu hakemde bukadarmis haysiyetsizki kendisiyle dakikalarca tartisan birisine goz yumuyo
turkıyede ole oluyor o yuzden haklısın. ama konu fıfaya tasındıgı an ısler degısır. bu ırkcılık yuzunden fıfa acayıp sert tepkıler gosterıyor artık. bı arastırma yapıp yazmıstım msj olarak. bu yuzden ceza alan oyuncular ve takımlar var hatta hatırlarsanız emre belozoglu ırkcılık yuzuunden yargılanıyordu bır ara.. oyuzden tepkısız kalamayız. dunyada 10 mılyon sıvaslı var.. hepsının tepkı koyması gerekır bencee.. bu duzene anca boyle karsı cıkabılırız
Alt 27.01.2009, 23:34   #58
Halil Şahin
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 612 Halil Şahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
tuzlugollu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
dogru söylüyon birader onun adı baros olurmu ona kart göstermek anadolulu mehmet mi o
Halil Şahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2009, 23:35   #59
candayanmaz58
Yiğido

candayanmaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

61 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 candayanmaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

D_Mrsic Nickli Üyeden Alıntı
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlıgına

Saygıdeğer TFF Başkanı ve degerli yoneticileri; 27.02.2008 tarıhınde saat 20.30 oynanmıs olan GALATASARAY- SIVASSPOR macında GALATASARAYLI seyırcılerın 17 numaralı futbolcumuz PİNİ FELİX BALİLİ'ye cok aleni sekilde yapmıs oldukları kufur ve ırkcı tezahuratları olmustur. Sizlerinde bildiginiz uzere FİFA'nın ırkcı soylemlere karsı artık buyuk tepkısı ve buyuk ceza uygulamaları olmustur. Bunun en buyuk ornegı Şampıyonlar Ligı macında ATLETİCO MADRID-MARSİLYA macında gorulmus olup ev sahıbı olan ATLETICO MADRIDIN sahası 3 mac kapatılmıstır. Bir Sivas'lı olarak ozellıkle bır sporsever olarak ekranlarımızda ve sahalarımızda bole bılerek ve alenı sekılde ırkcı soylemler ve kufurlerın olmasını ıstemıyoruz. Sizden sadece adil bir yonetım beklıyoruz. Macta edilen kufurlerı yayıncı kurulus olan Ligtvden alabılırsınız.. Bir sporsever olarak tek ıstegım ısınızı layıgıyla yapmanız. Sızın arkanızda olan bu sporseverlerı gecmıs yonetıcılerın yapmıs oldugu gıbı umutsuzluga dusurmemenızı ıstıyoruz. SİZDEN ADIL BIR YONETIM VE KARAR ISTIYORUZ...
Sevgi ve saygılarımızla...Sivasspor Taraftarı

arkadaslar ısteyen olursa bıraz daha deyatlı sekılde bı maıl yazıp yolladım eger sızde ıstersenız bu maılı yollayabılırsınız..

Gardasimin onerisi cok guzel..destek olalim....
Alt 27.01.2009, 23:37   #60
D_Mrsic
Acemi Yiğido

Alıntı:
Tarik_GS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben Galatasarayliyim... bu siteye 2005 senesinde üye oldum... ozamandan beri sivasi takip ediyorum... ve sampiyon olmanizi isterim... ama deplasmanda 15000 taraftarin önünde o selami yapmamali... birkez daha yapilan küfürler hic hos degil... kendi taraftarlarimiza cok tepkiliyim... malesef küfür bu ülkede hicbirzaman engelenmiyecek...
evet 2005te uye olmussun ama 7sı bugun olmak uzere 22 msj atmıssın sence bıraz dusundurucu deılmı emınım dıger 15nın 12sıde lıg macından oncedır. once sız elma ıle armutu ayırmayı ogrenın sonra gelın sızınle tartısalım ok. ben dıyorumkı canakkale bogazı sız hala dıyorsunuzkı yan hakem hatalı mac tekrar oynansın. alakaya maydanoz yanı...

Etiketler
irkçı, kalma, tepkisiz, tezahürata