önemlideğil.maraton daha uzun diğer takımlarda puan kaybedeceklerdir. topçularımız hepinizinde ayaklarına sağlık.ancak bülnt hocam silla ile onur niye oynamaz ilk onbirde bunu kafam almıyor. Birde faruk' a doksan dakika nasıl sabrettiniz. murat güzelce oynuyordu. belki hücumu düşündünüz ama olmadı. bari ikinci yarının başında faruk- murat, muhammet ali- silla sezer-balili
değişikliğini yapmış olsaydınız maçı rahat alırdık İnşaallah hatalarımızdan ders çıkartırız ve galatasarayı 4 eylülün çimlerine gömeriz. gurbette olan bir yiğido olarak taraftarlarımızada çağrıda bulunuyorum. Ne olur salı günü stadımızı dolduralım bayraklarımızla donatalım ve inlet türkiyeyi. ne olur yalvarıyorm.... bir sözümde tolunay hocaya bülent hocamızı fazla kıskanmışsın herhalde. 88 de oyuncu değiştiriyorsun aynı oyuncun 91. dakikada onuru sakatlayacak şekilde dizine kasti tekmeyi basıyor. kayseri sporlu topçular 90 dakika boyunca topçularımızı biçtlier.tolunay hoca sen bülent hocanın ayağının tozu bile olamazsın. İnşaallah kayseri seni kovduğu zaman çalıştırmaya takım bile bulamayacaksın
Maç ortada olduğu için yıldızlaşan bir futbolcu yoktu.Bana göre Faruk bu maçta çok hata yaptı.Mohammed ve Mehmet Yıldız'da genel anlamda bir form düşüklüğü var.Maçta göze çarpan olay Tolunay Kafkas'ın kırmızı kart gören futbolcusunu öpmesiydi.Amacı moral vermekse gitsin soyunma odasında versin.Onca insanın içinde öpünce mağrifetmiş gibi algılandı.Taraftarımızın sesini duyamadım.Bizden kaç kişi vardı bilmiyorum ama belliki Kayseri seyircisi daha kalabalıktı.
Maçı değerlendirecek olusam BÜLENT hocamıza yüklenmek zorunda kalacağım.Muhammedi fazla oynatmasın yeter.İlk yarı veya 2. yarı değerlendirsin...Kayserispor karşısında ezilmediğiniz için hepinize teşekkür ederim...
YIGIDOLARIMIZ UZUN BIR PERIYOTTA INIS CIKISLAR OLACAKTIR BIZIM SIZE OLAN GUVENIMIZ NET VE TAM DIR BILIYORUZKI SIZ ELINIZDEN GELENIN EN IYISINI YAPMAYA CALISIYORSUNUZ INSALLAH BUNDAN SONRAKI MACLARIMIZA DAHA IYI HAZIRLANIP DAHA AZ KAYIPLA YOLUMUZA DEVAM EDERIZ
NOT ONUR UN DURUMUNU MERAK EDIYORUZ BIR HABER YAZARSANIZ SEVINIRIZ INSALLAH ONEMLI BIR SAKATLIGI OLMAZ
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
BASARILARINIZIN DEVAMINI DIKKATLE IZLIYORUM
MAÇIN EN KÖTÜSÜ BÜLENT HOCADIR... ORTA SAHAMIZ HAFTALARDIR ÇOK KÖTÜ ÇÜNKİ M.ALİ SUREKLI İLK 11 DE ÖIKIYOR VE EKSIK BAŞLIYORUZ MAÇLARA..ORTA SAHADA BASAN PRES YAPAN MÜCADELE EDEN KANFORY SİLLA KENARDA,KOŞACAK DEĞİL YURUYECEK HALİ OLMAYAN SUREKLI TOP KAYBEDEN PRES YAPMAYAN M.ALİ İLK 11 DE.
E PESSS YANİ BÜLENT HOCA..SEN BUNU GORMUYOR MUSUN DA SUREKLİ İLK 11DE ŞANS VERIYORSUN M.ALİ YE
MAÇIN EN İYİSİ İ.DAĞAŞAN VE BİLİCA....
kardeşş sivasspor futbol oynamıyorki. bir teknik direktör nasıl görmez takımın ortasahasın ın olmadığını. maçları oynayarak kazanmıyorki. defansın ve forvetin sayesinde. ama nereye kadar.avrupaya gitse 2 maç sonra döner bu takım. 3-4 pas yaparak ortasahadan gole gittiğini gördünüzmü. papaz herzaman pilav yemez. buyur işte kayseriyi yenemedi.ve bülernt hoca farkında değil. bir düşecek pir düşecek. iyi futbol oynatmıyor.