Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Satılık Taraftar İlanı...
Alt 04.02.2009, 11:23   #11
adanaşk
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 adanaşk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Satılık Taraftar İlanı...

eşşekler grubu nun menfaatsiz bir şey yapmadığı yoktur.. çıkarları olmazsa yapmazlar.ben kayserispor a üzülüyorum.. ama onlarda bu taraftarın iç yizini anlayacak.ama herne olrsa olsun kayseri taraftar grupları buna izin vermemeli..stadda kayseriliden çok demirsporlu var.zaten bizler ADANASPORlular olarak onlasrın olduğu yerde olmayız..kayseri maçlarına da adanaspor taraftarı gitmedi.3 sene önce bursayla dostlardı bursa da onların iç yizini anladı. geçen sene bjk - bursa maçında beşiktaş taraftarını desteklediler..TURBEYLER grubu eşşekler grubuna inat texas ı desdekleyecekti.. ama tff bursa taraftarına izin vermedi ..ama biz stadın duvarlarına yazacağımızı yazdık.. dediğim gibi jimnastiksporu desteklemelerinde de bir menfaat vardı.. kayserispor pankartında antistanbul yazıyo.. ama istanbul yalakalığı yapan eşşklerle işbirliği yapıolar.. elbet bir gün kayseride onların iç yüzünü görecek.. adanaspor un içsahada oynadığı tüm maçlarda ads taraftarları rakip takımı destekler.. ne biçim adana lılarsa.. ben onların adanalı olmadıklarından eminim.. A(nkara)DS
adanaşk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  

Etiketler
satılık, taraftar, İlanı