Cevap: Kolayı Secmeyip Zorun Peşinden Gidenler....
Alıntı:
çağhan Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım ben beşiktaşı sevmeye başladığım zaman sivas yoktu.şimdi sivas süper ligde başarıdan başarıya koşuyo diye takımımı değiştiremem kimse kusura bakmasın.biz zaten taraftar olarak efsaneyiz.bunu bütün dünya biliyor.tamam ben sivaslı değilim ama istiyorumki sivasspor taraftarı maçlarda öle bir takımını desteklesinki bütün anadolu hatta trabzonspor taraftarı bile imrensin size.benim yaptığım bir özeleştiri idi.bu iş doğuştan sivassporlularla olur.beşiktaşı feneri gs yi tutupta sonradan sivassporlularla bu iş olmaz.bilmem anlatabildinmi.eğer harbiden doğduğundan beri sivassporu destekliyorsan ve senin gibi en az 100.000 kişi varsa bu 100.000 kişiden en az 10.000 kişi maçlara gelip gırtlağından kan gelene kadar bağırıyorsa iyi günde kötü günde takımının yanındaysan işte o zaman efsane olmaya adaysındır.ama ben bunu sivasta hiç göremedim.ben her sene sivasın sivasta en az 1 maçına giderim.ama taraftarlık bazında 10 üzerinden 2 veririm sivas taraftarına.sende bir gün gel benim misafirim ol seni beşiktaş maçına götüreyim.o zaman anlarsın ne demek istediğimi.
|
zaten değiştirme takımını kimseden en ufak bi beklentimiz yok.biz bize yeteriz.