Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stad İçin Projeler Yarışacak
Alt 25.01.2009, 11:41   #31
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Stad İçin Projeler Yarışacak

yeni stat ın yeri netleştimi? paşaçayırına mı yapılacak bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ederim.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2009, 12:19   #32
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 847 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
pover58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yeni stat ın yeri netleştimi? paşaçayırına mı yapılacak bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ederim.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) yaptırılacak olan yeni stat için arsa belirleme işlemi tamamlandı. Yeni stadın halen amatör futbol maçlarının oynandığı 'Paşa Çayırı' adı verilen bölgeye kurulması kararlaştırıldı. 35 bin seyirci kapasiteli olacak ve alttan ısıtma sistemiyle donatılacak olan yeni stat için proje belirleme aşamasına gelindi.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2009, 22:13   #33
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Stat neden fuar alanına değil de paşaçayırına yapılıyor?bu soru kafamı kurcalıyor.Önce fuar alanına yapılacak dendi sonra paşaçayırına yapılacak deniyor.Sivas'ın her tarafını bilen biri olarak açıkvası biraz şaşırdım.Şöyleki paşaçayırındaki yerde şu anda amatör takımlar tarafından kullanılan 2 tane toprak saha var;bir de saha yapmak amacıyla düzenlenmiş bir boş yer var.Herhalde stadı 2 toprak sahanın yerine yapacaklar.burası fazla geniş bir yer değil.Acaba stadın yanındaki tarlaları alarak mı stada ekleme yapacaklar?2.olarak da acaba şehire yakın diye mi burayı tercih ediyorlar?3.olarak ben sivassporlu yöneticilerin yerinde olsam stat kapasitesini 40 bin olarak belirlerdim.Bir ülkede bir stat 40-50 yılda bir yapılır.Stadımız yapılmışken kapasitesi de yüksek olsun.Yetkililerden modern bir stat bekliyoruz.Daha önceki mesajlarımda da belirttim.Yapılacak stat çok amaçlı olmalı,locaları,kafeleri,lokan taları olmalı;açılır,kapanır bir çatısı olmalı;zemini alttan ısıtmalı ,trübinleri doğalgaz ısıtmalı olmalı.Artık bir de Sivasspor tv ve sivasspor mağazası olursa kaymaklı kadayıf olur.Ayrıca statta birde alışveriş yapılacak bir mağazada olsa mükemmel olur.Bu saydıklarıma bazıları gülebilir bazı arkadaşlar da kızabilir.BEN SİVASSPORUN,SİVASSPOR TARAFTARI YİĞİDONUN VE DE SİVAS HALKININ HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.......HERŞEY SİVAS İÇİN.....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2009, 00:44   #34
gangam58
Acemi Yiğido

11 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 609 gangam58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ne güzle haberler bunlar,
Türkiyenin beşinci büyüğüne böyle ihtişamlı projeler ve arena gibi stadyumlar gerek,
Yalnız bir sıkıntım var,çekirdekçi taraftarımızı ne yapacağız ?
Stadyum ne kadar modern olursa olsun,2 maç sonunda çekirdek çıtlatmayla çöplüğe çeviririz stadyumumuzu
gangam58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.02.2009, 16:36   #35
barone
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 barone FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch Cevap: Stad İçin Projeler Yarışacak

ligde ustun bır performans yakalayarak hedefını pek yuksek koyan bır sıvasa elbette guzel ve cagdaş bır stadyum yakısır... neden olmasın ki 3 buyuklerden farkı neki sivasın... sonunda oda bır takım... ama insallah bu yıl şampıyon olacak ve 3 buyuklerın pabucunu da dama atacak! kapasıtesı 30.000 den fazla olmalı cunku sivas halkı futbolu cok sevıyor ve bu son 5 senede asırı derecede ılgı var futbola o yuzden 37.000 ıle 50.000 arası olmalı ve kessinlikle uzeri kapanabılen elektrıklı acılır kapanır catısı da olmalıdır cunku sıvasta kış çetin gecer o yuzden kessinlikle uzeri kapanabılen ve kullanıslı olan bır stadyum yapılmalıdır.eger bu stadyum yapılırsa siz gorun ve şahıt olun: trabzon nasıl 6 kere şampıyon olduysa sivas da en az 6 defa sampıyon olacak ve belkıde UEFA kupasını da getırmeye nail olacaktır insallah.
Bir takımın buyuklugu ve cazıbesı o takımın stadyumundan belli olur hanı derler yaa Aslan yatagından belli olur... işte boyle bi sey... hadi bakalım Şanlı Yigidolar bu yıl sizin yılınız ve bu kupada sizin en buyuk hakkınızıdır.Tum Anadolu izmırden diyarbakıra mersinden samsuna herkes sizin destekcınız olacak bundan emin olun ŞAMPIYON SİVAS SK. kıskananlar da catlasın
barone isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.02.2009, 16:48   #36
barone
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 barone FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gerçi kayserinin stadı cok muthiş ve goz kamastırıcı ama kapasıtesi bence bıraz daha da arttırılabılırdı... ama ben emınım ki sivasta futbol kayseriye nazaran daha cok gozde bır spor ve halk tarafından daha cok ragbet goruyor o yuzden yapılacak stadyum elbette kayserıdekınden buyuk olmalıdır ve daha modern olmalıdır cunku sıvastakı futbol ateşı oraya nazaran daha keskin ve daha kuvvetli....
barone isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.02.2009, 20:52   #37
jose
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 jose FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
by_hunter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
modern bir stat kazandırılmalı sivasımıza yapılan bu yatırım senelerce bu takıma ve şehre hizmet verecek inş. kayserideki stat örnek alınarak herşey son teknolojı ıle donatılır
sadece takım ve sehre değil türk futboluna hizmet verir böyle bir stad
jose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.02.2009, 20:53   #38
jose
Yeni Yiğido

Alıntı:
barone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gerçi kayserinin stadı cok muthiş ve goz kamastırıcı ama kapasıtesi bence bıraz daha da arttırılabılırdı... ama ben emınım ki sivasta futbol kayseriye nazaran daha cok gozde bır spor ve halk tarafından daha cok ragbet goruyor o yuzden yapılacak stadyum elbette kayserıdekınden buyuk olmalıdır ve daha modern olmalıdır cunku sıvastakı futbol ateşı oraya nazaran daha keskin ve daha kuvvetli....

kapasiteden cok atmosfer önemlidir bence.20bin olsun ama cehennem olsun
Alt 16.02.2009, 20:54   #39
jose
Yeni Yiğido

Alıntı:
barone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ligde ustun bır performans yakalayarak hedefını pek yuksek koyan bır sıvasa elbette guzel ve cagdaş bır stadyum yakısır... neden olmasın ki 3 buyuklerden farkı neki sivasın... sonunda oda bır takım... ama insallah bu yıl şampıyon olacak ve 3 buyuklerın pabucunu da dama atacak! kapasıtesı 30.000 den fazla olmalı cunku sivas halkı futbolu cok sevıyor ve bu son 5 senede asırı derecede ılgı var futbola o yuzden 37.000 ıle 50.000 arası olmalı ve kessinlikle uzeri kapanabılen elektrıklı acılır kapanır catısı da olmalıdır cunku sıvasta kış çetin gecer o yuzden kessinlikle uzeri kapanabılen ve kullanıslı olan bır stadyum yapılmalıdır.eger bu stadyum yapılırsa siz gorun ve şahıt olun: trabzon nasıl 6 kere şampıyon olduysa sivas da en az 6 defa sampıyon olacak ve belkıde UEFA kupasını da getırmeye nail olacaktır insallah.
Bir takımın buyuklugu ve cazıbesı o takımın stadyumundan belli olur hanı derler yaa Aslan yatagından belli olur... işte boyle bi sey... hadi bakalım Şanlı Yigidolar bu yıl sizin yılınız ve bu kupada sizin en buyuk hakkınızıdır.Tum Anadolu izmırden diyarbakıra mersinden samsuna herkes sizin destekcınız olacak bundan emin olun ŞAMPIYON SİVAS SK. kıskananlar da catlasın
bu proje gecen sene olsaydı bu kadar ilgi görmezdi ama dediğin gibi gercekten bu sene taraftar maca gidiyor
Alt 16.02.2009, 20:57   #40
jose
Yeni Yiğido

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Stat neden fuar alanına değil de paşaçayırına yapılıyor?bu soru kafamı kurcalıyor.Önce fuar alanına yapılacak dendi sonra paşaçayırına yapılacak deniyor.Sivas'ın her tarafını bilen biri olarak açıkvası biraz şaşırdım.Şöyleki paşaçayırındaki yerde şu anda amatör takımlar tarafından kullanılan 2 tane toprak saha var;bir de saha yapmak amacıyla düzenlenmiş bir boş yer var.Herhalde stadı 2 toprak sahanın yerine yapacaklar.burası fazla geniş bir yer değil.Acaba stadın yanındaki tarlaları alarak mı stada ekleme yapacaklar?2.olarak da acaba şehire yakın diye mi burayı tercih ediyorlar?3.olarak ben sivassporlu yöneticilerin yerinde olsam stat kapasitesini 40 bin olarak belirlerdim.Bir ülkede bir stat 40-50 yılda bir yapılır.Stadımız yapılmışken kapasitesi de yüksek olsun.Yetkililerden modern bir stat bekliyoruz.Daha önceki mesajlarımda da belirttim.Yapılacak stat çok amaçlı olmalı,locaları,kafeleri,lokan taları olmalı;açılır,kapanır bir çatısı olmalı;zemini alttan ısıtmalı ,trübinleri doğalgaz ısıtmalı olmalı.Artık bir de Sivasspor tv ve sivasspor mağazası olursa kaymaklı kadayıf olur.Ayrıca statta birde alışveriş yapılacak bir mağazada olsa mükemmel olur.Bu saydıklarıma bazıları gülebilir bazı arkadaşlar da kızabilir.BEN SİVASSPORUN,SİVASSPOR TARAFTARI YİĞİDONUN VE DE SİVAS HALKININ HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.......HERŞEY SİVAS İÇİN.....

paşacayırı mükemmel bir alan proje icin ayrıca simdiki alandan kira geliri saglayacak sivasspor

Etiketler
projeler, projesi, stad, yarışacak, İçin