Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Sivasspor - Eskişehirspor maçını kim kazanır?
SivasSpor kazanır 536 64,66%
Berabere Biter 75 9,05%
Eskişehirspor kazanır 218 26,30%
Katılımcı sayısı: 829. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TSL/Sivasspor - Eskişehirspor
Alt 21.02.2009, 16:33   #291
korsan hüsam
Yiğido

korsan hüsam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

28 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 korsan hüsam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/Sivasspor - Eskişehirspor

bu maç bizimdir arkadaşlar görürsünüz iddalı konuşuyorum
korsan hüsam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.02.2009, 17:00   #292
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 993 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
eseslisari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Turgut Kardeşim boşver onu düşünmeyi. Öbür takımları tutarlar tutmazlar o onların ayıbıdır.Bizim tek düşüncemiz olmalı oda takımımıza nasıl faydalı oluruz??nasıl destek(maddi,manevi)oluruz??
Şuda bir gerçektir Ne yazıkki Sivasspor'da Antistanbul çizgisi oluşmadı ama bu konuda bence olumlu adımlar atmaya başladılar.O yüzden daha yapıcı yorum yapmak en mantıklı olanı.Biz değilmiyiz ANADOLU diye bağıran.O zaman Sivasında arkasındayız.Ama şimdilik arkasındayız.Yakında hemde çok yakında liderlik koltuğuna biz oturucaz.Bunun için biraz zamana gerek var.Takımın ilk işi iskelet kadroyu tamamen oluşturmasıdır.Eğer bunu tam bir şekilde yaparlarsada başarı kaçınılmaz olur.
istanbul TAKIMLARINI TUTANLAR,BİRAZ DA BİZİM TAKIMLARIMIZI TUTSUNLAR
FORZA ANADOLU'M
Sevgili arkadaşım Sivas'ta anti-istanbul duygusu elbette takımın başarısıyla orantılı olarak artmaktadır. Tabii ki bizimkisi anlamsız bir karşıtlık değildir, bizi sıradan basit figüranlar olarak görmek isteyenlere ve bu konumda kalmamız için ellerinden geleni artlarına koymayanlara karşı bir isyandır. Aşağıdaki forum ise bu isyanın dile geldiği adrestir.

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20918

Sivas-Eskişehir maçına gelecek olursak, bugünki Trabzon-Denizli maçı da gösterdi ki ligde her an her takım için her şey olacaktır. Zaten oynamadan, savaşmadan kazanılmıyor. Ben futbolcularımızın bu işin ciddiyetini fazlasıyla anladıkları kanaatindeyim. Özellikle Trabzon'un bugün yaşadığı acizlik ve kaleye tek şut gönderememiş olmaları ve taraftarlarını hüsrana uğratmaları bizim futbolcularımıza ders olacaktır. Aynı zamanda Trabzon'un yaşadığı puan kaybının değerlendirilmesi ve aranın açılması için var güçleriyle savaşacaklardır diye düşünüyorum.

Eskişehir'in eğitimli, kültürlü insanlardan müteşekkil bir şehir olduğunu biliyorum. Çok kıymetli, sevdiğim Eskişehir'li arkadaşlarımın bende bıraktığı izlenim bu yönde. Sivas'a geldiklerinde benzer özelliklere sahip bir insan kitlesiyle karşılaşacaklarından kimsenin şüphesi olmasın. Beyefendidir, saygılıdır, tevazu sahibidir, kendi halindedir, misafirperverdir Yiğidom!

Son olarak Fener maçı öncesinde asla puan kaybına tahammülümüz yok, Trabzon'un bugün yaşadığı gibi bir şok yaşamayız inşallah, çok sevdiğimiz kıymetli hocamız Rıza Çalımbay biraz üzülecek ancak canı sağolsun. Diğer maçlarında kendisine ve Eskişehir'e başarılar dilerim.

Benim tahminim;

Sivassporumuz: 3

Eskişehir: 1

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.02.2009, 17:17   #293
anadolu26
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 anadolu26 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

öncelikle şehirine ihanet etmeyen anadolu taraftarı selamlar hepinize

forumunuzda bu konudaki yorumları okudum ve üyelik alıp mesaj yazma istediğinde bulundum

baktım bizim eseslilerden siteye yazılar olmuş öncelikle ben herkez adına birkaç bişey yazayım

öncelikle yarınki maçın dostluk içinde geçmesi temennim sdatınızı doldurun 90 dakika tezarürat yapın ama küfürsüz karşı takıma laf atmadan sonra sonuçta futbol bu hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz küçümsemeyin esesimizi ve taraftarımızı taraftarımızdan herkezin haberi vardır bende sizin kültürlü taraftarınızın olduğunu biliyorum

maçda umarım hakem hatası ve benzeri olaylar olmaz 2 takım içinde iyi futbol oynayan kazansın ve izleyenler gerçekten keyif alsın maçtan kimin kazandığı önemli değil

taraftara gelirsekde bizi en iyi şekilde karşılayacağınızdan eminim kardeşlerim anadolu birliğini gösterelim herkese...

tahmin yapmak gerekirse 1-1 yada 0-0 biticek gibi geliyo bana

hepinize teşekkür ederim maçta başarılar dilerim iyi oynayan kazansın eskişehirden sevgilerle...
anadolu26 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı anadolu26'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.02.2009, 17:22   #294
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1051 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

kardeşim sivas taraftarı centilmendir, hiç bi sorun çıkmayacağına eminim..iyi oynayan kazansın. zaman birbirimizi yeme zaman değil zaten.
rıza hocaya ve eskişehire ligde başarılar dilerim.
bana kalırsakıran kırana bi maçtan sonra sivassporumuz bu maçı kazanacaktır.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.02.2009, 17:27   #295
dogukan58
Tecrübeli Yiğido

26 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogukan58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

eses li efendi destanını git sitende yayınla bizi sizin gibiler alakadar etmiyor bizim 4 senelik süper lig mazimizde yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır herkes yerini bilecek
Bu Konuda dogukan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.02.2009, 17:30   #296
dogukan58
Tecrübeli Yiğido

trabzonun bu gunki faciası bize ilham olur insallah
Alt 21.02.2009, 17:32   #297
dogukan58
Tecrübeli Yiğido

bu haftada liderlligimiz garanti altındadır
Alt 21.02.2009, 18:52   #298
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Eskişehirli arkadaşlara hatırlatırım eses daha 2.ligdeyken kızılcıklıda 1 ay boyunca bir afiş vardı tam sivaslılar derneğinin önünde''Anadolu efsanesi eskişehirspora süper ligde başarılar'' diye.6 yıl yaşadığım şehri çok iyi biliyorum inanın bir tane sivaslının saf duyguları ile eskişehirlinin saf duyguları arasında zerre fark yoktur.Ha şu vardır sivaslı daha bir bağlıdır bazı şeylere orası ayrı.Maçlarınıza gittim kaç kere bilmiyorum ama stadtaki hava sivastakinden farklı sayılmaz tek fark şuydu eskişehirli 5 yaşındaki bir çocuğun bile sırtında eses forması vardı sokakta.Bizde o yok bunu biliyorum.Şimdi esesin saygın geçmişine saygı duyarak şuanın parlayan yıldızı sivas deplasmanına geldiğinizi hatırlatırım ve sonucun sizi şaşırtmaması gerektiğini düşünmekteyim.Sivas herhalükarda galip gelecektir...
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı fatihada58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.02.2009, 19:01   #299
anadolu26
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 anadolu26 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mesajım iyi anlaşılmamış sanırım yaşım 46 ve 2. sınıftan beri eses maçlarına giderim her türlü KÜLTÜRLÜ ESES DERNEKLERİNE üyeyim.

ben sizi yenicez en kötü beraberlik demiyorum çocukca düşünmeyin lütfen burd destan felanda yazdığım yok iyi oynayan kazansın diyorum ve eskişehirli olarak esesin kazanmasını isterim siz benim yerimde olsanız ne dicektiniz

çok küçük gördünüz yarın yanılacaksınız yenilsekte yensekte unutmayın gecen dönemde eses-sivas macına sivas 10 tane atar diyenlerde olmuştu son anlarda beraberliği zor kurtardınız ben buraya kendi takımı övmeye gelmedim burası türkiyedir ve demokrasi vardır ben sizin klübünüze bir tahrik hakaret kötü söz söylemiyorum (hatta kardeşlerim vb. gibi terimler kullanıyorum) ben tüm anadolu takımlarını severim çoğuyla aramız iyi değil ama istanbul takımlarından cok severim

siz şampiyonluk için adaysınız umarım hedefinize ulaşırsınız siz olmasanız bile en kötü trabzon olsun şu an lidersiniz ve lider bitirmenizi isterim sivasa gelmiş biri olarakta şehrinizi çok sevdim eskişehire benziyor şehirde yavaş yavaş şampiyonluk havası yaratılmış hedefinizde başarılar

not lütfen alıntı yapıp kötü söz aramızı bozucak bişiler yapmayın benim görüşlerime katılmıyo olabilirsiniz ancak saygı duymanızı beklerim yarınki maçta iyi oynayan hakeden kazansın tekrar eskişehirden sevgilerle...
anadolu26 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.02.2009, 19:23   #300
aslanefe58
Yiğido

85 Mesajına 145 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 627 aslanefe58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ya şu forumda bazı eskişehirli arkadaşların yorumlarını okudumda çoğunlukla çok saygılı ve kültürlü yorumlar yazılmış. istisnalar önemsiz tabiii.. es es'i neden bu kadar çok sevdiğimi daha iyi anladım. bir kere geldim şehrinize üstelikte fethiye'den tatilden geliyodum. keşke tatili burada yapsaymışım demiştim. valla ne yalan söylüyüm kızlarınızda çok güzeldi yarın şampiyonluk için yeneceğiz başka yolumuz yok. ama es es li arkadaşlarım bilsin ki sivaslılar sizi çok seviyor. inşallah sizde seneye şampiyonluğa oynarsınız. yarın sakın haa bi taş koymayın yolumuza bizden değil de üç büyütülmüşlerden ve ts den puan almanız dileğiyle...
aslanefe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
eskişehirspor, tsl or sivasspor