Alıntı:
sinan-58 Nickli Üyeden Alıntı
kardeş burada herşey konuşuluyor sanal alem yalan alem işte biz size bugun en küçük bir küfür etmiyeceğiz (tabi sizde etmezseniz) burda gelip es es liler kufur etse ben hiç tınmam çünkü onemli olan statta ne yaptıklarınız belkide buraya gelip yorum yazan 7-8 yaşındaki çocuk bu arada kaç otobüs geldiniz
|
öncelikle günaydın kardeşim
kaç otobüs gideceği hakkında bir bilgim yok
keşke mç dün olsaydıda bende gelebilseydim malum hava durumları eskişehir çok soğuk sivas eskişehirdende soğuk ama yine sesimizi duyuracak kadar esesli kardeşlerim gidicektir diğer illerdende gelen olur
küfür olayına gelirsek bizde kendini bilmez 15-20 yslarında çocuklr var sanki sırf olay cıkarmaya geliyorlar ama benim arkadaşlarımdan kültürlü küfür etmeden staşmadan kendi takımını destekleyenler bi 200 kadar gidicek ondan korkunuz olmasın artık o çocuklar yvaş yavaş bitiyor
küfür olmıyacağından emin olun belki hakeme olabilir duruma göre ama zannetmem size edilecek bir küfür eskişehirde olmadıysa sivasd hiç olmaz merak etmeyin maçta sizede başarılar dilerim eskişehirden sevgilerle
bu sene şampiyon anadoludan umarım bizden sonraki tüm takımları yenip hem kendinize hem bize yarar sağlrsınız hadi hoşçakalın iki takım traftarıda kendi takımlarını 90dk centilmence desteklesin maça gidiceklerin bizim içinde bağırmasını istiyorum kalın sağlıckla