Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçın yıldızı kimdi ? Maçın yıldızı bence Bilicay'dı yine. Yerinde müdehaleleriyle takıma nefes aldırdı. Kamanan da galibiyet golünü çok erken atarak maça adeta 1-0 önde başlamamızı sağladı ama BİLİCA çok iyiydi.
Maçın en kötüsü kimdi ? En kötüsü yoktu ama 2 haftadır Musa'yı tanıyamıyorum. Sezer ve İbrahim de etkili değillerdi.
Maçta göze çarpanlar ? Genç Yiğidolar TAM BİR TARAFTAR OLMUŞLAR, ekran başında onları zevkle izledim.
Ne gibi eksiklerimiz var ? Orta sahamız asla ve asla oturmadı. Acaba diyorum, Tum ve Mohammed Ali ile başlayıp, daha sonra Balili ve Murat Erdoğan ile devam etmek daha mı iyi olur? Orta sahamız hep düşüyor, top çeviremiyoruz.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Maçta bir ilk 10 dakika, birde son 15 dakika iyi oynadık. Onun haricinde ekran başında ben sinir krizi geçirdim. Ama galibiyet olması, Trabzonluları, Eskişehirlileri susturduğumuz için ilaç gibi geldi.
Taraftar nasıldı ? Taraftar eskiye oranla daha iyiydi. Yavaş yavaş öğreniyoruz taraftar olmayı ama biraz ağır kalıyoruz. Zira Şampiyonluk gümbür gümbür geliyor. Daha çok estantaneler, görsel şovlar, davullar ve hep birlikte tezahüratlar yapmamız lazım. Ama yinede teşekkürler herkese.
Neticede Şampiyonluk yolunda yapılması gereken neyse yaptık ve kazanmanın önemli olduğu bir haftada kazanmasını bildik. Anamızın ak sütü gibi helal bir galibiyet aldık.
AYK
|