S.a Bırsey Sorucam Pekı Kart Falan Verıyomusunuz Galatasarayın Fb Vs... Taraftar Kartı Warya Ondan Sordum Yiğidolara Hep Destek Tam Destek
Ferrari58 Saygılar..
S.a Bırsey Sorucam Pekı Kart Falan Verıyomusunuz Galatasarayın Fb Vs... Taraftar Kartı Warya Ondan Sordum Yiğidolara Hep Destek Tam Destek
Ferrari58 Saygılar..
merhaba ferrari58 istanbul sivasspor taraftar derneği taraftar kartı ile ilgisi bağlılığı yoktur.fb,bjk ve gs kartını yönetim kararı ile çıkartılmıştır.bı konuda taraftar kartını sivasspor kulüb yönetimine bağlıdır.eğer fb,bjk gibi taraftar kartı almak isteyenler varsa sivasspor tesislerine veya sivasspor kulüb resmi sitesinde telefon numaralarından sorabilirsiniz.
__________________ KAYRA YAPI Yönetim kurulu üyesi
Bu istanbul taftarderneğinin tam adresi yokmu beyler bi taksim bi şişli bi çağlayan sivas fanatiğiyim abi acilen biri yazsın üye olcam Yiğidolara başarılar Hep destek Tam Destek Ferrari58 saygılar..
benim gibi fanatik BEŞİKTAŞ'lı ve dogma buyume sivaslı bi hemşerinize yer varmı?
BEŞİKTAŞa verdigim emegi artık Sivassporada vermek istiyorum dernekte yetkili bir arkadaş varsa irtibata geçmek ve cumartesi günkü maça beraber gidelim böyle bi organızasyon varsa...
ben yeni üye oldum ama buranın en aktıf uyesı olmaya hazırım...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Baskan1903'a Teşekkür Ediyor...
benim gibi fanatik BEŞİKTAŞ'lı ve dogma buyume sivaslı bi hemşerinize yer varmı?
BEŞİKTAŞa verdigim emegi artık Sivassporada vermek istiyorum dernekte yetkili bir arkadaş varsa irtibata geçmek ve cumartesi günkü maça beraber gidelim böyle bi organızasyon varsa...
ben yeni üye oldum ama buranın en aktıf uyesı olmaya hazırım...
Mesai saatleri dahilinde,dernek merkezini ararsanız arkadaşlar size yardımcı olabilir.
tel:0.212.221 50 58
__________________ .............BU TECRÜBE BU ÖMRE YETMEZ......
albina tşk ederim sivasspora gerekli destegi artık elimden geldıgınce vercem cunku bızler bugune kadar heps bjk fb gs deger verdık artık bu sene sıvasspor sampıyonlugundan sonra sıvasspor bırıncı takımımız yapıp dıger takımları ıkıncı takımımız yapma zamanı gelmıstır dıye dusunuyorum...
Bu Konuda Baskan1903'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
yaş 35 i 1 geçti, küçükken aklımız ermez bu kahpe bizansın 3 maymununu oynardık ama çeliğin değiştiği gibi devirde değişti eee artık aklımızda ermeye başladı, bizansın 3 maymununu oynamıyoruz artık;
görüyoruz
duyuyoruz
biliyoruz
kii en büyük SİVASSPOR
BUNDAN KELLİ YA KUZGUN LEŞE YA DEVLET BAŞA
ANADOLU ATEŞİ BİZANSIN 3 MAYMUNUNU KÖR ETMEYE BAŞLADI,
GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR, GÜN SİVASIN GÜNÜDÜR.
CUMARTESİ BİR AKSİLİK OLMAZDA ALLAH KISMET EDERSE TÜRÜBÜNDEYİM.
SIRA DEDEYE GELDİ )